Om Bogense Golfklub

Klub CVR: 32744982

Vi er en golfklub med fokus på det sociale fællesskab. Her er plads til alle; - både børn og voksne og på tværs af generationer. En rigtig familiesport.

Velkommen til Bogense Golfklub

Klubben er stiftet i 2005. Vi er en aktiv klub med omkring 450 medlemmer - og mange aktive "klubber - i - klubben". Vi vil gerne være flere medlemmer.

Vi har mange frivillige, der står klar til at hjælpe - også hvis du er en ny golfspiller. Det er meget vigtigt for os, at du føler dig velkommen i klubben.

Her er ALLE nemlig velkomne, og vi arbejder målrettet på at være en god, social klub, hvor mange venskaber knyttes.
Vi er lige nu ca. 450 medlemmer i alle aldre fra 6 - 90 år

Fællesskabet er vigtigt, men der er også fokus på det sportslige og vi er aktive deltagere i Danmarksturnering og Regionsgolf, samt Junglegolf for de yngste.

Golf er et fantastisk spil. Du får masser af frisk luft. På grund af et særligt handicapsystem kan du spille golf med alle uanset styrke og alder – og være jævnbyrdige. Du kan også gå en tur alene.

Introduktion for voksne
Når du som voksen begynder i vores klub, vil du blive mødt af de første frivillige, der hjælper dig godt i gang med et unikt begynder-program.
I arbejdet med vores begynderafdeling fik vores formand for et par år siden prisen "Årets fritidsildsjæl" i Nordfyns kommune.

Før du kan spille golf på alverdens golfbaner skal du nemlig kvalificere dig til et ”golfkørekort” – et DGU-kort. Det kræver lidt kendskab til reglerne, praktisk erfaring og etikette.

Alt dette har vi sat i system over foreløbig et 3 måneders intromedlemskab, der så naturligvis kan fortsættes.

Allerede fra indmeldelsen får du lov til frit at benytte vore øvefaciliteter, samt spille frit på vore 9 hullers bane (par 3). Du kan i begrænset omfang låne udstyr i klubben.

Under hele forløbet står vores mentorer klar til at hjælpe dig med alt det praktiske og introducere dig til det sociale liv i klubben.

Velkommen i børne og - juniorafdelingen
I børneafdelingen er vi også parate til at tage imod glade og nysgerrige børn. Vi samarbejder med DGU om en ny retning, hvor det er legen i golfspillet, der er i centrum hos de yngste.
Vi er lige nu de eneste på Fyn, der er med i dette samarbejde. Hos os hedder de 6-9 årige - "Ællingerne"

De lidt ældre må gerne lege med, så længe, de har lyst, men om du er 6 år eller 19 år, så er der tilbud til dig, Udover de forskellige træningsmuligheder, så er der uanset niveau mulighed for, at du kan deltage i forskellige turneringer, hvor du kan mødes med golfspillere fra andre klubber.

Jo mere fortrolig, du bliver med golfspillet, jo flere muligheder åbner sig for at dygtiggøre sig sammen med de frivillige voksne og vores dygtige træner.

Sociale arrangementer
Gennem hele året har vi forskellige turneringer, der godt nok indeholder konkurrence og præmier, men fællesskabet bagefter - ofte med spisning, er også en stor del af det. Her snakker vi ret meget om runden og golfspillet generelt; - men der er også rum for at lære hinanden bedre at kende og måske få en ny makker at spille med. De fleste arrangementer er i løbet af sommeren, men vi har også spil i løbet af vinteren.

Lidt om vores bane
Banen, vi spiller på, er etableret på initiativ af lensgreve Frants Bernstorff-Gyldensteen og indviet i 2006.
Den er tegnet af den kendte banearkitekt Line Mortensen.
Det er en af de få baner på Fyn, hvor der kan spilles stort set hele året.

Golf i Bogense

Bogense Golfklub har aktive golf hold her: Bogense Golfklub (Kristianslundsvej 15A, Kristianslund). Holdene træner lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 18 årige.

Bogense Golfklub har følgende golf hold i Bogense.

Bogense Golfklub (Kristianslundsvej 15A, Kristianslund):
Ællingerne - golf for børn i alderen 6-9 år | Lørdage, kl. 10:00 - 11:00
Juniorer 10-18 år | Lørdage, kl. 10:00 - 11:00

Bogense Golfklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Nordfyns kommune