Default cover
Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i JGI-Swim

JGI-Swim har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Prøvetræninger i nærheden

Se alle træninger

Om JGI-Swim

Klub CVR: 27462510

Sjov og målrettet undervisning giver dygtige svømmere

Sjov undervisning, der giver dygtige svømmere.

Klubben har: Svømmeskole, Special- og Aktivitetshold, Voksensvømning, Master og Fithold, Konkurrence, Kunstsvømning, Udspring, Vandpolo, Livredning og OpenWater hold.

JGI-Swim er en afdeling under JGI – Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforening og har godt 900 medlemmer. Vi holder til i Jyllinge Svømmehal i Jyllinge ved Roskilde og har et 25 m bassin samt et 12 m varmtvandsbassin til rådighed til undervisningen.

Det er klubbens erklærede mål at udvikle svømmetilbud, så der til enhver tid er tidssvarende tilbud, der henvender sig til svømmere i alle aldre og på alle niveauer.

På eliteplan er det klubbens mål, at tilbyde de bedst mulige træningsforhold til alle former for konkurrence- og elitesvømning og vandsport.

Svømmeklubben har en ansat svømmeskoleleder til varetagelse af den daglige ledelse samt et underviserteam på ca. 60 undervisere, der alle er uddannet instruktør/træner, hjælpeinstruktør eller er på vej til at blive det.

Sammen med Svømmeklubben Laksen i Ølstykke og SLSK Slangerup dannede JGI-Swim i 2002 startfællesskabet A6-Swim til at varetage konkurrencesvømningen i de tre klubber. Formålet med startfællesskabet er, at skabe optimale fysiske og sociale rammer for konkurrencesvømmerne i de tre klubber og samtidig skabe en konkurrenceafdeling, der kan blande sig i toppen af dansk svømning.

JGI-Swim har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Roskilde kommune