Balletforening Danmark tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

  • Standardadresse

    Alleen 7A, 4180 Sorø

  • Parnasvej 21

    Parnasvej 21, 4180 Sorø

  • Blegdammen 13

    Blegdammen 13, 4700 Næstved

Om Balletforening Danmark

Klub alias: BFDK

Balletforening Danmarks formål er at udbrede kendskabet til ballet som motionsform, træningsmetode og kunstart

Om du er barn, ung, voksen eller senior – der er også et ballethold til dig! Find din foretrukne balletmotionsform og kom med i et fællesskab baseret på en fantastisk kunstart og én af de bedste, mest effektive og udviklende motionsformer, der findes.

Balletforening Danmarks formål er at udbrede kendskabet til ballet som motionsform, træningsmetode og kunstart samt understøtte lokale balletfællesskaber og balletundervisere over hele landet.

Dans i Sorø

Balletforening Danmark har aktive dans hold her: Frederiksberg Gamle Skole (Skolevej 1C) og Standardadresse (Alleen 7A). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage, fredage og lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3+ årige.

Balletforening Danmark har følgende dans hold i Sorø.

Frederiksberg Gamle Skole (Skolevej 1C):
Balletten i Sorø: Voksenballet/Intro | Lørdage, kl. 09:00 - 10:00
Balletten i Sorø: SeniorBallet/Balance | Tirsdage, kl. 14:00 - 15:30
Balletten i Sorø: MotionsBallet/Klassisk | Lørdage, kl. 10:00 - 11:30
Balletten i Sorø: Klassisk ballet 3-6 år | Onsdage, kl. 15:15 - 15:45
Balletten i Sorø: Klassisk ballet 7-11 år | Onsdage, kl. 15:45 - 16:45
Balletten i Sorø: Klassisk ballet unge 12+ år | Onsdage, kl. 16:45 - 17:45
Balletten i Sorø: Ballet-coaching ONLINE | Mandage, kl. 10:00 - 10:30
Charlottes Tangoskole: Tango-coaching ONLINE | Mandage, kl. 10:00 - 10:30
Balletten i Sorø: Baldans | Fredage, kl. 17:15 - 18:15

Standardadresse (Alleen 7A):
Legende Let Ballet: Formøde (online) | Onsdage, kl. 11:15 - 11:45

Dans i Næstved

Balletforening Danmark har aktive dans hold her: Blegdammen 13 (Blegdammen 13). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3 - 25 årige.

Balletforening Danmark har følgende dans hold i Næstved.

Blegdammen 13 (Blegdammen 13):
Balletskolen i Næstved: Klassisk ballet tåspids | Torsdage, kl. 19:30 - 20:15
Balletskolen i Næstved: Klassisk ballet unge | Torsdage, kl. 18:45 - 19:30
Balletskolen i Næstved: Klassisk ballet mini ung | Torsdage, kl. 17:45 - 18:30
Balletskolen i Næstved: Klassisk ballet fra 7 år | Torsdage, kl. 17:45 - 18:30
Balletskolen i Næstved: Klassisk ballet fra 5 år | Torsdage, kl. 16:30 - 17:00
Balletskolen i Næstved: Klassisk ballet fra 3 år | Torsdage, kl. 16:00 - 16:30
Balletskolen i Næstved: Ballet konkurrencehold | Tirsdage, kl. 17:00 - 17:45

Fitness i Sorø

Balletforening Danmark har aktive fitness hold her: Frederiksberg Gamle Skole (Skolevej 1C). Holdene træner mandage, onsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18+ årige.

Balletforening Danmark har følgende fitness hold i Sorø.

Frederiksberg Gamle Skole (Skolevej 1C):
Balletten i Sorø: BodyMotion Barretræning | Mandage, kl. 17:00 - 18:00
Balletten i Sorø: BodyMotion Barretræning | Torsdage, kl. 17:00 - 18:00
Balletten i Sorø: BodyMotion Barretræning + ballet | Torsdage, kl. 17:00 - 18:30
Balletten i Sorø: BodyMotion Barretræning | Onsdage, kl. 09:45 - 10:45

Fitness i Næstved

Balletforening Danmark har aktive fitness hold her: Blegdammen 13 (Blegdammen 13). Holdene træner onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18+ årige.

Balletforening Danmark har følgende fitness hold i Næstved.

Blegdammen 13 (Blegdammen 13):
Balletskolen i Næstved: Klassisk ballet voksne | Onsdage, kl. 19:00 - 20:00

Grundtræning i Sorø

Balletforening Danmark har aktive grundtræning hold her: Frederiksberg Gamle Skole (Skolevej 1C). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18+ årige.

Balletforening Danmark har følgende grundtræning hold i Sorø.

Frederiksberg Gamle Skole (Skolevej 1C):
Intelligent Fitness: Holdnings-coaching ONLINE | Mandage, kl. 10:00 - 11:00
Intelligent Fitness: Bevægelses-coaching ONLINE | Mandage, kl. 10:00 - 11:00

Klubben er en del af

Sorø kommune

Sorø:

Sorø er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Sorø er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Sorø står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Ringsted, Fjenneslev, Sorø, Munke Bjergby, Slagelse, Ruds Vedby, Dianalund, Stenlille, Nyrup, Store Merløse som har et centralt mødested for byens borgere i Sorø.

I Sorø findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Sorø Akademi Stadion, Sorø Hallen, Fair Fitness Torvet Sorø, Fair Fitness Industrivej Sorø, Go2fitness Banevej Sorø, Kroppens Hus, Puls Fitness, Stenlille Hallen, Alsted Fjenneslev Hallen, Frederiksberg Hallen, Sorø, Holberg Hallen, Pedersborg Hallen, Ruds-Vedby Hallen, Sorø Gymnastikefterkole, Sorø Golfklub, Frederiksberg Skole, Holbergskolen, Naturbørnehuset, Niløse Gl. Skole, Pedersborg Skole, Slaglille Bjernede Skole, Sorø Akademi, Sorø Borgerskole Skole, Sorø Fri Fagskole, Sorø Helsebad, Sorø Kultur- & Fritidscenter, Ung Sorø, Lyng Ridecenter, Sandgaarden, Stald Nordskov, Stenlille Ridecenter, Tuelsøgård, Karlsholte Skytteforening, Søskoven Skydebane, Elmegårdshallen, Ruds Vedby Hallen, Slaglille Sportsplads, Niløse Jagtforening, Sorø Jagt- og Naturforenings skydebaner, LOOP Fitness Holberg Arkaden Sorø, Feldskov, Sorø, Kongskilde Naturcenter, Sorø Sø, LOOP Fitness Torvet Sorø, Dianalund Skatepark, Fjenneslev Skatepark, Sorø Gymnastikefterskole som ligger i Sorø.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk