Om Hillerød GI Bordtennis

Klub alias: HGIBT

Klub CVR: 29283664

Du er nybegynder, en gammel rotte, eller måske et stort talent, så glæder vi os til at se dig.

HGI Bordtennis er en af Danmarks største bordtennisklubber og den eneste i Hillerød. Klubben blev grundlagt i 1961 og har siden da været i konstant udvikling. Med over 240 aktive medlemmer har klubben et stort netværk inden og uden for bordtennisverdenen.

HGI Bordtennis har en af Danmarks største ungdomsafdelinger og tilbyder landets bedste eliteungdomstræning. Klubben tilbyder også elitetræning kombineret med skolegang i Hillerød Kommunes Eliteklasser. Træningen foregår under kyndig vejledning af uddannede trænere, og der er hold på alle niveauer, lige fra elitespillere til motionister, ungdomsspillere, seniorer og veteraner.

Klubben holder til i ROYAL STAGE Hillerød på 1. sal i det, som klubben selv kalder Danmarks bedste bordtennisfaciliteter. Hallen er indrettet med rødt Taraflex sportsgulv, lys der er velegnet til fjernsynsudsendelser og 14 stationære borde. Herudover råder klubben over eget klublokale, hvor medlemmerne kan slappe af og hygge sig efter træning og kampe.

HGI Bordtennis betegner sig selv som en elite- og breddeklub, da klubben har hold på alle niveauer. I sæsonen 2023/24 har klubben hold i BordtennisLigaen herrer, 1. division damer, 2. division herrer, 2. division herrer, Østserie og i serierækkerne 1-4. Herudover har klubben ungdomshold i de fleste ungdomsrækker.

Klubben ledes af en bestyrelse bestående af 10 engagerede bestyrelsesmedlemmer, som alle har interesse i bordtennis, forældre til ungdomsspillere eller selv engagerede spillere. Klubben har et tæt samarbejde med Dansk Bordtennis Union, Team Danmark og Hillerød kommune for at sikre, at klubben fortsat er en af de absolut førende klubber, når det gælder talentudvikling samt at gøre bordtennis til et endnu mere attraktivt tilbud til unge og voksne i Nordsjælland.

HGI Bordtennis har haft den glæde at kunne præsentere DM Ungdom på hjemmebane i Royal Stage (tidligere Frederiksborgcentret) i 2013, 2015 og 2017 Danish International - Youth Table tennis tournament. I 2019 og 2022 omdøbte klubben stævnet til Hillerød PinseCup og nu for alle aldersgrupper.

Klubben elsker bordtennissporten og ønsker at få flere medlemmer. Uanset om man er nybegynder, en gammel rotte eller et stort bordtennistalent, er man velkommen i klubben. HGI Bordtennis tilbyder en sjov og udfordrende sport, hvor man kan møde nye mennesker og udvikle sine færdigheder.

Hvis man ønsker at blive medlem af HGI Bordtennis, kan man klikke på linket på klubbens hjemmeside og udfylde en formular. Klubben tilbyder også en prøvetime, hvor man kan møde de andre medlemmer og trænere og få en fornemmelse af, hvad bordtennis handler om.

Sammenfattende er HGI Bordtennis en af Danmarks største og mest succesrige bordtennisklubber, der tilbyder træning på alle niveauer og har en af Danmarks største ungdomsafdelinger. Klubben har et tæt samarbejde med Dansk Bordtennis Union, Team Danmark og Hillerød kommune for at sikre fortsat talentudvikling og gøre bordtennis til et endnu mere attraktivt tilbud til unge og voksne i Nordsjælland. HGI Bordtennis tilbyder en sjov og udfordrende sport, hvor man kan møde nye mennesker og udvikle sine færdigheder.

Bordtennis i Hillerød

Hillerød GI Bordtennis har aktive bordtennis hold her: Frederiksborghallen (Royal Stage \/ Frederiksborgcentret) (Milnersvej 39). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Hillerød GI Bordtennis har følgende bordtennis hold i Hillerød.

Frederiksborghallen (Royal Stage \/ Frederiksborgcentret) (Milnersvej 39):
ungdom - U10 (0-4 klasse) | Onsdage, kl. 16:00 - 17:30
Ungdom U14 (4-7 klasse) | Mandage, kl. 17:30 - 19:00
ungdom - U10 (0-4 klasse) | Onsdage, kl. 16:00 - 17:30
Ungdom Begynder U14 (4-7 klasse) | Onsdage, kl. 16:30 - 18:00
Hold M: Serie og motionistspillere (voksne) | Mandage, kl. 19:30 - 21:00
Hold 60+: Seniorer | Mandage, kl. 10:00 - 12:00
Hold 60+: Seniorer | Onsdage, kl. 10:00 - 12:00
Hold 60+: Seniorer | Fredage, kl. 10:00 - 12:00
Ungdom U18 (8-10 klasse) | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:00

Hillerød GI Bordtennis har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Hillerød kommune