Om City Golf Copenhagen

Klub CVR: 27523730

VELKOMMEN TIL CITY GOLF COPENHAGEN
- 9 huller midt i skønne København

City Golf Copenhagen er en 9-hullers Pay & Play bane designet af den anerkendte banedesigner Ron Kirby.
Den perfekte udfordring for både erfarne spillere såvel som uerfarne spillere.

På City Golf Copenhagen gør vi det nemt at komme til at spille golf.
Vi har kun en type medlemskab og, har som noget nyt lavet en masse tiltag, der sikrer den nye golfer en god start.

City Golf Copenhagen bringer golfoplevelsen ud af de traditionelle golfbaner og ind i byens pulserende hjerte. Beliggende i Ørestad i København, Danmark, tæt på metrostationen Bella Center. Her tilbyder City Golf Copenhagen en unik og underholdende måde at spille golf på, både for begyndere og for den mere øvede golfspiller.

I modsætning til traditionel golf foregår spillet ikke på grønne marker, men derimod på byens gader og pladser. Spillerne kan slå deres golfkugler gennem byens landskab, fra Kongens Nytorv til Nyhavn, og endda forbi nogle af Københavns mest berømte seværdigheder som Rundetårn og Christiansborg Slot.

City Golf Copenhagen er ikke kun for golfentusiaster; det er for alle, der ønsker at nyde en sjov og anderledes oplevelse i byen. Uanset om du er en erfaren golfer eller aldrig har rørt en golfkølle før, er der noget for enhver smag. Instruktørerne er tilgængelige for at hjælpe og guide spillere på deres rejse gennem "Golfens verden."

Faciliteten tilbyder også forskellige pakker, der passer til forskellige behov, herunder firmaarrangementer og teambuildingaktiviteter. Det er en fantastisk måde at bringe folk sammen og skabe uforglemmelige minder i en af Europas mest spændende byer.

På City Golf Copenhagen kan du ikke kun nyde udsigten over Københavns gamle smukke Skyline også Ørestads moderne Skyline kan nydes sammen med en spændende runde golf.

City Golf Copenhagen er både en 9 hullers Pay and Play golfbane og samtidig en medlemsbane beliggende i Ørestad tæt på Københavns centrum.

Golfbanen har fire par 3 huller, fire par 4 huller og et par 5 hul. Banen er åben for alle, så det kræver ikke et DGU kort for at spille på denne bane.

Golf i København S

City Golf Copenhagen har aktive golf hold her: City Golf Copenhagen (Center Boulevard 4). Holdene træner torsdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

City Golf Copenhagen har følgende golf hold i København S.

City Golf Copenhagen (Center Boulevard 4):
Prøv golf - Begyndergolf/Try golf - Beginner golf | Torsdage, kl. 10:00 - 11:30
Prøv golf - Begyndergolf/Try golf - Beginner golf | Søndage, kl. 10:00 - 11:30

City Golf Copenhagen har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune