Om Copenhagen Falcons

Klub CVR: 38804146

Prøv ishockey helt gratis i 4 uger hos Copenhagen Falcons. Vi har hold for øvede og helt nye i sporten.

Velkommen til Copenhagen Falcons - ishockeyklubben med fokus på bredde-ishockey med hjemmebane i Ørestad.

Leg, udvikling, glæde, sunde værdier og fællesskab er i højsædet.
Vi har også motionshold for både kvinder og mænd - både for garvede og nybegyndere. Og så står vi for offentligt skøjteløb og skøjteudlejningen i Ørestad Skøjtehal.
Copenhagen Falcons er medlem af Danmarks Ishockey Union og er godkendt som folkeoplysende forening af Københavns Kommune.

Vi træner alle ugens dage i Ørestad Skøjtehal. Nabo til Royal Arena, Field's og 5 min gang fra Ørestad metro og tog st.

Vi anbefaler, at børn starter til ishockey senest som 9-årige. Ishockey er en sjov men også teknisk krævende sport, det er derfor som udgangspunkt svært at starte i en sen alder.
Hvis du gerne vil prøve kræfter med ishockey, stiller vi alt udstyr til rådighed i 4 uger, så du kan se om sporten er noget for dig eller dit barn.

Vores FALKEREDE tager imod de mindste nybegyndere, der er op til 8 år. her bliver der leget på isen og på skøjterne samtidig vi stille og roligt gør børnene klar til at indgå i vores U6 og U8 hold, hvor træningen bliver mere struktureret og mere målrettet mod at give dem konkrete ishockeyfærdigheder.
Hvis nybegynderne er ældre end det, har vi BOBLERNE. Også her bliver børnene gjort klar til at indgå på de etablerede U10, U12 hold. Træningen handler om at give dem skøjtefærdigheder gennem fokuserede power skating øvelser.

Hvis du er en voksen nybegynder, har vi vores hyggelige MOTION C hold, hvor alle kan være med. Her øves skøjteteknik, puckhåndtering og så spilles der en masse kamp, hvor der naturligvis tages hensyn til nybegynderne.

Kan du allerede skøjte og spille ishockey, er du naturligvis også mere end velkommen. Vi kan tilbyde træning og hold til alle niveauer, hvor vores dygtige trænere kan hjælpe dig til det næste niveau eller til bare at få det endnu sjovere på isen.
Vores ungdomshold kan du se her:
U6
U8
U10
U12
12+ (indtil 18)
Se træningstider på copenhagenfalcons.dk

Vores senior hold spænder virkelig bredt. Fra de nyeste nybegyndere til elitespillere, der spiller på vores 2. divisionshold. Holdoversigten kan du se her:
Motion C
Motion A
Old Boys
2. division herre og dame
Se træningstider på copenhagenfalcons.dk

Klubben sætter en stor ære i at være rummelig. Vi har ingen tung ishockey arv i klubben, der startede i 2017 og allerde nu er landets 2. største klub. Det betyder at alle vores medlemmer kan være med til at sætte deres præg på klubben og de værdier vi gerne vil stå for. Vi har over 40 nationaliteter i klubben og meget af vores snak på gangene og i omklædningsrummene foregår på Engelsk. Det giver et virkelig hyggeligt og inkluderende miljø i klubben, hvor vi kan lære af hinanden og vores forskellige kulturer. Vi er også meget stolte over vores store pigefokus i klubben, hvor vi på de mindre hold er oppe på ca.30% piger og som de første har stillet med et rent pigehold til turninger. Og de har en fest, når de spiller sammen.

I det hele taget handler det om at have en fest. for selvom ishockey er hårdt, kræver discipli og engagement, så handler det i sidste ende om at have det sjovt, være sammen med sine venner og skabe en masse oplevelser og minder sammen - og det gælder både børn, forældre og voksne udøvere.

Vi er sammen om denne klub. Sammen i hallen, sammen om at skabe rammerne og sammen om at hjælpe hinanden til at Copenhagen Falcons bliver den bedste ishockeyklub for vores medlemmer.

Vi glæder os til også at se dig i skøjtehallen og til at se dig opleve glæden ved at dyrke ishockey - en af verdens sejeste sportsgrene :-)Ishockey i København

Copenhagen Falcons har aktive ishockey hold her: Ørestad Skøjtehal (Hannemanns Alle 14 A + B). Holdene træner lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3 - 9 årige.

Copenhagen Falcons har følgende ishockey hold i København.

Ørestad Skøjtehal (Hannemanns Alle 14 A + B):
Ishockey for børn (3-9 år) | Lørdage, kl. 08:45 - 10:15

Copenhagen Falcons har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune