Om Tved G&I Håndbold

Klub CVR: 30158482

Er du interesseret i håndbold og leder efter en klub i Svendborg-området? Tved G&I Håndbold er et levende og aktivt fællesskab, der byder både piger/kvinder og drenge/mænd i alle aldre velkommen. Med to træningssteder, Tvedhallen på Skolevej 4A og Nymarkskolen på Marslevvej 1, er der masser af muligheder for at finde den rette træningstid og niveau for dig. Læs videre for at lære mere om vores hold og prøvetræningsmuligheder.

Hvornår kan du prøvetræne hos Tved G&I Håndbold?

Vores klub tilbyder prøvetræninger for håndboldinteresserede på flere forskellige tidspunkter i ugen. Uanset om du er helt ny inden for sporten eller allerede har erfaring, har vi et hold, der passer til dig. Find vores hold her og se træningstider og hold på Tvedhallen og Nymarkskolen.

Vi opfordrer dig til at deltage i vores prøvetræninger og finde ud af, hvilket hold der passer bedst til dig. Det er en fantastisk måde at møde vores trænere og holdkammer på og opleve atmosfæren i klubben. Uanset om du er en ung spirende håndboldtalent eller en erfaren spiller, der ønsker at udfordre dig selv på et højere niveau, har vi hold og træningsmuligheder, der passer til dig.

Hvorfor vælge Tved G&I Håndbold?

Tved G&I Håndbold er mere end bare en klub. Vi er et fællesskab af dedikerede trænere, spillere og supportere, der brænder for håndboldspillet. Vi lægger stor vægt på udviklingen af vores spillere både på og uden for banen. Vores erfarne trænere er dedikerede til at hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder og nå dit fulde potentiale som håndboldspiller.

Udover at tilbyde træning på forskellige niveauer, deltager vores hold også i lokale turneringer og kampe. Dette giver vores spillere mulighed for at prøve kræfter med konkurrencen og styrke deres spil gennem kamperfaring. Vi værner om holdånden og teamwork, da vi mener, at dette er fundamentet for succes på håndboldbanen.

Hvad kan du forvente som medlem af Tved G&I Håndbold?

Som medlem af Tved G&I Håndbold får du adgang til et dynamisk træningsmiljø, hvor du kan udvikle dine tekniske færdigheder, taktiske evner og fysisk formåen. Vores trænere fokuserer på individuel træning og holdtaktik, så du kan forbedre dine spilleegenskaber og samtidig styrke din forståelse for spillet.

Vi tilbyder også muligheden for at deltage i sociale arrangementer og klubaktiviteter. Dette giver dig chancen for at møde andre håndboldentusiaster, opbygge venskaber og skabe minder uden for banen. Vi tror på, at et stærkt fællesskab er nøglen til trivsel og succes i sporten.

Så hvis du er klar til at udforske verdenen af håndbold og blive en del af Tved G&I Håndbold, er du mere end velkommen til at deltage i vores prøvetræninger. Uanset om du ønsker at spille for sjov, forbedre dine færdigheder eller deltage i konkurrencer, har vi et hold, der passer til dig. Kom og oplev den spændende verden af håndbold i Svendborg med Tved G&I Håndbold - din vej til håndboldsucces!

Når du deltager i vores prøvetræninger, vil du få mulighed for at opleve vores træningsmetoder, arbejde sammen med holdkammerater og få en fornemmelse af klubånden. Vores trænere vil give dig feedback og vejledning for at hjælpe dig med at forbedre dine håndboldfærdigheder og tilpasse dig holdets spillestil.

Uanset om du ønsker at spille på amatørniveau eller stræber efter at nå topniveauet, giver Tved G&I Håndbold dig muligheden for at udvikle dig som håndboldspiller. Vi lægger vægt på at skabe et positivt og støttende miljø, hvor alle kan trives og vokse. Vores erfarne trænere vil hjælpe dig med at identificere dine styrker og områder, hvor du kan forbedre dig.

Som en del af Tved G&I Håndbold vil du også have mulighed for at deltage i sociale arrangementer, stævner og andre klubaktiviteter. Dette giver dig chancen for at opbygge venskaber, styrke sammenholdet i holdet og skabe minder, der varer livet ud.

Vi opfordrer dig til at tage det første skridt mod at blive en del af Tved G&I Håndbold ved at deltage i vores prøvetræninger. Uanset om du er barn, ungdomsspiller eller voksen, har vi hold og træningsmuligheder tilpasset alle aldre og niveauer. Vores klub er dedikeret til at fremme håndboldsporten og skabe et inspirerende miljø for vores medlemmer.

Vi ser frem til at møde dig og byde dig velkommen til Tved G&I Håndbold, hvor håndbolden lever og trives!

Tved G&I Håndbold har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Svendborg kommune