Træning i digitale maskiner m/fysioterapeut tryout image
Træning i digitale maskiner m/fysioterapeut tryout image

Træning i digitale maskiner m/fysioterapeut

Club logo

FysioDanmark Hellerup

Tilmeld gratis prøvetræning

Træning i digitale maskiner m/fysioterapeut
ledig plads

  • Man. 25.03.2024 kl. 10:00 - 10:30
  • Man. 01.04.2024 kl. 10:00 - 10:30
  • Man. 08.04.2024 kl. 10:00 - 10:30
  • Man. 15.04.2024 kl. 10:00 - 10:30
  • Man. 22.04.2024 kl. 10:00 - 10:30

Oplysninger om forælder

  • Beskrivelse

    Biocircuit er digital træning i maskiner, hvor alle bevægelser er styret af robotteknologi. Til prøvetimen vil træneren give dig et standard-program, men vælger du at blive medlem, vil du få et personligt træningsprogram, tilpasset dit niveau og mål for træningen.

    Der er i alt syv maskiner, der sikrer, at du får trænet alle de store muskelgrupper. Når du kommer for at træne og logger ind, indstiller maskinerne sig automatisk til din profil, hvad angår intensitet og belastning. Derved sparer du tid på ikke at skulle indstille maskinerne.

    En lille skærm foran hver maskine fortæller dig nøjagtigt, hvad du skal gøre. Det gælder om at følge programmet på skærmen, som sikrer, at du yder den maksimale muskelkraft. Samtidig bliver træningen både alsidig og udfordrende.

    Hver øvelse varer 45 sekunder, og du har 15 sekunders skift mellem hver maskine. På den måde varer det blot syv minutter at køre alle maskinerne igennem. Når du fire runder, har du lavet den perfekte styrketræning på 28 min.

    Hvis du kun kan nå to-tre runder i maskinerne, giver det også resultater. Vi anbefaler, at du gennemfører to-tre træningspas om ugen for at opnå det optimale udbytte.

    Dit træningsprogram bliver tilknyttet en app, så du hele tiden kan følge med i din træning og have overblik over, hvordan du udvikler dig. Som medlem får du et lille armbånd med en chip. Chippen giver adgang til centret døgnet og indeholder samtidig dit personlige og skræddersyede træningsprogram, som en af vores fysioterapeuter lægger under en indledende konsultation.



    Robotteknologi hjælper dig
    Alle bevægelser er styret af robotteknologi, og en lille skærm foran hver maskine fortæller dig nøjagtigt, hvad du skal gøre. Det gælder om at følge programmet på skærmen, som sikrer, at du yder den maksimale muskelkraft. Samtidig bliver træningen både alsidig og udfordrende.

    Hver øvelse varer 45 sekunder, og så har du 15 sekunder til at nå hen til næste maskine. På den måde varer det blot syv minutter at køre alle maskinerne igennem. Når du fire runder, har du lavet den perfekte styrketræning på 28 min. Men kan du kun nå to-tre runder i maskinerne, giver det også resultater. Vi anbefaler, at du gennemfører to-tre træningspas om ugen for at opnå det optimale udbytte.

    Dit træningsprogram bliver tilknyttet en app, så du hele tiden kan følge med i din træning og have overblik over, hvordan du udvikler dig.

    Læs mere Luk
  • Niveau

    For alle niveauer

Tilmeld gratis prøvetræning