Om Frederiksberg Badminton Klub

Klub alias: FBK

Klub CVR: 20731419

Vi har hold for alle, så går du og drømmer om at få en ketcher i hånden og samtidig få et godt kammeratskab - så er vi et godt valg!

Drømmer du om at få en ketcher i hånden?

Så kom og spil badminton i Frederiksbergs hyggeligste badmintonklub!

I Frederiksberg Badminton Klub (FBK) har vi hold for alle.

Vi har holdtræning på forskellige niveauer for ungdom, seniorer, veteraner og 60+ årige. Det er også muligt at leje baner på timebasis for en hel sæson ad gangen.

Er du 60+ og har du mulighed for at spille i dagtimerne, så har vi en særskilt badminton afdeling for 60+, hvor du kan spille med ligesindede. Afdelingen blev dannet i 2013, og i dag er vi oppe på over 130 medlemmer. Flere medlemmer spiller mere end én gang om ugen.

60+ afdelingen er for alle på 60 år og derover.

I 60+ regi kan vi tilbyde hold for begyndere og let øvede, som trænes af en uddannet træner, samt hold for øvede spillere. Desuden har vi fire turneringshold, der træner 1-2 gange om ugen. I sæsonen 2023/24 har 60+ afdelingen tilmeldt to 60+ hold og to 70+ hold til holdturnering.

Vores målsætning er at give spillere på 60 år og opefter mulighed for at spille badminton i dagtimerne i en hyggelig atmosfære, hvor en seriøs indstilling til sporten går hånd i hånd med spilleglæde, ønske om at få motion og at være med i et fællesskab. Alle bliver udfordret, får sved på panden og har det sjovt.

På hvert hold har vi en holdleder, som leder fællestræning i to timer. Hver træning starter med opvarmning og et par slagøvelser. Hvorefter der spilles kampe, og holdlederen sørger for at sammensætte holdene, så alle får mest muligt ud af kampene. Det betyder, at du i løbet af træningen vil komme til at spille med og mod flere forskellige spillere.

Vi er ambitiøse og vil hele tiden gerne blive dygtigere - og ikke mindst gøre hinanden dygtigere. Og det skal samtidig være sjovt. Vi lægger stor vægt på at have et godt kammeratskab og en god stemning, så alle føler sig godt tilpas. Træningen slutter ofte af med, at de der har tid og lyst samles til en snak i klubbens hyggelige café.

To gange om året har vi en hel dag sammen, hvor motion, fællesskab, spisning og socialt samvær er omdrejningspunktet. Det er henholdsvis om sommeren og ved juletid. Dagen indledes i hallen med en badmintonturnering, hvor vi ved lodtrækningen får så jævnbyrdige hold som muligt, så der bliver mest mulig kamp for alle. Efter strabadserne i hallen er det tid til et bad, inden vi samles i caféen til lækker mad, uddeling af præmier, festlige indslag, lodtrækning mm. og masser af skønt socialt samvær i hinandens selskab.

Én gang om måneden får alle medlemmer et nyhedsbrev "60+NYT" med relevante informationer og nyheder om aktiviteter i og omkring klubben. Spændende læsestof!

Træningstider for 60+:
Begyndere og let øvede træner tirsdag 12-14 - få pladser ledige.
Let øvede træner onsdag 12-14 - fuldt booket.
Øvede træner mandag til fredag kl. 10-12 - fuldt booket.
Turneringspillere træner mandag og torsdag kl. 12-14 - fuldt booket.

BEMÆRK: I øjeblikket er der kun få ledige pladser på holdet for begyndere og letøvede tirsdag 12-14. Du kan kontakte os (se kontakt detaljer herunder) og høre, om der er mulighed for at komme på venteliste på de øvrige hold.

Vi spiller i vores egen hal, der kun bruges til badminton. Adressen er Rolighedsvej 31, 1958 Frederiksberg C (ved Den Grønne Sti).

Priser per 1. august 2023:
Det koster 195 kr. pr. halvår at være medlem af FBK.
En ugentlig træning à 2 timer koster 350 kr. pr. halvår (inkl. bolde).
Dvs. i alt 545 kr. for at spille 2 timer om ugen i et halvt år.

Har du spørgsmål og ønsker du at høre mere om 60+, kan du kontakte os på e-mail:

fbk60plus@yahoo.com

Du kan også besøge vores hjemmeside på http://fbk-hal.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at se dig i hallen :)

Badminton i Frederiksberg

Frederiksberg Badminton Klub har aktive badminton hold her: FBK-Hal (Rolighedsvej 31). Holdene træner tirsdage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 60+ årige.

Frederiksberg Badminton Klub har følgende badminton hold i Frederiksberg.

FBK-Hal (Rolighedsvej 31):
Badminton for begyndere / letøvede (60+ år) | Tirsdage, kl. 12:00 - 14:00
Badminton for øvede (60+ år) | Fredage, kl. 12:00 - 14:00

Frederiksberg Badminton Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Frederiksberg kommune