Boldtummel 2-4 årige tryout image
Boldtummel 2-4 årige tryout image
Boldtummel 2-4 årige tryout image
Boldtummel 2-4 årige tryout image
Boldtummel 2-4 årige tryout image

Boldtummel 2-4 årige

Club logo

Grenaa IF Fodbold

Tilmeld gratis prøvetræning

Boldtummel 2-4 årige
ledige pladser

 • Sø. 23.06.2024 kl. 10:00 - 11:00
 • Sø. 30.06.2024 kl. 10:00 - 11:00
Tilføj barn

Oplysninger om forælder

 • Beskrivelse

  Børn elsker at bevæge sig, og gennem leg udvikler de sig både fysisk, psykisk, socialt og kognitivt. Hver gang et barn bevæger sig, erfarer og lærer det noget nyt – om sig selv, andre børn, samt om verden omkring sig.

  På Boldtummel-holdet leger vi både med og uden bolde, og udfordrer børnenes motorik på forskellige forhindrings- og motorikbaner. Herigennem har vi fokus er på at stimulere de tre primære sanser: balancesansen, følesansen og muskel-ledsansen. Disse sanser er vigtige for at opbygge børns motoriske færdigheder, kropsbevidsthed, samt evne til at indgå i sociale sammenhænge.

  Balancesansen stimuleres, når vi bevæger os på forskellige måder, der stiller krav til hovedets stilling. Fx ruller, triller, laver kolbøtter, snurrer rundt, hopper, danser og løber rundt mellem hinanden.

  Følesansen kommer i spil, når vi løber med bare fødder på forskelligt slags underlag, når vi leger med forskellige slags bolde og ærteposer, samt i den tætte kontakt med forældre, når vi fx laver massage-pizza.

  Muskel-ledsansen stimuleres i alle bevægelser, men særligt når vi skal række ud efter noget, kaster og griber, trækker, skubber, kravler og tumler.

  Vi opfordrer til at børnene leger i bare fødder – både når vi er ude og inde. Det styrker deres balance, fodmuskulatur samt øger sansestimuli til resten af kroppen. Når det bliver lidt koldere er gymnastiksko til indendørsbrug og bløde sko til udendørsbrug fint.

  Da børns evner og udvikling er forskellige, sørger vi for at barnet får tilpas udfordring og vigtigst af alt – har det sjovt!

  Boldtummel er en aktivitet for barnet og forældre. Forældrene spiller en vigtig og aktiv rolle i træningen.

  Læs mere Luk
 • Niveau

  Alle kan være med

 • Faciliteter & udstyr (inkluderet)

  - Bolde, kegler og legeredskaber

Tilmeld gratis prøvetræning