Motivu DGI logo

U13-drenge (fre)

Sportsgren:

Basketball

Tidspunkt:

Fredage, kl. 16:00 - 17:30

Aldersgruppe:

11 - 12 årige

Køn:

Drenge/Mænd

Niveau:

Holdet er for nybegyndere, let øvede og øvede. Vi deltager i turneringer.

Faciliteter & udstyr (inkluderet):

- Bad

- Omklædningsfaciliteter

- Bold

Beskrivelse:

U13-drengene udgør et spændende mix af cirka 25 spillere bestående af nybegyndere, let øvede og nogle af landets bedste spillere i årgangene 2008-2009.

Trænerteamet arbejder ud fra filosofien, at det skal være sjovt at spille basketball, men også at det er en del af det sjove at forsøge at blive bedre. I visse øvelser træner alle drengene sammen, mens de deles op i andre. Til træning lægges der vægt på ball-handling, skud og bevægelser med og uden bold. De fleste øvelser foregår med bold, men det er også planen, at drengene introduceres til øvelser, der øger styrke, smidighed og reaktionsevne. Der vil for de øvede være øget fokus på det taktiske holdspil.

U13-drenge har indtil videre tilmeldt ét hold til grandprixturneringen og ét hold til mesterrækken. Desuden er der i løbet af sæsonen mulighed for at deltage i en række stævner i Danmark og udlandet (Sverige eller Tyskland).

Head coach er Jakob Mønsted, som tidligere har spillet for Bakken Bears. Han var også træner for U13 sidste sæson, og før det trænede han mange af drengene, da de spillede U11. Jakob har også trænet U15 og U17 i Skovbakken. Til dagligt er han lærer på Idrætshøjskolen Aarhus.

Hjælpetræner er bl.a. Kristoffer Løwenstein der har spillet for Bakken Bears og EBAA og som har stor trænererfaring fra Skovbakken og adskillige Bears Camps hvor Kristoffer ofte fungerer som head coach.

Holdleder er Svend-Erik Skaaning. Han står for indkaldelse til kampe, udsendelse af oplysninger og mange andre praktiske ting og har erfaring fra tilsvarende roller i de foregående år.

Træningstiderne er mandag 16.00-17.30 (Hal 2), torsdag 15.30-17.00 (Hal 2) og fredag 16.00-17.30 (Hal 3), alle på Vejlby-Risskov Centeret.

Medbring:
- Drikkedunk
- Indendørssko

Adresse:

Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov

Mødested:

Hal 2 i Vejlby Risskov-hallen

Træner:

Karina Dayaa Weiland

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo på træneren

Tilmeld dit barn til gratis prøvetræning

3 ledige pladser

21.05.2021 kl. 16:00 - 17:30


Oplysninger om forælder

Tilmeld gratis prøvetræning