Default cover
Ølgod Skytteforening logo

Ølgod Skytteforening

Book en gratis prøvetræning

Om klubben

Vi er en forening, hvor medlemmerne kan dyrke skydning som idræt. Vi tilbyder riffel og pistolskydning på 15 meter.

Klubbens sportsgren

Skydning med riffel

Skydning:
Skydning med riffel er en sportsgren som er med til at stimulere koncentration, ro og ikke mindst præcision. Med det sagt kan skydning også være en sport hvor der er massere af action, der virkelig kan være med til at sætte dig under pres, når du skal til at præstere på tid.
Det er vigtigt at nævne at skydning med pistol eller riffel er en sportsgren som hele familien kan have glæde af. Både forældre, bedsteforældre og børn kan alle deltage og blive stimuleret samt udfordret, når der skal skydes til mål.
I skrivende stund tilbyder motivu.dk 32 forskellige skydetræninger du helt gratis kan tilmelde dig og prøve af.

Træn, sigt, pletskud! 
Uanset om du går til skydning med pistol eller skydning med riffel er det en sportsgren, der aktiverer mange dele af kroppen. 
Det at gå til skydning med riffel eller pistol er en sportsgren, hvor det er vigtigt at man har forståelse og respekt overfor det våben man bruger. Derfor vil der altid være en kompetent instruktør/træner til hver træning. Udover at instruktøren vil undervise og lære fra sig, vil der også blive gennemgået diverse sikkerhedsregler omkring det at opholde sig på en skydebane. Yderligere vil der også være en gennemgang af det respektive våben, hvor man vil blive klogere omkring våbenhåndtering og hvordan skydevåbnet virker.

Når den grundlæggende forståelse er på plads omkring sikkerhedsregler og våbenhåndtering, vil man blive instrueret i hvordan man bedst muligt sigter, skyder og får traf med det givne våben. Skydning er som nævnt tidligere en sport for alle. Men det at lave det perfekte skud kræver mere end bare at sigte og trykke på aftrækkeren.
For at kunne lave det bedst mulige traf, er der flere parametre der spiller ind. Noget af det første din træner vil lære dig, er den gode skydestilling. En god skydestilling er nemlig et rigtig godt fundament for at kunne lave et pletskud. Men at have den korrekte skydestilling, er ikke det eneste parameter, der spiller ind. Der er også elementer såsom vejrtrækning og aftræk der er med til at afgøre hvorvidt du kan ramme plet skud.

Selvom skydning ved første øjekast kan virke som en individuel sport, er der et stærkt sammenhold i de fleste klubber og foreninger. Dette kommer særligt til udtryk når der bliver afholdt turneringer og mesterskaber, hvor der bliver konkurreret i hvem der har det skarpeste sigte.

Kom nemt og godt i gang med skydning.
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til skydning, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den prøvetræning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit, kan prøve om lige præcis skydning med pistol eller riffel er det rette valg for dig eller dit barn.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du tilmelde dig via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:

  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning nær dig. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk
 
God fornøjelse!

Klubben er en del af

Varde kommune

Varde:

Varde er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Varde er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Varde står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Hovborg, Agerbæk, Varde, Årre, Ansager, Nørre Nebel, Oksbøl, Janderup Vestj, Billum, Vejers Strand, Henne, Outrup, Blåvand, Tistrup, Ølgod, Tarm, Grindsted som har et centralt mødested for byens borgere i Varde.

I Varde findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Agerbæk Skole, Ansager Skole, Form og Fritid Nr. Nebel, Lykkesgårdshallen, Nordenskov Skole, Outrup Kultur & Idrætscenter, Sct. Jacobi Skole, Landal Seawest, Billum-hallen, SportsPark Blaavandshuk Strandvejen Varde, Helle Hallen, Horne Idrætspark, Janderup Sogns Aktivitetshus, Klinik for Fysioterapi og Træning, Kvong Aktivitetshuset, Sig Fitness, Trim Tistrup, Varde Fitness, Varde Fritidscenter, FysioDanmark Vestre Landevej Varde, Ølgod Hallerne, Campus Varde, Agerbæk Stadion, Alslev Hallen, Ansager Stadion, Blåbjerg Friskole og Børnehave, Fåborg Stadion, Gårde Stadion, Henne Stadion, Janderup Skole, Krusbjerg Stadion, Kvong Idrætspark, Lunde Stadion, Næsbjerg Skole, Oksbøl Stadion, Orten stadion, Sig Stadion, Skovlund Stadion, Strellev Idrætsplads, Tistrup Stadion, Ølgod Stadion, Årre Skole, Blåvandshuk Golf, Henne Golfklub, Outrup Golfklub/Axelgaard Golf, Skærbæk Mølle Golfklub, Varde Golfklub, Alslev Skole, Blåvandshuk Skole, Brorsonsskolen, Hodde-Tistrup Hallen, Horne Skole, Lunde/Kvong Skolen, Nørre Nebel Skole, Outrup Skole, Starup Skole, Varde Gymnasium, Vrøgum gl. skole, Ølgod Skole, Hindsig Ridecenter, Sig Rytterklub, Stutteri Vestmose, Varde Sportsrideklub, Alslev Skytteforening, Ansager Flugtskydningsbane, Varde Skytteforening 15 m skydebaner, Varde Skytteforening 50 m skydebaner, Varde Øvelsesplads skydebaner, Jacobihallen, Skovlund Ansager Hallen, Thorstrup Skole, Ølgod Efterskole, MOT Multihal, Ho Ferie- og Aktivitetscenter, Ølgod Tennisanlæg, Blåbjerg Ridecenter, Blåvandshuk Rideklub, Helle Ridecenter, Oksbøl Ride og Køreklub, Rideklubben Ansager, Ølgod og Omegns Rideklub, Vrøgum Skydebane, Blåbjerg flugtskydningsklub, Roust Flugtskydningsforening, Ølgod flugtskydningsbane, Ølgod Skytteforening, Fitness World Hjertingvej Varde, Starup Stadion, LOOP Fitness Ribevej Varde, SportsPark Blaavandshuk Blåvandvej Varde, SportsPark Blaavandshuk Vejers Havvej Varde, Fitness2you, Sønder Heden Plantage, Gødel Bjerge, Ål Øst, Vrøgum Øst, Ølgod Byskov, Tistrup Tennis, Blåbjerg, Ansager, Bordrup, Ølgod, Militærskoven Varde, Banken Fitness, Oksbøl Skatepark, Varde Skatepark, Varde Grusgrav, Trane Skole og Børneby, Afd. Tistrup, Ølgod Ungdomsklub som ligger i Varde.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk