Om klubben

Varde volley er en klub med vægt på, at vi har det sjovt og har plads til alle.

OM VARDE VOLLEY
Varde volley blev stiftet i 1973, som en afdeling under daværende VB/VG, det som indtil 2005 hed VIF. I dag er det er selvstændig afdeling ved navn Varde Volley. Varde volley tæller i dag ca. 50 medlemmer, fordelt på senior, ungdom og kidsvolley

Værdier i Varde Volley
I Varde Volley ligger vi først og fremmest vægt på at børnene har det sjovt og trives. Vi accepterer ikke mobning eller drillerier mellem spillerne.
I Varde Volley vil vi gerne lære børnene at spille sammen og alle skal kunne være med uanset niveau.
Træningen tilrettelægges, så den passer til det niveau spilleren er på.
I Varde Volley vil vi rigtig gerne have at børnene bliver bedre til volley, men det skal ske på den sjove måde.

Hvad forventer vi af spillerne
Møder op, er omklædte og klar til træning når træningen starter
Har det gode humør med 🙂
Er søde og venlige overfor sine træningskammerater.
Lytter efter de instruktioner de får fra trænerne.
Forsøger det bedste de kan hver gang, så de bliver bedre til volley.

Hvad forventer vi af forældrene:
Vi vil meget gerne have den hjælp, som I nu kan tilbyde. Det kunne være Kørsel til stævner.
Bage en kage til stævner og til diverse arrangementer i klubben.
Vi har flere forældre der fx. hjælper til med træningen hver anden gang. Der kræves ikke kendskab til volley
Sørger for at jeres barn er der til tiden.

Klubbens sportsgren

Volleyball

Blokader, hævere og ikke mindst smash. Knæbeskytter, vilde dyk og gode redninger. Volleyball er mange ting, men vigtigst af alt, så er det en helt vild sjov sport.

Smæk for skillingen
Hvis du forventer at du fra dag et kommer til at smashe, så bliver du nok skuffet. Hvis du derimod forventer, at lære en hel masse og samtidig have det sjovt med dine nye holdkammerater, så kan du godt glæde dig til din første prøvetræning. Du kommer til at stifte bekendtskab med de forskellige teknikker som bliver brugt i volleyball, og så får du selvfølgelig lov til at spille en masse selv.

Hvis du har set volleyball blive spillet af folk som kan finde ud af det, så har du også set hvor stærkt spillet går og ikke mindst hvor flot spillet kan være. For det kræver en del at blive rigtig god til volleyball, men gudskelov kan du få trænet det meste af det. Når først bolden og spillet kører, så er det svært at finde en sport som er sjovere end volleyball.

Sundt, sjovt og hårdt
Vi har teaset lidt for det, men volleyball er ikke bare et sjovt, men også et rigtig hårdt spil. Den konstante bevægelse efter bolden, og ikke mindst de eksplosioner som skal til både når du springer og sprinter, gør at du godt kan forvente at have ømme muskler dagen efter en træning. Derudover kan du selvfølgelig forvente at få svedt godt igennem, og hvis du virkelig går op i det, måske også nogle brandsår når du kaster dig efter bolden for at nå den.

I volleyball for du bragt hele kroppen i spil, hvorfor det også er en sund sport. Du får trænet benene med de mange spring og armene med de mange slag. Med pulsen i top kan det være svært at holde fokus på det taktiske, men det får du trænet alt i mens i spiller.

En social sport
Volleyball er en holdsport, hvorfor der selvfølgelig også er et stort socialt aspekt af sporten. Du er afhængig af dine holdkammerater for at få det bedste spil ud af det, men samtidig er det også bare rigtig fedt at have et godt forhold til dem. Dine holdkammerater bliver dem der får dig til at give den en ekstra skalle, men også dem du jubler med, når I har vundet endnu et point.

Volleyball på Motivu
På motivu.dk kan du lige nu finde to forskellige prøvetræninger du kan melde dig til. Den første er i Beder-Mallinge Idrætsforening, hvor du kan prøve kræfter med senior mix volley, altså med blandede hold, for at teste om det er noget for dig. Holdet deltager i DGI’s mixvolley tunering.

Den anden klub er Sindal Idrætsforening, hvor dit barn kan melde sig til deres kids-volley for 0-4. klasse. Her vil børnene få en introduktion til volley, men startende som et kaste og gribe spil. På den måde bliver de trygge ved og med bolden og får en nem og forståelig introduktion til spillet.

Skulle du bo for langt fra disse tilbud, eller passer de ikke ind i det du har brug for, så hold øje med motivu.dk hvor der løbende vil blive opdateret med nye træninger for andre klubber.

Kom nemt og godt i gang med volleyball
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til volleyball, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om volleyball er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Motivu har gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale volleyball klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse!


Klubben er en del af

Varde kommune

Varde:

Varde er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Varde er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Varde står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Hovborg, Agerbæk, Varde, Årre, Ansager, Nørre Nebel, Oksbøl, Janderup Vestj, Billum, Vejers Strand, Henne, Outrup, Blåvand, Tistrup, Ølgod, Tarm, Grindsted som har et centralt mødested for byens borgere i Varde.

I Varde findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Agerbæk Skole, Ansager Skole, Form og Fritid Nr. Nebel, Lykkesgårdshallen, Nordenskov Skole, Outrup Kultur & Idrætscenter, Sct. Jacobi Skole, Landal Seawest, Billum-hallen, SportsPark Blaavandshuk Strandvejen Varde, Helle Hallen, Horne Idrætspark, Janderup Sogns Aktivitetshus, Klinik for Fysioterapi og Træning, Kvong Aktivitetshuset, Sig Fitness, Trim Tistrup, Varde Fitness, Varde Fritidscenter, FysioDanmark Vestre Landevej Varde, Ølgod Hallerne, Campus Varde, Agerbæk Stadion, Alslev Hallen, Ansager Stadion, Blåbjerg Friskole og Børnehave, Fåborg Stadion, Gårde Stadion, Henne Stadion, Janderup Skole, Krusbjerg Stadion, Kvong Idrætspark, Lunde Stadion, Næsbjerg Skole, Oksbøl Stadion, Orten stadion, Sig Stadion, Skovlund Stadion, Strellev Idrætsplads, Tistrup Stadion, Ølgod Stadion, Årre Skole, Blåvandshuk Golf, Henne Golfklub, Outrup Golfklub/Axelgaard Golf, Skærbæk Mølle Golfklub, Varde Golfklub, Alslev Skole, Blåvandshuk Skole, Brorsonsskolen, Hodde-Tistrup Hallen, Horne Skole, Lunde/Kvong Skolen, Nørre Nebel Skole, Outrup Skole, Starup Skole, Varde Gymnasium, Vrøgum gl. skole, Ølgod Skole, Hindsig Ridecenter, Sig Rytterklub, Stutteri Vestmose, Varde Sportsrideklub, Alslev Skytteforening, Ansager Flugtskydningsbane, Varde Skytteforening 15 m skydebaner, Varde Skytteforening 50 m skydebaner, Varde Øvelsesplads skydebaner, Jacobihallen, Skovlund Ansager Hallen, Thorstrup Skole, Ølgod Efterskole, MOT Multihal, Ho Ferie- og Aktivitetscenter, Ølgod Tennisanlæg, Blåbjerg Ridecenter, Blåvandshuk Rideklub, Helle Ridecenter, Oksbøl Ride og Køreklub, Rideklubben Ansager, Ølgod og Omegns Rideklub, Vrøgum Skydebane, Blåbjerg flugtskydningsklub, Roust Flugtskydningsforening, Ølgod flugtskydningsbane, Ølgod Skytteforening, Fitness World Hjertingvej Varde, Starup Stadion, LOOP Fitness Ribevej Varde, SportsPark Blaavandshuk Blåvandvej Varde, SportsPark Blaavandshuk Vejers Havvej Varde, Fitness2you, Sønder Heden Plantage, Gødel Bjerge, Ål Øst, Vrøgum Øst, Ølgod Byskov, Tistrup Tennis, Blåbjerg, Ansager, Bordrup, Ølgod, Militærskoven Varde, Banken Fitness, Oksbøl Skatepark, Varde Skatepark, Varde Grusgrav, Trane Skole og Børneby, Afd. Tistrup, Ølgod Ungdomsklub som ligger i Varde.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk