Om Varde Volley

Klub CVR: 29568669

Varde volley er en klub med vægt på, at vi har det sjovt og har plads til alle.

OM VARDE VOLLEY
Varde volley blev stiftet i 1973, som en afdeling under daværende VB/VG, det som indtil 2005 hed VIF. I dag er det er selvstændig afdeling ved navn Varde Volley. Varde volley tæller i dag ca. 80 medlemmer, fordelt på senior, ungdom og kidsvolley

OM VOLLEYBALL:
Volleyball er en holdsport, hvor to hold på hver side af et net forsøger at score point ved at få bolden til at lande på modstanderholdets banehalvdel. Spillet kræver hurtige reaktioner, koordination og teamwork mellem holdmedlemmerne.

En typisk volleyballkamp spilles i sæt, hvor det hold, der først scorer 25 point (med mindst to points forspring) i et sæt, vinder sættet. Hvis kampen er uafgjort efter de første tre sæt, spilles der eventuelt et fjerde og femte sæt, hvor det hold, der først scorer 15 point (med mindst to points forspring) vinder sættet.

Volleyball kan spilles både indendørs og udendørs, og der er også forskellige former for spillet, såsom beachvolleyball, som spilles på sand, og sitting volleyball, som er en tilpasset version af spillet for mennesker med fysiske handicap.

I Volleyball er der seks spillere på hvert hold på banen ad gangen, og de har forskellige roller såsom angriber, forsvarer og blokker. Der er også regler for, hvordan bolden må røres, og hvordan spillerne skal opføre sig på banen.

Volleyball er også en sjov sport, hvor det sociale samvær og holdånden er i højsædet. Det er en sport, som kan spilles af mennesker i alle aldre og niveauer, og det er en god måde at dyrke motion på og have det sjovt med vennerne samtidig.

Mix-hold: Mix-hold er hold, hvor både mænd og kvinder spiller sammen på samme hold. Dette kan være en god måde at give spillere på forskellige niveauer og aldre mulighed for at spille sammen og lære af hinanden. Mix-hold kan også give spillerne mulighed for at udvikle deres kommunikation og teamwork, da de er nødt til at arbejde sammen på tværs af køn.

Kids-hold: Kids-hold er typisk for børn under 12 år, der er nye i volleyball og stadig lærer de grundlæggende færdigheder. Disse hold vil fokusere på at lære børnene de basale teknikker og regler i spillet på en sjov og interaktiv måde, og trænerne vil normalt have erfaring med at undervise i volleyball for børn.

Ungdomshold: Ungdomshold er for spillere i alderen 12-20 år og er normalt opdelt i forskellige aldersgrupper og niveauer. Disse hold vil fokusere på at udvikle spillerne teknisk, taktisk og fysisk og forberede dem til at spille på et højere niveau. Ungdomshold kan også give spillerne mulighed for at deltage i regionale og nationale turneringer og konkurrere mod andre klubber.

Generelt er holdene i Varde Volleyball Klub en god måde at engagere sig i volleyball på, uanset ens alder eller færdighedsniveau. Klubben tilbyder forskellige niveauer af konkurrence og fokus, og trænerne og holdkammeraterne kan give spillere mulighed for at forbedre deres spil, udvikle deres sociale færdigheder og have det sjovt på samme tid.

Værdier i Varde Volley
I Varde Volley ligger vi først og fremmest vægt på at børnene har det sjovt og trives.
Vi accepterer ikke mobning eller drillerier mellem spillerne.
I Varde Volley vil vi gerne lære børnene at spille sammen og alle skal kunne være med uanset niveau.
Træningen tilrettelægges, så den passer til det niveau spilleren er på.
I Varde Volley vil vi rigtig gerne have at børnene bliver bedre til kidsvolley, men det skal ske på den sjove måde.
Hvad forventer vi af spillerne
Møder op, er omklædte og klar til træning når træningen starter kl. 18.
Har det gode humør med 🙂
Er søde og venlige overfor sine træningskammerater.
Lytter efter de instruktioner de får fra trænerne.
Forsøger det bedste de kan hver gang, så de bliver bedre til volley.

Varde Volley har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Varde kommune