Om Brande Golfklub

Klub alias: BGK

Klub CVR: 17164600

Skønne naturomgivelser, hvor sammenhold og fælleskab er kernen i klublivet.

Klubbeskrivelse
Brande Golfklub blev etableret i 1994. I klubben er der både en 18-huls bane, samt Par3 bane til spillerens rådighed. Derudover et velplejet og fint træningsanlæg, hvor der er mulighed for at putte, slå korte slag hvor der ofte er opsat blå cirkler rundt om flagene, og slå bolde på udslagsbanen. 5 af måtterne er overdækket, hvor der er fin mulighed for at træne, selvom vejret måske skuffer på dagen.


I 2009 fik Brande Golfklub et nyt og moderne klubhus, med store omklædningsrum og Cafe, så faciliteterne er helt i top. Klubben har også en golfbutik, som sælger tøj/udstyr/div tilbehør. Café19 er også altid klar til at servere, så kig endelig forbi og få en bid. Klubben ligger stor vægt på at give medlemmer samt besøgende den bedst mulige oplevelse. Det gælder både reception og faciliteter samt spil på banerne.

Café19 bliver også brugt til en stor variation af arrangementer, som fx konfirmationer og fødselsdage. Her står café19 for alt lige fra mad og drikke, til betjening og oprydning. Så har du et kommende arrangement, men mangler et sted at afholde, så kontakt endelig Café19 – Og aftal nærmere for at opfylde netop dine ønsker.

Klubben har 2 fuldtidstrænere til rådighed, så der er rig mulighed for at få undervisning, om man måtte ønske hold eller enkeltundervisning.
Der er en god variation af hold man kan melde sig på hos Andreas og Johannes, hvor man gennem sæsonen får træning sammen med andre spillere.

Andreas Thune som er klubbens pro-træner, har 13 års erfaring og tilbyder alt fra holdundervisning til enkeltundervisning. Andreas har sine ”Gå Til Golf” hold, som er en fast dag i ugen hvor et hold mødes, og træner sammen ugentligt, ligesom man vil gøre i andre sportsgrene. Derudover tilbyder han enkeltundervisning, hvor man selv kan bestemme hvad fokus skal være. Hertil har han også ansvaret for klubbens eliteafdeling.

Johannes er klubbens træner-elev, som er startet i sæson 2022. Han tilbyder også både holdundervisning og enkeltundervisning. Johannes står for begynderundervisning, de unge golfspillere, samt holdundervisninger for handicap +37.

Andreas og Johannes holder sammen butikken åben fra mandag-lørdag, hvor de skiftevis er på træningsbanen og i butikken. Både Andreas og Johannes tilbyder også at lave en opmåling af udstyr, så man kan få afprøvet de forskellige mærker, og få skræddersyet udstyret til ens eget personlige behov.

Brande Golfklub lægger stort fokus på at skabe en fælles ”ånd”, hvor alle kan være med. Det udlever klubben især ved at have flere forskellige ”turneringer” hver uge, hvor ideen er at man kommer ud at spille en runde golf med forskellige personer, og udvider sit netværk i klubben, og generelt har en hyggelig oplevelse med golf.Brande Golfklub deltager også i turneringer, hvor man som i mange andre sportsgrene kan opleve holdånden. Man samles nemlig i flere forskellige anledninger, og spiller som et klubhold mod andre klubber. Her får man en anden spænding og intensitet i spillet, da man kæmper for hinanden, og at vinde som hold.
Holdspillet kan både gøres ved Regionsgolf og Danmarksturnering.
I disse turneringer er der rigtig gode muligheder for at skabe et netværk til andre spillere, men ligeledes også at danne tætte relationer til ens holdspillere.
Der er altid god opbakning til at spise frokost sammen efterfølgende, og få lært hinanden bedre at kende som holdspillere.

Klubbens ungdomshold deles i 2 aldersgrupper, 4-11 år & 12-18 år.
Gruppen fra 4-11 år kaldes i Brande Golfklub for ”Brandslangerne”, som er et hold hvor leg og træning kombineres, hvor målet er at få golfen lært i en tidlig alder.

12-18 år kaldes ”juniorgolf”, hvor træningen er mere teknisk / spilrelateret, hvor man prioriterer højere at se spilforbedringer.

Brande Golfklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Ikast-Brande kommune