Default cover
Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Firmaidræt Ikast

Firmaidræt Ikast har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Klubbens adresser og faciliteter

  • Industrivej 36, 7430 Ikast

  • Firmaidræt Ikast, Industrivej 36, 7430 Ikast

Om Firmaidræt Ikast

Klub CVR: 43493213

FirmaIdræt Ikast er en forening der sætter fokus på det sundhedsfremmende i lokalsamfundet. Vi er en forening, hvor alle kan være med - også dig!

Hos FirmaIdræt Ikast finder du en bred vifte af forskellige idræts- og motionstilbud, som du, dine kollegaer og jeres familer kan deltage i - og få sunde og sjove oplevelser sammen.
FirmaIdræt Ikast har eksisteret siden 1966. Foreningen tæller i dag omkring 300 aktive medlemmer og er en af byens aktive idrætsorganisationer. Vi er tilknyttet Dansk Firmaidrætsforbund, og sammen arbejder vi for at motivere arbejdspladser til firmaidræt og sundhedsfremme.

FirmaIdræt Ikast er det sociale samlingssted for lokale arbejdspladser, familien og andre fællesskaber - så tag udfordringen op, og kom og vær med!

Alle kan blive medlem hos FirmaIdræt Ikast. Lokale virksomheder og deres ansatte er naturligvis vores primære målgruppe, men andre typer fællesskaber og enekeltpersoner kan også være med i foreningen.

Som medlem hos FirmaIdræt Ikast betaler du aktivitetskontingent for den eller de aktiviteter, du deltager i. I dette kontingent er der indregnet et generelt medlemskontigent.

Firmaidræt Ikast har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Ikast-Brande kommune