Om Frederiksberg Ju Jutsu Klub

Klub CVR: 29981647

Ju-Jutsu er for alle, som har lyst til at dyrke en kampsport, uanset om du er dreng eller pige, stor og stærk eller lille og tynd.
Det kan lade sig gøre, fordi Ju-Jutsu kan trænes på mange måder:
Som selvforsvar, konkurrencesport, motions- og smidighedstræning eller som en god blanding af det hele. Det er lysten til at være med, der er vigtigst.

Ju-Jutsu giver dig:
• Selvtillid og mental balance i hverdagen
• Bedre fokus og koncentration
• Godt kammeratskab
• En sjov træning som styrker dine muskler
• En sund krop og en god kondition

Fitness i Frederiksberg

Frederiksberg Ju Jutsu Klub har aktive fitness hold her: Flintholm Svømmehal (Bernhard Bangs Alle 41) og Magneten (Bernhard Bangs Allé 43). Holdene træner onsdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 13+ årige.

Frederiksberg Ju Jutsu Klub har følgende fitness hold i Frederiksberg.

Flintholm Svømmehal (Bernhard Bangs Alle 41):
JJF-Outdoor Fitness / HIIT træning | Onsdage, kl. 17:00 - 18:00
JJF-Outdoor Fitness / HIIT træning | Onsdage, kl. 17:00 - 18:00

Magneten (Bernhard Bangs Allé 43):
Ju Jutsu Fitness Outdoor | Onsdage, kl. 17:00 - 18:00
Ju Jutsu Fitness - Indendørs | Søndage, kl. 09:45 - 11:00
Ju Jutsu Fitness - Indendørs | Søndage, kl. 09:45 - 10:45

Ju-jitsu i Frederiksberg

Frederiksberg Ju Jutsu Klub har aktive ju-jitsu hold her: Magneten (Bernhard Bangs Allé 43). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 10+ årige.

Frederiksberg Ju Jutsu Klub har følgende ju-jitsu hold i Frederiksberg.

Magneten (Bernhard Bangs Allé 43):
Senior Intro (SENIN) | Mandage, kl. 20:00 - 21:30
Senior Hvidt - Sort (SEN1) | Mandage, kl. 19:00 - 20:30
Ju Jutsu Teen (TEEN) | Mandage, kl. 17:00 - 18:30
Ju-Jutsu Junior (JUN) | Mandage, kl. 17:00 - 18:30
Senior Intro (SENIN) | Mandage, kl. 20:00 - 21:30
Senior Hvidt - Sort (SEN1) | Mandage, kl. 19:00 - 20:30
Senior Hvidt - Sort (SEN1) | Mandage, kl. 21:46 - 23:16
Ju Jutsu Teen (TEEN) | Mandage, kl. 17:00 - 18:30
Ju-Jutsu Junior (JUN) | Mandage, kl. 17:00 - 18:30

Frederiksberg Ju Jutsu Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Frederiksberg kommune

Find dit næste idrætsfællesskab på Frederiksberg!
Foreningerne i Frederiksberg Kommune byder både nye og gamle medlemmer velkommen, der leder efter et aktivt fællesskab. Børn, unge, voksne og seniorer kan alle prøve en gratis træning, og alle myndighedernes retningslinjer overholdes. Her på siden kan du se alle de aktuelle "åbne træninger", så du kan finde ud af, hvilke idrætsmuligheder der er tilgængelige for dig.

Der er mange forskellige muligheder for at dyrke sport og være aktiv på Frederiksberg. Hvis du for eksempel ikke kan stå stille, når der er musik, kan du melde dig ind i FRBdans, som blev oprettet i 2019 som en del af Bevæg dig for Livet Frederiksberg. FRBdans tilbyder dansehold af høj kvalitet for alle aldersgrupper, herunder forældre-barn dans, dans for børn i alderen 0-3, 2-3 og 4-7 år, moderne dans og hip hop for voksne og endda hip hop for seniorer over 60. Foreningen lægger stor vægt på fællesskab, rummelighed og respekt for alle, uanset evner, alder og baggrund.

Hvis du er over 60 år, kan det være svært at komme i gang med en ny sport, men det er ikke tilfældet på Frederiksberg. Her kan du tilmelde dig BevægDig60+, som tilbyder yoga, rytmisk bevægelse, balance- og hensynstagende træning, cirkeltræning med puls og styrke og endda bordtennis. Foreningen lægger stor vægt på socialt samvær og at bevæge sig sammen med andre, uanset ens humør.

Hvis du vil træne kondition eller styrke benene, kan du prøve stepbænketræning hos KGS Idræts Gymnastikafdeling. Foreningerne på Frederiksberg Kommune byder alle velkommen til en gratis prøvetræning, og der er træningshold for alle aldersgrupper.

Hvad du kan gå til på Frederiksberg
Der er mange forskellige sportsgrene, som du kan gå til på Frederiksberg. Nogle af de muligheder, inkluderer dans (f.eks. moderne dans, hip hop), yoga, rytmisk bevægelse, cirkeltræning, bordtennis, og mange flere. Der er også forskellige træningsmuligheder for børn, unge, voksne og seniorer. Du kan finde en oversigt over alle aktuelle åbne træninger på Motivu.dk/frederiksberg, hvor du kan sortere efter alder, sportsgren, tidspunkt og sted.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nemt finde de relevante idrætshold på vores hjemmeside. Indtast blot din (eller dit barns) alder, og alle relevante aktiviteter vil blive vist. Du kan også indtaste din adresse for at se, hvor langt der er til de forskellige træninger. Hvis du vil have endnu mere specifikke søgeresultater, kan du også vælge bestemte sportsgrene, ugedage eller tidsrum, der passer bedst til din kalender. For eksempel kan du hurtigt finde relevante træninger for en 4-årig på mandag og onsdag eftermiddage inden for en radius af 5 km fra din adresse.
Læs mere Luk