Default cover
Asnæs gymnastikforening logo

Asnæs gymnastikforening

Book en gratis prøvetræning

Book en gratis prøvetræning

Asnæs gymnastikforening har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Klubben er en del af

Odsherred kommune

Odsherred:

Odsherred er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Odsherred er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Odsherred står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Nykøbing Sj, Hørve, Fårevejle, Asnæs, Vig, Grevinge, Nørre Asmindrup, Højby, Rørvig, Sjællands Odde, Føllenslev som har et centralt mødested for byens borgere i Odsherred.

I Odsherred findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Nykøbing Svømmehal, Hallerne i Nykøbing, Nr. Asmindrup Skole, Egebjerg Idrætsanlæg, Kongeengen Idrætsanlæg, Nykøbing Sjælland Skytteforening, Asnæs Idrætsanlæg, Fårevejle Idrætsanlæg, Dragsholm Golf Club, Grundtvigsskolen, Højsandet, Vallekilde-Hørve Kultur- og Idrætscenter, Fair Fitness Jernbanevej Odsherred, Dragsholm Fritidscenter, Fodboldbanen ved omfartsvejen, Vig Kultur- og Idrætscenter, LOOP Fitness Siriusvej Odsherred, Willemoeshallen, Asnæs Tennisanlæg, Mensalgård Golfklub, Odsherred Golfklub, Højby idrætsanlæg, Rørvig hallen, Hallerne i Asnæs, Egebjerg Forsamlingshus, Herrestrup Hallen, Odsherreds Gymnasiehal, Højby Skytteforening, Multi Fitness Centervejen Odsherred, Sydskolen, afd. Fårevejle, Søholm Ridecenter, Odsherreds Rideklub, Højby-Vig jagtforenings flugtskydning, Rørvig Jagtforenings Flugtskydningsbane, Odden ForeningsFitness, Nordskolen afd. Højby, Idrætsefterskolen Klintsøgaard, Borren - Højby Idræts- og Kulturcenter, LOOP Fitness Nygade Odsherred, Højby IF Boldbane, Annebjerg, Kårup Skov, Jyderup Skov, Nykøbing Sjælland Skatepark som ligger i Odsherred.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk