Prøv at spille Flag Football #4 tryout image
Prøv at spille Flag Football #4 tryout image

Prøv at spille Flag Football #4

Club logo

Copenhagen Raptors

Tilmeld gratis prøvetræning

Prøv at spille Flag Football #4
ledige pladser

  • Tir. 24.09.2024 kl. 18:00 - 19:30
Tilføj barn

Oplysninger om forælder

  • Beskrivelse

    Kom ud og Prøv Flag Football med Copenhagen Raptors!

    Er du på udkig efter en ny og spændende sportsgren? Så er flag football lige noget for dig! Hos Copenhagen Raptors inviterer vi dig til at opleve en sport, der er både hurtig, sjov og fyldt med action.

    **Hvorfor vælge flag football?**

    1. **Høj Intensitet og Sjov**: Flag football er kendt for sin høje intensitet og hurtige spil. Hvert spil er fyldt med spænding, og der er aldrig et kedeligt øjeblik. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du blive udfordret og underholdt.

    2. **Masser af Skills**: Sporten kræver en bred vifte af færdigheder - fra hurtighed og agility til strategi og teamwork. Du vil udvikle dine fysiske evner, samtidig med at du lærer at tænke taktisk og samarbejde med dit hold.

    3. **Hurtigt Voksende Sport**: Flag football er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden. Med stigende popularitet og nye klubber, der dukker op overalt, er det det perfekte tidspunkt at blive en del af denne dynamiske sport.

    4. **OL 2028**: Flag football er netop blevet tilføjet til OL-programmet i 2028. Dette er en enorm anerkendelse af sportens vækst og potentiale. Ved at blive en del af Copenhagen Raptors har du mulighed for at være med fra starten og måske endda sigte efter en plads på det danske OL-hold!

    5. **Socialt Fællesskab**: Hos Copenhagen Raptors lægger vi stor vægt på det sociale fællesskab. Vores klub er et sted, hvor du kan møde nye venner, opbygge relationer og være en del af et støttende og inkluderende miljø.

    **Kom og Vær Med!**

    Uanset om du har spillet flag football før eller ej, er du velkommen hos Copenhagen Raptors. Vi tilbyder træninger for alle niveauer, og vores erfarne trænere står klar til at hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder.

    Tag springet og prøv noget nyt – kom ud og spil flag football med Copenhagen Raptors! Du vil ikke fortryde det. Vi ses på banen!

    Du kan finde os ved vores containerne, ved parkerings pladsen for enden af Julius Andersens Vej, forbi Valby Stadion. Du kan også finde os på Google Maps ved at søge på Copenhagen Raptors.
    Det er en god ide, at have fodboldstøvler (sko med knopper) el. med, men du kan også klare dig med sneakers/træningssko.

    Læs mere Luk
  • Niveau

    For alle niveauer

  • Faciliteter & udstyr (inkluderet)

    - Bad
    - Omklædningsfaciliteter

Tilmeld gratis prøvetræning