Om Viborg karate og kickboxing

Klub CVR: 25398807

Viborg Karate og Kickboxing Center blev grundlagt i 1992 af Kancho Bernard Creton, som også er centerets chefinstructør. Gennem årene har centeret vokset og udviklet sig med både faciliteter og medlemmer, og det er det bedste sted i Danmark for Martial Art.


Klubben har to fuldt udstyrede dojoer (træningssale) med meget optimalt gulv, speilvagge, måtter af olympisk standard og et stort udvalg af sandsakke og andet træningsudstyr.

Centeret er ledet af en bestyrelse, som fuldtud lever op til de lovmæssige krav, og der tilbydes vidtfavnende træningsmuligheder ledet af meget kvalificeret og kompetente instruktører.

Træning og Prøvetimer
Vi tilbyder træning fro alle vanset alder eller køn for såvel begydere som øvede. Undervisningen foregår i et sikkert og trygt miljø, der har stor fokus på interaktion på tværs af alder og status.

Der tilbydes gratis prøvegang ved alle timerne, så du har mulighed for at finde ud af, om det er noget for dig, inden du melder dig ind.

Klubrum
I klubrummet møder du en social og afslappet atmosfære, hvor man kan nyde hinandens selskab før og efter træning. Foraldre er meget velkomne til at sidde i klubrummet og nyde en rolig stund, mens børnene træner. Der er mulighed for at læse, spille brætspil og nyde en kop te eller kaffe.

Viborg karate og kickboxing har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Viborg kommune