Herning speedway klub tryout image
Herning speedway klub logo

Herning speedway klub

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Uhrevej 78, Kølvrå, 7470 Karup J

Om Herning speedway klub

Klub alias: HESK

VIl du have fart, spænding og dramtik, så se mere her

Hvorfor gå til Speedway?
Speedway er en sport for alle børn, unge og voksne og kan dyrkes både som hobby og konkurrencesport.
Du skal gå til speedway fordi du synes det er spændende med fart og at blive udfordret på en anden måde end ved andre klassiske sportsgrene.
Speedway er en social sport der involvere hele familien og giver nogle sjove, fantastiske og fede oplevelser hvor der ikke er langt fra dem der dyrker speedway på hobby plan til de der er elitekører.
Sporten er kendetegnet ved at der er et stort fællesskab på tværs af sporten og landet, hvor man hjælper og støtter hinanden for at få den bedste oplevelse som udøvende.

Hvad er Speedway?
Speedway køres på special-motorcykler på ovale baner. Banerne er 200-400 meter med belægning af slagger, knust tegl eller lignende materiale. Der køres i hele Danmark og i forskellige klasser afhængig af alder, erfaring og dygtighed samt maskinstørrelse.
DMU giver mulighed for at købe licens til at køre træning og løb. For at købe licens skal du først kontakte en speedwayklub i DMU og blive medlem i klubben. Nye medlemmer eller kørere uden licens i +3 år kan købe et billigere indslusningslicens.

Alle i alderen 3-11 år kan dyrke sporten i klassen micro-speedway på laveffektmaskiner. Speedway på 85cc-maskiner kan dyrkes af piger og drenge på 8-18 år

Hvem er Herning speedway klub?
Vi er en ungdoms-speedway klub der har fokus på talent-udvikling og et stærkt socialt sammenhold blandt vores medlemmer.
Vi arbejder primært med børn og unge i alderen 3 til 18 år der ønsker at gå til motorsport.
Herning speedway klub har alt i udstyr og vejledning for at man kan komme godt i gang med sporten. Det er vigtigt for os, at man bliver klædt godt og sikkert på, inden man bevæger sig ud på banen som kører og forældre.
Vi arbejder rigtig meget med, at man er en del af en stærk kultur hvor der både er plads til dem der ønsker at kører konkurrence speedway og de der ønsker at kører for udvikling og at have det sjovt.
Alle vores forældre og børn er engageret i klubben og vi hjælper hinanden med at vedligeholde klubben samt afvikle de løb vi har på hjemmebane. Forældrene er gode til at bakke op om deltagelse i løb og arrangementer og vi forsøger at værdsætte det på bedst mulig måde.

Herning speedway startede lige efter 2. verdens krig på en jordbane ved Sinding tæt på Herning. Her kunne man samle over 10000 mennesker på lægterne. de var vilde efter at se blandt anden Arne Panter og først i 60èrne kom den unge Ole Olsen til i Dansk speedway. Ole kørte også meget på banen i Sinding inden man i midt 60èrne fik tildelt et jordstykke ved Karup. Også kendt for Uhrebanen i dag. Her byggede man først speedway banen og i 1965 kørte man det første løb på Uhre. Siden er der kørt mange omgange på speedway banen i Karup. Et medlem, som var med til at bygge banen tilbage i 60èrne, er stadig medlem den dag i dag. Nemlig vores æres medlem Erik Jensen (kran-erik)

Herning speedway klub er en af DK`s største ungdomsklubber i dag og blev i 2022 kåret til årets klub i Herning kommune og årets klub i DMU.

Speedway i Karup J

Herning speedway klub har aktive speedway hold her: (Uhrevej 78, Kølvrå). Holdene træner onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3+ årige.

Herning speedway klub har følgende speedway hold i Karup J.

(Uhrevej 78, Kølvrå):
Prøvetræning | Ons. 10.05.2023, kl. 16:00 - 17:00

Klubben er en del af

Herning kommune

Herning:

Herning er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Herning er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Herning står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Kibæk, Ørnhøj, Ulfborg, Sønder Omme, Stakroge, Sønder Felding, Brande, Herning, Sunds, Karup J, Vildbjerg, Aulum, Holstebro, Haderup, Sørvad, Vinderup som har et centralt mødested for byens borgere i Herning.

I Herning findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i ALPI Hallerne, Arnborg Hallen, Arnborg IF Skytteafdeling, Arnborg Skole, Aulum Byskole, Aulum Fritidscenter, Aulum Og Omegns Rideklub, Boldklubben Herning Fremad, Brændgårdskolen, CrossFit Herning, DGI Huset Herning, DGI-Huset Herning, Egely Ridecenter, Engbjergskolen, Feldborg Hallen, Fitness World Viborgvej Herning, Gjellerup Sdr. SG&I, Gjellerup Sogns Friluftsbad / Hammerum Friluftsbad, Gjellerupskolen, Gullestrup Hallen, Haderup Kultur- og Idrætscenter, Haderup Ridecenter, Hammerum Rideklub, Hammerum Skole, Hammerum-Hallen, Haunstrup, Haunstrup Golfklub, Herning Atletikstadion, Herning Golf Klub, Herning Gymnasium, Herning HF og VUC, Herning IK, Herning KFUM Fodbold, Herning Ridehal, Herning Svømmehal, Herning Tennis Klub, Herningsholmskolen, Hodsager Multicenter, Hodsager Rideklub, Holing Ridecenter, Holtbjerg, Højgårdskolen, Ilskov Friluftsbad, Ilskov Hallen, Islænder Rideklubben Litla, Karstoft, Kibæk Krydsfelt, Kibæk Skyttecenter, KROPP sundhed&træning, Kvik Hockey Arena, Kølkær Idrætscenter, Kølkær Skole, Landsbycenter Vind, Lind Skole, LOOP Fitness Herning, Lundgårdskolen, MCH Arena, Multicenter Sunds, Sunds Tennisklub, Nordvest Hallen, Tjørring Fodbold, Rideklubben 3 H (HHH3), Rind Ridecenter, Sdr. Felding Hallen, Sdr. Felding Stadion, Sdr. Felding Tennisklub, Sinding-Ørre Midtpunkt Skole, Skalmejeskolen, Skarrild IF, Skarrild-Karstof Kultur- og Idrætscenter, Skibbild-Nøvling Idrætscenter, Snejberg SG&I, Snejbjerg Hallerne, Snejbjerg SG&I, Snejbjerg Hallen, Snejbjerg Svømmehal, Sportscenter Herning, Studsgård IF, Studsgård Minihal, Sunds Idrætsforening, Sunds Skole, Sønderagerskolen, Sørvad Kultur og Idrætscenter, Sørvad Kultur- og Idrætscenter, Timring Læringscenter, Timring Sportscenter, Tjørring Idrætsforenings Tennisklub, Trehøje Golfklub, Vestervangskolen, Vildbjerg Skole, Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Vildbjerg Tennisklub, Ørnhøj Hallen, Ørnhøj Rideklub, Ørre Skytteforening, Valdemarskolen, Åskov Golfklub, Aaskov Rideklub, Aulum Kristne Friskole, Fitness World Vestergade Herning, Aulum-Haderup-Grove (AHG) Flugtskydning, Timring-Vildbjerg Jagtforening, Sunds Jagtforening, Gjellerup Jagtforenings flugtskydebane, Herning Jagtcenter, Ørre-Sinding jagtforenings flugtskydebane, Sdr. Felding flugtskydebane, Trehøje flugtskydebane, Riffelskydebane Baunen, FysioDanmark Viborgvej Herning, Træningshuset Lind, Herning Vandski & Wakeboard Klub, Kibæk, Skovsnogen, Sønder Felding, Fuglsangsø, Herning, Herning NV, Knudmosen, Løvbakkerne, Snejbjerg, Hammerum Gjellerup, Harrild Hede, Ilskov, Sunds, Vildbjerg Søpark, Vildbjerg By, Aulum, Haderup, Præstbjerg, Haunstrup Brunkulslejer, Fejsø Plantage, Lind, Stråsø Plantage, Sinding Plantage, Terminalen, Kulturfabrikken, Bodyfit som ligger i Herning.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk