Amerikansk Fodbold træning for 10-14 år  tryout image

Amerikansk Fodbold træning for 10-14 år

Club logo

Aalborg 89ers

Tilmeld gratis prøvetræning

Amerikansk Fodbold træning for 10-14 år
ledige pladser

  • Tir. 23.04.2024 kl. 18:00 - 19:30
  • Tir. 30.04.2024 kl. 18:00 - 19:30
  • Tir. 07.05.2024 kl. 18:00 - 19:30
  • Tir. 14.05.2024 kl. 18:00 - 19:30
  • Tir. 21.05.2024 kl. 18:00 - 19:30
Tilføj barn

Oplysninger om forælder

  • Beskrivelse

    U10-U12 og U14 holdene er Aaborg 89ers’ tilbud til de yngste spillere.
    Målet er at alle der kommer til træning skal have en god oplevelse med amerikansk fodbold. Vi sørger for rum og plads til alle.

    På U10-U12 og U14 holdene får du lov at prøve alle positioner.

    Kampe i U10-U12 og U14 afvikles lige nu ved deltagelse i en lang række stævner i det meste af Jylland og Fyn. Alt efter hvor mange spillere den enkelte klub sender, laves der enten klubhold, eller mixhold på tværs af de klubber, som ikke selv kan stille et helt hold. Dermed er U10-U12 og U14 spillerne garanteret spilletid, lige meget hvor mange eller få man tager afsted.

    Vores mål er at deltage i alle stævner i Jylland og på Fyn, så drengene og pigerne kan få spillet en masse amerikansk fodbold.

    Vi glæder os til at se dig :)

    Aalborg 89ers klub værdier:

    • Plads til alle
    - Vores sport har brug for mange forskellige kropstyper og personligheder. Alle på holdet er afhængige af hinanden. Derfor er accepten og respekten for forskelligheder en naturlig tilgang i vores træning – Her er PLADS TIL ALLE.
    - Vores sport er meget ”sekventiel”, det er vores træningsopbygning også, derfor er der også mange unge mennesker med forskellige ”bogstavs”-diagnoser der har stort udbytte af sporten, som både giver fysisk udfoldelse og er struktureret i sin opbygning. – Her er PLADS TIL ALLE.

    • Udvikling – personligt og i gruppen
    - Vi går til træning og spiller kamp for at blive dygtigere og udvikle os som enkelte individer og som hold.
    • Ambitiøs
    - Vi vil skabe resultater, med udgangspunkt i egen udvikling, både for og sammen med det enkelte medlem, for holdene og for klubben.

    • Sjovt
    - Mens vi træner, giver den gas og sveder, skal vi have det sjovt. Det er vigtigt, at vi har et smil på læben.
    - Mens vi kikker på vores børn/venner/familie, der er inde på grønsværen, er det vigtigt, vi kan have det sjovt sammen, sætte en god stemning og være gode rollemodeller for spillerne, så alle får lyst til at engagere sig i sporten og foreningslivet

    Praktiske informationer:

    Indmeldelse af medlemmer
    Indmeldelse foregår via Holdsport, der både findes som app eller du kan gå ind på holdsport.dk. Det er også via Holdsport, man betaler kontingent. På Holdsport finder du information om træning og stævner, derudover opfordrer vi nye medlemmer og forældre til at følge de enkelte holds Facebooksider, hvor trænere og bestyrelse blandt andet kommer med informationer.
    Tjek også vores hjemmeside www.89ers.dk for mere information og kontakt gerne holdleder/træner for de enkelte hold eller en fra bestyrelsen hvis du har spørgsmål.

    Læs mere Luk
  • Niveau

    For nybegyndere til øvet, alle er velkommen

  • Faciliteter & udstyr (inkluderet)

    - Bad
    - Omklædningsfaciliteter
    - skulder beskytter
    - hjelm
    - tandbeskytter

Tilmeld gratis prøvetræning