The Box Vejle tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 16 åbne hold i The Box Vejle

Om The Box Vejle

Klub alias: The Box

Klub CVR: 43609726

Funktionel fitness og personlig træning i Vejle

The Box Vejle er et træningsFÆLLESSKAB, hvor der er plads til alle.

Vores mål er at fremme hvert medlems sundhed, kondition og velvære ved at kortlægge deres vej til bedre fitness over tid på en sikker og passende måde. Stien dertil at

Vi er ikke bare et træningscenter, vi er et træningsfællesskab, hvor vi træner sammen, drikker kaffe sammen og har det sjovt sammen.

Vores træningstilgang er funktionel. Vi tror på, at ved at forbedre din kondition kan blive mindre syg, mindre skadet og få mere livskvalitet. Dette betyder forbedringer i sundhedsbiomarkører, immunsystemstøtte, mental sundhed, den måde, du ser ud og føler dig på og meget mere.

Vi træner sammen, men på hver vores niveau !
Vores træning er holdbaseret med dygtige og entusiastiske instruktører. Med afsæt i mere end 1,2millioner datapunkter bliver øvelserne tilpasset dit niveau, så du altid forbedrer din sundhed - og det følger vi op på!

Dukker du derfor regelmæssigt op i centeret, så har vi skabt rammerne for at du bliver bedre. Hvis du ikke træner regelmæssigt, så følger vi ligeledes op. Vi har ingen interesse i passive medlemmer, men vil gerne hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Måske har du fået nye arbejdstider, familieforøgelser eller noget tredje som udfordrer rutinen. Så hjælper vi dig tilbage på sporet og mod dine sundhedsmål.

Vi har åbent fra 05:00 - 23:00 og de morgenfriske kan klare deres træning inden arbejde på holdet kl 05:30. Hvis det passer bedre, at træne sent om aftenen, så starter vores seneste hold 20:30 - DU kan se hele holdplanen på vores hjemmeside.

Vi har 600 kvm træningsområde indendørs, 500 kvm med lounge, børneområde, bade og toiletfaciliteter, samt behandlerrum. Når vejret indbyder til det, så åbner vi op for vores 1500 kvm store, aflukkede gård og flytter fællesskabet udenfor.

Du finder os på horsensvej 72E, book en gratis prøvetime allerede i dag og mærk forskellen på et træningscenter og et træningsfællesskab.

Funktionel fitness og personlig træning i Vejle har mange fordele. Det kan styrke din kondition, balance og almene sundhed. Det kan også hjælpe dig med at nå dine personlige mål om styrke, vægt og balance. Med personlig træning kan du arbejde med en træner til at designe et træningsprogram, der er skræddersyet til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Du kan også få personlig feedback og træningsplaner, der kan hjælpe dig med at holde dig motiveret og hjælpe dig med at opnå de resultater, du ønsker. Det er også en god måde at lære teknikker og strategier, der kan hjælpe dig med at blive en bedre atlet.

Der er masser af fordele ved at træne funktionel fitness og personlig træning i Vejle. For det første er det en fantastisk måde at øge din energi og styrke på. Det hjælper dig med at styrke dine muskler, forbedre din balance, øge din fleksibilitet og forbedre din kondition. Derudover er det en god måde at opnå langtidsholdbare resultater på, da du får en individuel træning, der er tilpasset netop dine behov. Funktionel fitness og personlig træning i Vejle kan også hjælpe dig med at øge din psykiske sundhed. Ved at fokusere på din fysiske præstation og ved hjælp af personlig træning, kan du opleve større selvtillid og selvværd. Samtidig kan det hjælpe med at reducere stress og angst, da du får et fokus på at forbedre din sundhed og velvære. Derudover er træning i Vejle et ideelt sted at træne funktionel fitness og personlig træning, da der er mange faciliteter og instruktører, der kan hjælpe dig med at nå dine mål. Du får den bedste træning og den bedste vejledning for at nå dine ønskede resultater. Træning i Vejle er også et sjovt og socialt sted at træne, da du kan træne sammen med andre og dele dine erfaringer og oplevelser.

Til sidst kan det konkluderes, at funktionel fitness og personlig træning i Vejle har mange fordele, som man som trænende bør tage højde for. De fleksible åbningstider, den personlige træning og den høje kvalitet af faciliteter og udstyr gør det til et perfekt sted at træne. Desuden er der specialiserede trænere, der kan hjælpe med at udvikle og implementere et træningsprogram, der er skræddersyet til den enkelte persons behov og mål. Dette gør funktionel fitness og personlig træning til en ideel mulighed for enhver, der ønsker at øge deres fysiske sundhed og velvære. Med de fordele, der er nævnt ovenfor, er der ingen tvivl om, at funktionel fitness og personlig træning i Vejle er en god mulighed for at forbedre din fysiske form og generelle velvære.

WOD (Workout of The Day) i Vejle

The Box Vejle har aktive wod (workout of the day) hold her: The Box (Horsensvej 72E). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage, torsdage, fredage, lørdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18+ årige.

The Box Vejle har følgende wod (workout of the day) hold i Vejle.

The Box (Horsensvej 72E):
WOD i The Box Vejle (mandag) | Mandage, kl. 06:30 - 07:30
WOD i The Box Vejle (mandag) | Mandage, kl. 16:30 - 17:30
WOD i The Box Vejle (mandag) | Mandage, kl. 19:30 - 20:30
Workout Of The Day i Vejle (tirsdag) | Tirsdage, kl. 09:00 - 10:00
Workout Of The Day i Vejle (tirsdag) | Tirsdage, kl. 16:30 - 17:30
Workout Of The Day i Vejle (tirsdag) | Tirsdage, kl. 19:30 - 20:30
Crossfit i Vejle (WOD hver onsdag) | Onsdage, kl. 06:30 - 07:30
Crossfit i Vejle (WOD hver onsdag) | Onsdage, kl. 09:00 - 10:00
Crossfit i Vejle (WOD hver onsdag) | Onsdage, kl. 19:30 - 20:30
WOD hver torsdag (The Box Vejle) | Torsdage, kl. 17:30 - 18:30
WOD hver torsdag (The Box Vejle) | Torsdage, kl. 20:30 - 21:30
Morgen WOD i Vejle (fredage) | Fredage, kl. 06:30 - 07:30
Morgen WOD i Vejle (fredage) | Fredage, kl. 09:00 - 10:00
Eftermiddag WOD i Vejle (fredage) | Fredage, kl. 17:30 - 18:30
WOD alle lørdage i Vejle (18+ år) | Lørdage, kl. 10:00 - 11:00
Søndags WOD i The Box Vejle (18+ år) | Søndage, kl. 08:30 - 09:30

The Box Vejle har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Vejle kommune