Fodboldklubben B82, Virum tryout image
Fodboldklubben B82, Virum tryout image
Fodboldklubben B82, Virum tryout image
Fodboldklubben B82, Virum logo

Fodboldklubben B82, Virum

Tilmeld gratis prøvetræning

Om Fodboldklubben B82, Virum

Klub alias: B82, Virum

Klub CVR: 31987407

B82 er i ordets forstand en breddeklub, hvor man kan opleve fællesskabet ved holdsport.

I fodboldklubben B82, Virum, arbejdes der for og med bredden i fodbold. Det betyder ikke, at klubben, eller rettere holdene i klubben, ikke har ambitioner, for det har man. Men ambitionerne følger holdene og den diversitet som er på de enkelte hold. Det gælder ikke om at man skal være den bedste i den bedste række. Holdene er baseret på individernes kunnen og det som vi kan udvikle dem til som hold.

Vi har en veletableret børneafdeling og vi prøver at udvikle vores seniorafdeling efter samme principper.

Fodbold er først og fremmest et holdspil, dine kammerater på holdet er jo afhængige af dig, både til træning og til kampe. Derudover ligger der en del arbejde for trænere, holdledere og andre frivillige i klubben bagved den træning og de kampe som du ser. Forberedelse af træning, sammensætning af hold til kampe, det at se spillere i kampsituationer og forberede træningen yderligere så enkelte spillere og/eller grupper af spillere udvikles. Holdene tilmeldes forskellige turneringer i lige netop de rækker som passer til de enkelte hold og spillerne på holdet. Derfor er det vigtigt at trænere kender spillerne i kampsituationer. Derfor er det vigtigt at spillerne kommer til klubbens aktiviteter.

Spilleren på fire har en anden koncentrationsevne end spilleren på otte, tolv eller tyve. Her følger vi med i spillernes udvikling, både som individer, og som spillere og hold. Vi forsøger naturligvis at påvirke spillerne gennem opvæksten til at, ”når man er til fodbold, så er man til fodbold”, ”fodbold er et holdspil hvor man er afhængige af hinanden” og så er der naturligvis noget om ”opførsel til fodbold”.
Er man femogtyve på en årgang, er der forskel på spillernes individuelle udvikling, en spiller født i januar er måske mere ”moden” end en spiller født i december, men vi er opmærksomme på at det ikke nødvendigvis er sådan for alle. Spillere befinder sig på forskellige udviklingsniveauer og disse niveauer kan skifte hen over sæsonen. Indlæringskurver er forskellige, så man kan opleve at blive ”overhalet” ligesom man kan ”overhale tilbage”. En yngre spiller kan være fysisk stærk eller have en boldfornemmelse som gør at spilleren, mere eller mindre fast, kan prøve at spille med den ældre årgang. Alt dette forsøger vi at håndtere ved samtale MED den enkelte spiller og forældre der hvor alderen gør det nødvendigt.

For os i B-82 er det vigtigste at have kommunikationen direkte med spillerne, vi kommunikerer ikke TIL spillerne men MED spillerne. Hvad gør vi for holdet og hvorfor? Hvad gør vi for spilleren og hvorfor? Vi forsøger altid at motivere det enkelte individ gennem vores snakke med spillerne under træning og kampe/stævner. Er der noget hvor vi finder det rigtigt med indblanding af forældre, vil forældre blive involveret.

Når vi ser på de enkelte spillere som individer forsøger vi at skabe en god og åben relation til det enkelte individ, skabe en tryghed som gør det rart for den enkelte at komme til fodbold. Tryghed skaber glæde og dynamik, dermed bliver det fedt at komme til fodbold.

Fodboldklubben B82, Virum har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Lyngby-Taarbæk kommune

Find din næste idræt i Lyngby-Taarbæk Kommune! 
Skal du være den næste Christian Eriksen, Mikkel Damsgaard eller Frederik Gytkjær? Hvis du er mere til outdoor livet og det at lære mange praktiske ting kan det ske du skal prøve spejder? Måske synes du bare Kickboxning virker som det fedeste i verden? Eller har du altid drømt om at være den bedste i klassen til floorball? Måske har OL i Japan givet dig blod på tanden, og du vil være den næste OL deltager i Atletik. Mulighederne er mange i Lyngby-Taarbæk Kommune!

Lyngby-Taarbæk er måske bedst kendt for det professionelle fodboldhold Lyngby BK som til daglig spiller i første 1. Division, men som så sent som i 2017 vandt bronzemedaljerne i Superligaen. Lyngby BK er dog ikke den eneste klub i Kgs. Lyngby. Her har klubben Lundtofte Boldklub også hjemme. Klubben er rig på historie, men endnu rigere på dygtige frivillige som ønsker at give dig eller dit barn en god indgang til fodbold.
Lidt nord for Lyngby finder vi Virum, hvor FDF Virum har hjemme. Her er hygge, fællesskab og respekt i højsædet og med en tro på at alle har noget at bidrage med er det et behageligt sted at være. FDF Virum er ikke spejdere, men mange af de ting de laver, minder om det spejderne laver. FDF Virum er fremragende kombination af friluftsliv og leg, samtidig med at det giver gode sociale kompetencer, som kan bruges resten af livet. 

Hvis man er mere til at mærke pulsen helt oppe under ørene, så kan du eller dit barn komme til det i Lyngby Kickboxing. I Kickboxing kombineres puls, styrke, koordination, balance og smidighed, hvilket gør det til en eminent træningsform for børn såvel som voksne. Hos Lyngby Kickboxing, eller bare LKB, er teknikken i højsædet hvorfor du kan se frem til at lære en masse om hvordan tingene udføres korrekt. Til at starte med kommer du dog ikke til at slå eller sparke nogen, da sparring (kamptræning) først begynder på de øvede hold.
En anden mulighed for at få pulsen op, finder du i Lyngby Floorball Forening. Floorball er en del af hockeyfamillien hvor der spilles med 5 markspillere og en målmand. Du har måske stiftet bekendtskab med hockey til idræt i skolen, men hos LFF får du muligheden for at lære fra nogle af de bedste.
Er du blevet bidt af OL feberen og de vilde atleter fra hele verden som gav den gas i Japan, så kan du selv prøvekræfter med atletikdelen i Trongårdens IF. Du kan forvente en blanding af leg, konkurrence og teknik når du melder dig til en prøvetræning. I klubben kan du prøve alt fra løb til kast til spring, kort sagt; alt hvad hjertet kan begære.

Foreningerne i Lyngby-Taarbæk Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig. 

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk