Om Fodboldklubben B82, Virum

Klub alias: B82, Virum

Klub CVR: 31987407

B82 er i ordets forstand en breddeklub, hvor man kan opleve fællesskabet ved holdsport.

I fodboldklubben B82, Virum, arbejdes der for og med bredden i fodbold. Det betyder ikke, at klubben, eller rettere holdene i klubben, ikke har ambitioner, for det har man. Men ambitionerne følger holdene og den diversitet som er på de enkelte hold. Det gælder ikke om at man skal være den bedste i den bedste række. Holdene er baseret på individernes kunnen og det som vi kan udvikle dem til som hold.

Vi har en veletableret børneafdeling og vi prøver at udvikle vores seniorafdeling efter samme principper.

Fodbold er først og fremmest et holdspil, dine kammerater på holdet er jo afhængige af dig, både til træning og til kampe. Derudover ligger der en del arbejde for trænere, holdledere og andre frivillige i klubben bagved den træning og de kampe som du ser. Forberedelse af træning, sammensætning af hold til kampe, det at se spillere i kampsituationer og forberede træningen yderligere så enkelte spillere og/eller grupper af spillere udvikles. Holdene tilmeldes forskellige turneringer i lige netop de rækker som passer til de enkelte hold og spillerne på holdet. Derfor er det vigtigt at trænere kender spillerne i kampsituationer. Derfor er det vigtigt at spillerne kommer til klubbens aktiviteter.

Spilleren på fire har en anden koncentrationsevne end spilleren på otte, tolv eller tyve. Her følger vi med i spillernes udvikling, både som individer, og som spillere og hold. Vi forsøger naturligvis at påvirke spillerne gennem opvæksten til at, ”når man er til fodbold, så er man til fodbold”, ”fodbold er et holdspil hvor man er afhængige af hinanden” og så er der naturligvis noget om ”opførsel til fodbold”.
Er man femogtyve på en årgang, er der forskel på spillernes individuelle udvikling, en spiller født i januar er måske mere ”moden” end en spiller født i december, men vi er opmærksomme på at det ikke nødvendigvis er sådan for alle. Spillere befinder sig på forskellige udviklingsniveauer og disse niveauer kan skifte hen over sæsonen. Indlæringskurver er forskellige, så man kan opleve at blive ”overhalet” ligesom man kan ”overhale tilbage”. En yngre spiller kan være fysisk stærk eller have en boldfornemmelse som gør at spilleren, mere eller mindre fast, kan prøve at spille med den ældre årgang. Alt dette forsøger vi at håndtere ved samtale MED den enkelte spiller og forældre der hvor alderen gør det nødvendigt.

For os i B-82 er det vigtigste at have kommunikationen direkte med spillerne, vi kommunikerer ikke TIL spillerne men MED spillerne. Hvad gør vi for holdet og hvorfor? Hvad gør vi for spilleren og hvorfor? Vi forsøger altid at motivere det enkelte individ gennem vores snakke med spillerne under træning og kampe/stævner. Er der noget hvor vi finder det rigtigt med indblanding af forældre, vil forældre blive involveret.

Når vi ser på de enkelte spillere som individer forsøger vi at skabe en god og åben relation til det enkelte individ, skabe en tryghed som gør det rart for den enkelte at komme til fodbold. Tryghed skaber glæde og dynamik, dermed bliver det fedt at komme til fodbold.

Fodboldklubben B82, Virum har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Lyngby-Taarbæk kommune