Gangnam Sportstaekwondo tryout image
Gangnam Sportstaekwondo logo

Gangnam Sportstaekwondo

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

  • Virum Skole

    Skolebakken 9, 2830 Virum

  • Gangnam

    Virumvej 90A, 2830 Virum

Om Gangnam Sportstaekwondo

Klub alias: Gangnam

Klub CVR: 35198350

Er selvforsvar, disciplin og god sportsånd, samt at have det sjovt, noget for dig, så prøv Gangnam.

Gangnam Sportstaekwondo er en lille klub med engagerede trænere, der ønsker at vores udøvere skal blive gode til taekwondo og samtidig have det sjovt.

Vi benytter aldersrelateret træning lige fra vores børnehold til vores eliteudøvere, der nu er blandt verdens bedste. Hvis taekwondo i Lyngby er noget for dig eller dit barn, så er i velkommen til en prøvetime.

Gangnam Sportstaekwondo har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Lyngby-Taarbæk kommune

Find den perfekte idræt i Lyngby-Taarbæk Kommune og bliv en del af et aktivt fællesskab

Udforsk forskellige idrætsgrene i Lyngby-Taarbæk
Er du på udkig efter din næste passion inden for idræt? Lyngby-Taarbæk Kommune har et bredt udvalg af sportsklubber og foreninger, der tilbyder spændende aktiviteter for alle aldre og interesser. Uanset om du drømmer om at følge i fodsporene af Christian Eriksen, Mikkel Damsgaard eller Frederik Gytkjær, ønsker at udforske det udendørs liv som spejder, brænder for kickboxing eller drømmer om at blive den bedste til floorball, er der noget for enhver smag og evner i Lyngby-Taarbæk Kommune!

Fodbold og mere i Lyngby-Taarbæk

Lyngby-Taarbæk er kendt for sit professionelle fodboldhold, Lyngby BK, der tidligere har vundet bronzemedaljer i Superligaen. Men det er ikke den eneste fodboldklub i området. Lundtofte Boldklub har også hjemme i Kgs. Lyngby og byder på en rig historie og engagerede frivillige, der ønsker at give børn og unge en god introduktion til fodboldspillet.

Friluftsliv og fællesskab i Virum

Hvis du foretrækker et miljø med hygge, fællesskab og respekt, kan FDF Virum være det rette valg for dig. Selvom det ikke er spejdergruppen, minder aktiviteterne hos FDF Virum meget om det, spejderne laver. Her kan du nyde friluftsliv, leg og udvikle sociale kompetencer, der vil være gavnlige resten af livet.

Kickboxing og floorball i Lyngby

Hvis du er mere til intens træning og at mærke pulsen stige, er Lyngby Kickboxing og Lyngby Floorball Forening begge oplagte valg. Hos Lyngby Kickboxing får du mulighed for at kombinere puls, styrke, koordination, balance og smidighed i en træningsform, der passer til både børn og voksne. Hos Lyngby Floorball Forening kan du lære fra nogle af de bedste inden for floorball og opleve den spændende verden af hockey.

Udforsk atletik i Trongårdens IF

Hvis OL i Japan har inspireret dig til at prøve kræfter med atletik, bør du tilmelde dig prøvetræning hos Trongårdens IF. Her kan du forvente en blanding af leg, konkurrence og teknik, hvor du kan udforske forskellige discipliner som løb, kast og spring. Mulighederne er mange, og du kan finde din egen vej inden for atletikkens verden.

Bliv en del af fællesskabet i Lyngby Taarbæk

Foreningerne i Lyngby-Taarbæk Kommune ser frem til at byde både nye og gamle medlemmer velkommen i deres aktive fællesskaber. Uanset om du er barn, ung, voksen eller senior, er der gratis prøvetræningstilbud tilgængelige, og alle aktiviteter følger myndighedernes retningslinjer. På denne side har vi samlet information om alle aktuelle "åbne træninger", så du kan finde den idræt, der passer bedst til dig.

FAQ om foreningslivet og fritidsaktiviteterne i Lyngby-Taarbæk Kommune

Hvad er de forskellige sports- og fritidsforeninger tilgængelige i Lyngby-Taarbæk Kommune?

Lyngby-Taarbæk Kommune har et bredt udvalg af sports- og fritidsforeninger. Nogle af de mest populære inkluderer fodboldklubber som Lyngby BK og Lundtofte Boldklub, FDF Virum for friluftsliv og leg, Lyngby Kickboxing for kampsport, Lyngby Floorball Forening for floorball og Trongårdens IF for atletik.

Hvordan kan jeg tilmelde mig eller mit barn til en sportsklub eller forening?

Du kan normalt tilmelde dig eller dit barn til en sportsklub eller forening ved at besøge deres officielle hjemmeside eller kan du finde en af deres prøvetræninger digitalt her på siden.

Hvad er aldersgrænserne for at deltage i forskellige fritidsaktiviteter?

Aldersgrænserne kan variere afhængigt af aktiviteten og foreningen. Nogle foreninger tilbyder aktiviteter for alle aldersgrupper, mens andre kan have specifikke programmer eller hold tilpasset til bestemte aldersgrupper, f.eks. børn, unge eller voksne.

Hvordan finder jeg ud af, hvilke trænings- eller mødetider der er for de forskellige foreninger?

Trænings- eller mødetider for de forskellige foreninger kan normalt findes på deres officielle hjemmesider eller kan findes på siden her. De fleste foreninger opdaterer deres hold og træninger her på Motivu.

Er der nogen gebyrer eller medlemskabsomkostninger forbundet med at deltage i foreningsaktiviteter?

Ja, der kan være gebyrer eller medlemskabsomkostninger forbundet med at deltage i foreningsaktiviteter. Omkostningerne varierer afhængigt af foreningen, aktiviteten og det medlemskab, du vælger. Det er bedst at kontakte den specifikke forening for at få detaljer om gebyrer og medlemskabsomkostninger.

Hvor kan jeg finde information om kommende arrangementer og konkurrencer i Lyngby-Taarbæk?

Information om kommende arrangementer og konkurrencer kan findes på foreningernes officielle hjemmesider, lokale nyhedsmedier, kommunens begivenhedskalender eller sociale medier. Foreningerne annoncerer normalt deres arrangementer og konkurrencer gennem disse kanaler. Men for at være sikker på at få en plads på dit ynglings hold, kan du booke en gratis prøvetræning via siden her.

Er der særlige retningslinjer eller krav, der skal følges for at deltage i foreningsaktiviteter?

Ja, der kan være særlige retningslinjer eller krav, der skal følges for at deltage i foreningsaktiviteter, især med hensyn til sikkerhed og sundhed. Det kan omfatte registrering, helbredserklæringer, forsikring eller specifikke træningskrav. Foreningerne vil normalt informere om disse retningslinjer ved tilmelding eller på deres hjemmesider.

Kan jeg prøve en aktivitet eller deltage i en prøvetræning, før jeg tilmelder mig?

Ja, mange foreninger tilbyder gratis prøvetræninger eller åbne træningsarrangementer, hvor du kan prøve en aktivitet, før du beslutter dig for at tilmelde dig. Dette giver dig mulighed for at få en fornemmelse af aktiviteten, møde instruktører og se, om det er noget for dig, inden du tilmelder dig.

Hvad er fordelene ved at deltage i sports- og fritidsforeninger i Lyngby-Taarbæk Kommune?

Deltagelse i sports- og fritidsforeninger tilbyder flere fordele, herunder fysisk aktivitet, sundhedsmæssige fordele, fællesskab, socialt samvær, læring af nye færdigheder, konkurrence og muligheder for personlig udvikling. Det giver også mulighed for at møde nye mennesker og opbygge langvarige venskaber.

Læs mere Luk