Om Vedbæk Tennisklub

Klub alias: VT

Klub CVR: 19080013

Nordsjællands hyggeligste tennisklub

Vedbæk Tennisklub som blev stiftet i 1916 er beliggende i et naturskønt område på Gøngehusvej 25B, Vedbæk 2950.

VT er en yderst charmerende klub og har en skøn atmosfære og ikke mindst et sammenhold, som du sjældent finder i en sådan klub. Klubben har et udendørsanlæg med 5 gode udendørs tennisbaner – hertil kommer en mintennisbane, slå mur, bordfodbold, bordtennisbord samt en café – klubbens 550 medlemmer har altså gode muligheder for at dyrke sin sport, samt pleje de sociale relationer.

Selvom klubben er et socialt omdrejningspunkt for mange af medlemmerne er klubben også en klub der altid vil prøve at spille med om medaljerne. På trods af klubbens størrelse har VT igennem årene altid skabt en masse gode tennisspillere herunder flere danmarksmestre og enkelte landsholdsspillere samt vundet en masse medaljer ved andre mesterskaber.

I Vedbæk Tennisklub vil vi skabe et sundt tennismiljø for klubbens ungdom gennem vores træningstilbud. Vi tror på, at alle kan lære at spille tennis uanset alder - vi tror også på, at alle kan blive bedre. Vedbæk Tennisklub har et yders kvalificeret trænerteam og derfor fokuserer vi også på velkvalificeret træning til alle vores medlemsgrupper. En forudsætning for at føle fremskridt fra gang til gang er, at man har fået fornemmelse og forståelse for en god teknik. Men vigtigst er det, at vi sammen finder glæden ved tennisspillet, kammeratskabet og motionen, alt dét der giver lyst til at komme og blive en del af vores ungdomsafdeling.

Praktisk info;
- Du kan altid komme forbi klubben klubben og mærke stemningen
- Klubben har ketcher og bolde du kan låne (udendørs)
- Kom gerne i noget behageligt tøj og gummisko
- Træningen indendørs foregår på Vedbæk Skole, sæsonen varer typisk fra oktober-maj
- Træningen udendørs foregår på Gøngehusvej 25B, 2950 Vedbæk, sæsonen varer typisk fra maj-oktober
- Der er træning hver dag i ugens løb fra kl 1430-1800
- Kontakt Cheftræner, Thomas Nowak på cheftraner@vedbaektennis.dk for mere info

Vedbæk Tennisklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Rudersdal kommune