Default cover
Andst Ungdoms-og Idrætsforening logo

Andst Ungdoms-og Idrætsforening

Book en gratis prøvetræning

Om klubben

I Andst er alle sportsaktiviteter samlet i Andst Ungdoms- og Idrætsforening (AUI). Aktiviteterne foregår enten i og omkring ABA (Andst Hallen) eller på Andst Stadion.
Der sker løbende en udvikling i, hvilke sportsgrene og hvilke hold der udbydes. For at du kan få lejlighed til at prøve nogle af dem af, kan du på denne side tilmelde dig til prøvetræninger på vores hold.
AUI er en forening for både voksne og børn. Det er ikke en elite idrætsforening, men til gengæld en forening, hvor der er plads til alle.
Vi håber, I vil nyde godt af de tilbud, vi kan give jer, og at vi ses til nogle hyggelige timer i AUI.

Klubbens sportsgren

Badminton

Badminton hold for alle
På Motivu.dk finder du badminton hold for alle målgrupper og i nærheden af dig. Du kan tilmelde dig en gratis prøvetræning og blive en del af et unikt fællesskab. Man kan ikke booke en badmintonbane via Motivu. Hvis du ønsker at leje en badminton bane, så anbefaler vi at du benytter en anden platform som tilbyder badminton baneleje. Alternativt kan du kontakte din lokale badmintonklub og høre om du kan leje en badmintonbane. Du kan også prøve at lave en søgning på 'lej badmintonbane'.

Er du den næste Viktor Axelsen? 
Eller måske du bare elsker alt der omhandler Badminton? Måske du har et barn eller flere børn som har brug for det gode fællesskab og den sunde motion badminton giver en? Eller måske har du selv problemer med at få dyrket nok motion i den travle hverdag og søger derfor fast badminton træning for begyndere såvel som øvede? Uanset dit niveau og interessefelt, kan du uden tvivl finde en perfekt løsning til dig, lige her på Motivu.dk

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af tilbud inden for badminton, badminton træninger og badmintons undervisning som er fordelt på en lang række badmintonklubber over hele Danmark. Det vil sige, at du herinde kan få et hurtigt overblik over de mange muligheder der er, for at prøve kræfter med badminton. Du kan således finde en badmintonklub som er den rigtige for dig eller dine børn. Du kan tjekke det store udvalg af badminton træninger og badmintonklubber her på siden og tilmelde dig en gratis prøvetime allerede i dag. 

Hvorfor skal du eller dit barn vælge badminton træning og badminton undervisning?
Der er mange gode grunde til at vælge badminton undervisning og badminton træning frem for andre sportsgrene og motionsformer. Badminton er en sport der dyrkes i fællesskab, det vil sige at det udover at være god motion, altså også giver muligheden for at dig eller dit barn møder nye mennesker og skaber gode langvarige relationer. Udover at skabe nye relationer, giver badminton træningens gode fællesskab dig også en grund til at komme op af sofaen og få dyrket den ugentlige motion, dette er hvad enten du vælger at træne badminton på et begynder, øvet eller elite niveau, der er mange badmintonklubber at vælge imellem og der er helt bestemt en der passer lige netop dine behov.
Udover at badminton både er en sjov og social motionsform, så er den også effektiv. Badminton er blevet videnskabeligt bevist til at være en af de sundeste motionsformer i verden for både børn og voksne og sikrer dig dermed høj fysisk aktivitet, kalorieforbrænding, en sundere krop og mere overskud i den travle hverdag.

Mange forskellige typer badminton undervisning - både til voksne, børn og ældre
Badminton er en simpel sport, der ikke er omstændig eller svær at komme i gang med. Det kræver blot en ketsjer og et par indendørssko. Når man skal vælge hvilken type badmintontræning man gerne vil give sig i kast med, skal man først og fremmest bestemme hvilket niveau der passer en bedst. Der er mange forskellige badminton klubber i Danmark og mange måder at træne badminton på. Derfor er det først og fremmest vigtigt at man får valgt et niveau der passer bedst til en selv, hvis man føler at badmintontræningen er under ens niveau kan man altid skifte til et bedre hold. Samtidig kan man altid skifte hold, hvis fjerboldene flyver lidt for hurtigt om ørene på en.
Derudover er det essentielt at bestemme sig for hvilken træningsform ens barn, eller en selv, helst vil dyrke. Kunne du tænke dig at deltage i turneringer eller vil du hellere bare op af sofaen et par gange om ugen og nyde det stærke fællesskab en badminton klub har at tilbyde?
Under alle omstændigheder, har vi hos Motivu.dk gjort det nemt og overskueligt for dig, at vælge hvilken slags badminton undervisning og træning der dækker lige netop dit eller dit barns behov bedst. Her på siden har vi samlet en bred vifte af badmintonklubber i hele Danmark, samt en omfattende mængde af badminton træning og undervisning som diverse klubber har at tilbyde.
Blandt foreningernes og badminton klubbernes mange muligheder finder du eksempelvis MiniTon, Mini-badminton for børn og forældre, Badminton for begyndere, Badminton for letøvede, Badminton for øvede, Badminton for voksne, Badminton motionister, Badminton for studerende, samt Badminton ungdom og senior i de respektive rækker indenfor Danmarks Idrætsforbunds specialforbund,  Badminton Danmark.

Find en lokal badmintonklub og træningsform nøjagtigt efter dine behov
Hos Motivu.dk tror vi på at motion skal være tilgængeligt for alle. Det betyder at du her på siden kan finde badmintontræning, badminton undervisning og badmintonklubber der henvender sig til alle niveauer. Har dig eller dit barn aldrig haft en ketsjer (eller ketcher som det også staves) i hånden før? Så er der ingen grund til at frygte, vores mange kvalitets stemplede badmintonklubber dækker en lang række niveauer og kan uden tvivl matche lige netop dine ambitioner.
Udover at tilbyde en lang række af varierende træningsformer og undervisning, så har foreningerne og badminton klubberne som vi samarbejder med også ofte en række af specielle events og børne/voksen koncepter. Det sikrer at du ikke blot får en givende træning med badmintonketsjeren i hånden, men også at der er et rigt og mangfoldigt socialt fællesskab i klubben, til både dig og dit barn.

Kom nemt og godt i gang med din badmintontræning
Har du efter at have læst dette mod på at sætte badmintonketsjeren i sving? Så har vi hos Motivu.dk den helt rigtige løsning til dig. Vi har nemlig sørget for at sætte alle dine valgmuligheder i system og samtidigt gjort det nemt og hurtigt for dig at træffe den rigtige beslutning. Derudover tilbyder vi altid en gratis prøvetræning. Det gør vi så du helt gratis kan afprøve hvorvidt om badminton og den dertilhørende badmintonklub er noget for dig. 
Det hele foregår online her på siden, hvor du nemt og overskueligt kan vælge mellem alle idrætsforeningerne og badminton klubbernes mange tilbud. Det eneste du skal gøre er at vælge hvilken dato og tidspunkt på dagen, som passer bedst ind i din og/eller dine børns kalender og derefter udfylde vores online kontaktformular med følgende kontaktinformationer:
  • Fornavn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns navn og efternavn samt fødselsår.

Og bingo! - så er du tilmeldt din gratis prøvetræning. Nemt, hurtigt og ubesværet.
På samtlige badminton træningstilbud kan du også altid orienterer dig om, hvor mange ledige pladser der er tilbage på hver træning. Skulle du have nogen spørgsmål til en af badminton træningerne eller badminton klubberne her på siden, så kontakt venligst den respektive klub eller idrætsforening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første gratis prøvetræning, må du endelig ikke tøve med at kontakte os pr. E-mail: Kontakt@motivu.dk

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og motionslyst!


Klubben er en del af

Vejen kommune

Vejen:

Vejen er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Vejen er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Vejen står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Vejen, Gesten, Bække, Vorbasse, Rødding, Brørup, Lintrup, Holsted, Hovborg, Føvling, Gørding, Glejbjerg, Agerbæk som har et centralt mødested for byens borgere i Vejen.

I Vejen findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Vejen Idrætscenter, Brørup Hallerne, Fitness4you Engvej Vejen, Hovborg Aktivitetshus, Hærvejshallen, Jels Motel & Sportscenter, Landsbyhuset Øster Lindet, Lintrup Aktivitetscenter, Medius Holsted, Rødding Centret, Sdr. Hygum Aktivitetscenter, Skrave Foreningshus, Andst Borger og Aktivitetscenter, Askov Stadion, Brændstrup Kristne Friskole, Brørup Stadion, Bække Stadion, Føvling Landsbyhus, Gesten Fritidscenter, Gjerndrup Fodboldbane, Glejbjerg Fritidscenter, Øster Lindet Stadion, Lindknud Hallen, Læborg Gymnastik- og Ungdomsforening, Nørbølling, Sdr. Hygum Stadion, Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, Skodborg Stadion, Stenderup Forsamlingshus, Thorsted, Veerst, Holsted Golfklub, Royal Oak, Vejen Golfklub, Askov Højskole og Efterskole, Brørupskolen, Bække Skole, Gesten Skole, Gjerndrup Friskole, Holmeåskolen, Højmarkskolen, Jels Skole, Rødding Friskole, Rødding Skole, Vejen Friskole, Vejen Hallen (Vejen Idrætscenter), Østerbyskolen, Holsted Ridecenter, Ladelund Efterskole, Sommerlyst Pony- og islænderklub, Stald Vestergård, Sønder Hygum Rideklub, Tobøl Rideklub, Toldstedgaard Springcenter, Vejen Ridecenter, Brørup Skyttekreds, Gesten Jagtforening Riffelbane, Skibelund Riffelbane, Vejen Jagtforening, Askov-Malt Skole, Grønvangskolen, Multihuset i Læborg, Kongeådalens Efterskole, Skodborg Hallen (Vejen Idrætscenter), St. Andst Efterskole, Brørup Svømmebad, Brørup Tennisklub, Holsted Tennis, Tennisanlæg Skoleplantagen, Jels Tennisklub, Vejen Idrætscenter (Vejen Stadion), Bække Jagtforening, Skodborg Flugtskydning, LOOP Fitness Jyllandsgade Vejen, Kolding Orienterings Klub, Hundsbæk Plantage, Stursbøl Plantage som ligger i Vejen.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk