Om Krolfklubben i Ødis Kroge

Klub alias: KØK

Klub CVR: 31910439

Vi er en krolfklub i Ødis Kroge, bedre betegnet KØK

Vi er en krolfklub i Ødis Kroge, bedre betegnet KØK.

Vores historie strækker sig langt tilbage, nærmere bestemt 1973 - hvor vi som den første krolfklub blev stiftet.

Vi skal tilbage til 1973 hvor krolf blev opfundet på en familieferie i Sverige og i 1992 blev KØK stiftet som verdens første krolfklub.
Siden da er krolf-sporten vokset og er i dag at finde i bl.a. Tyskland, Belgien, Holland, Polen og Finland.

I 2021 var vi 55 aktive medlemmer i KØK, og vi er ikke kun seniorer. Vores aldersgruppe spænder fra 25-90+, selvom folk ofte tror det kun er for pensionister, så er diversiteten stor hos os.

Selvom sporten startede i den private have, er vi er i dag beliggende ved Ødis Hallen – helt ud til Ødis sø. Og den udsigt vil man ikke være foruden når man dyrker Krolf.

Vi træner hver:
- Mandag formiddag kl. 9:30 - 11:30
- Tirsdag aften fra kl.18:30 - 20:30
- Onsdag aften fra kl. 18:30 - 20:30

Har du ikke hørt om Krolf før? Så læs godt med her.
Krolf er en blanding mellem golf og kroket, hvor du har huller, en stor kugle og kølle. Banerne variere på distancen, terrænet og niveauet, men lad dig ikke skræmme af det. Krolf handler i alt sin enkelthed på, at få sin kugle i hul på færrest mulige slag - som man kender det fra Golf. Men undervurdér ikke spillet, det er vanvittigt sjovt når man først kommer i gang!

Vi har både VM og DM vindere i vores klub som man kan komme og træne og snakke med. (De giver måske endda en autograf og et billede)

Vores fokus punkter er:
* Have det sjovt
* Skabe sammenhold
* Gode fællesskaber
* Gode snakke
* Godt socialt samvær
* Alle aldre kan være med

Fællesskabet i klubben ligger vi stor vægt på. Det er urimelig vigtigt at alle hygger sig, har det godt når de kommer og går, samt man føler sig inkluderet i krolfgruppen. På nuværende tidspunkt tæller vores medlemstal 55 og vi ønsker kun at vokse os større og gøre krolf til Danmarks næste nationalsport.

Det er en teknisk sport, holdsport og enkelmands sport, som det ikke kræver ret meget at være med til og man kan nemt som nybegynder være med og konkurrerer på lige vilkår med alle andre.

Selvom vi hygger og har det sjovt til træning, så mødes vi også med andre hold rundt om i landet til vores kampe. På hvert hold er der min. 2 mænd og 2 damer. Sammen spilles der både mix (dame & herre) dame-/herre double og så dame og herre singler. En enkelt kamp varer ca. mellem 30-45 minutter - en holdkamp 1½-2 timer.

Så kom gerne ud og prøv krolf, det er gratis de 2 første gange, vi har kugler og køller I kan låne, men man kan også købe sit eget hvis man bliver bidt af det.

Det koster 250 kroner om året for at være med.

KØK er med i Dansk Krolf Union (DKU), som er den officielle Krolf Union. Det er også dem der afholder både DM og VM og VM for par.

Så kom og vær med når der bliver svinget med køller i Ødis Kroge og du er velkommen til at tage dine venner, veninder, familie eller naboer med under armen og give det et skud.

Krolf er godt at starte til som nybegynder fordi:
- Det et socialt spil og hyggeligt samvær
- Udfordrende og nemt at lære
- Det er økonomisk overskueligt at forholde sig til
- Det er en aktivitet, hvor præcisionen er langt mere vigtig end konditionen

OBS! Når du først har prøvet det, vil du ikke undvære. Som vi lidt populært siger:

"Du kan spille Krolf fra du kan gå, til du ikke kan gå mere"

Vi glæder os til at se dig!

Krolf i Vamdrup

Krolfklubben i Ødis Kroge har aktive krolf hold her: Ødis Skole (Steppingvej 14). Holdene træner mandage, tirsdage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 10+ årige.

Krolfklubben i Ødis Kroge har følgende krolf hold i Vamdrup.

Ødis Skole (Steppingvej 14):
Krolf for alle - aften | Onsdage, kl. 18:30 - 20:30
Krolf for alle - formiddag | Mandage, kl. 09:30 - 11:30
Krolf for alle - aften | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:30

Krolfklubben i Ødis Kroge har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Kolding kommune