Om Ikiru Judo og Jiu-Jitsu

Klub CVR: 39220326

Kort om Jiu-Jitsu så er der tale om en kampsport som har sin oprindelse i Japan, men som kun er til selvforsvar, og gør udøveren i stand til, at passificere en potentiel større overfaldsperson.
Derfor tiltrækker sporten udover mindre børn bl.a. også teenage-piger, og det har vist sig, at have den sidegevinst også at styrke deres selvtillid og selvværd.

Klubbeskrivelse af Ikiru Jiu-Jitsu

Ikiru Jiu-Jitsu er en idrætsklub, der specialiserer sig i at undervise Jiu-Jitsu, en japansk kampsport, der fokuserer på selvforsvarsteknikker, herunder kast, greb og låse. Klubben tilbyder træning for både børn og voksne og tilrettelægger træningstider, så alle kan finde tid til at deltage, uanset deres hverdagsskema.

Træningsmetoder og Fællesskab

Træningen hos Ikiru Jiu-Jitsu er struktureret og målrettet. Klubben lægger vægt på disciplin og respekt, hvilket afspejler sig i deres træningsmetoder. Undervisningen er delt op i forskellige niveauer, så både begyndere og mere erfarne udøvere kan udvikle deres færdigheder på en passende måde. Træningen foregår i en venlig og støttende atmosfære, hvor alle medlemmer opfordres til at hjælpe hinanden med at forbedre deres teknik og forståelse af Jiu-Jitsu.

Trænere og Undervisere

Ikiru Jiu-Jitsu har et team af dygtige og erfarne trænere, der brænder for kampsporten og har mange års erfaring inden for Jiu-Jitsu. Trænerne er ikke kun teknisk dygtige, men også gode til at formidle deres viden og skabe en god læringsoplevelse for eleverne. De arbejder tæt sammen med medlemmerne for at sikre, at alle opnår deres personlige mål, hvad enten det er at forbedre deres selvforsvarsevner, opnå bedre fysisk form eller konkurrere på et højere niveau.

Aktiviteter og Events

Ud over den daglige træning arrangerer Ikiru Jiu-Jitsu også forskellige events og aktiviteter. Dette inkluderer seminarer med gæsteinstruktører, som giver medlemmerne mulighed for at lære nye teknikker og få inspiration fra nogle af de bedste i verden. Klubben deltager også i turneringer og konkurrencer, hvilket giver medlemmerne en chance for at teste deres færdigheder i en konkurrencepræget kontekst og opleve kampsportens spænding på højeste niveau.

Medlemskab og Indmelding

At blive medlem af Ikiru Jiu-Jitsu er en enkel proces. Klubben har en brugervenlig hjemmeside, hvor potentielle medlemmer kan finde alle nødvendige oplysninger om indmelding, træningstider og priser. Der tilbydes også en gratis prøvetime, så nye interesserede kan få en forsmag på træningen, før de beslutter sig for at melde sig ind. Klubben har forskellige medlemskabsniveauer, som passer til forskellige behov og budgetter, hvilket gør det muligt for alle at finde en løsning, der passer dem bedst.

Faciliteter

Ikiru Jiu-Jitsu råder over moderne træningsfaciliteter, der er udstyret med alt nødvendigt udstyr for at sikre en effektiv og sikker træning. Lokalerne er rene og velholdte, hvilket skaber en behagelig og professionel atmosfære for træningen. Der er også gode omklædningsfaciliteter, som gør det nemt og bekvemt for medlemmerne at skifte før og efter træning. Der er indgang ved legepladsen.

Klubbens Filosofi

Klubbens navn, Ikiru, betyder "at leve" på japansk, hvilket afspejler deres filosofi om, at Jiu-Jitsu ikke kun er en kampsport, men en livsstil. Ved at træne Jiu-Jitsu lærer medlemmerne ikke kun selvforsvar, men også værdier som disciplin, respekt og udholdenhed, som kan anvendes i alle aspekter af livet. Klubben fremmer også en sund livsstil og mental balance, hvilket gør den til et ideelt sted for dem, der ønsker at forbedre deres livskvalitet gennem fysisk aktivitet og personlig udvikling.

Konklusion

Ikiru Jiu-Jitsu er en dedikeret og professionel klub, der tilbyder høj kvalitets træning i Jiu-Jitsu. Med deres erfarne trænere, gode faciliteter og stærke fællesskab er det et ideelt valg for alle, der ønsker at lære selvforsvar, forbedre deres fysiske kondition eller blot være en del af et positivt og støttende miljø. Klubben byder alle velkommen, uanset alder og erfaring, og stræber efter at hjælpe hvert medlem med at nå deres personlige mål.

Ju-jutsu i Lunderskov

Ikiru Judo og Jiu-Jitsu har aktive ju-jutsu hold her: Lunderskov Hallen (Kobbelvænget 1). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 9+ årige.

Ikiru Judo og Jiu-Jitsu har følgende ju-jutsu hold i Lunderskov.

Lunderskov Hallen (Kobbelvænget 1):
Realistisk selvforsvar for alle (9+ år) | Torsdage, kl. 18:30 - 20:00
Realistisk selvforsvar for alle (9+ år) | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30

Ikiru Judo og Jiu-Jitsu har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Kolding kommune