Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band tryout image
Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band logo

Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band

Tilmeld gratis prøvetræning

Om Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band

Klub CVR: 34547505

Vi har et super godt sammenhold. Nyder alle musikken. Elsker alle oplevelser, uanset om det er til træning, under koncerter, eller på diverse ture.

Vi er et korps hvor der er plads til alle. Ung som gammel. Blot du kan lide at spille musik. Vi er et stort korps hvor vi har det super godt socialt. Vi nyder at kunne være sammen alle, uanset alder og køn. Selv de helt små fra 1. klasse nyder at kunne færdes med de store og ældre. Vi har et juniororkester, som er for dem fra 1 klasse af. Der lærer man alt om musikken, noderne, diverse instrumenter, samt man begynder at få kendskab til hvilket instrument man gerne vil spille. Det er dog ikke et krav, at man skal starte fra så tidlig en alder. Vi har også flere som først er startet på musikken i en senere alder. Man behøver ikke kunne spille et instrument i forvejen, for at kunne spille hos/sammen med os. Det kan man lære når man starter. Vi har nogle gode og dygtige instruktører på de forskellige instrumenter.
Vi har fast træning for alle, hvor man lærer at spille instrument, samt at marchere. Vi nyder alle at være afsted og spille. Det er både til koncerter og marchturer. Men vi tager også div. ture rundt i landet og også til andre lande for at spille.
Sammenholdet er super godt, trods det store aldersspring. Alle hjælper hinanden og bakker hinanden op.

Klubben er en del af

Guldborgsund kommune

Find din næste idræt i Guldborgsund Kommune!
Foreningerne i Guldborgsund Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk