Default cover
Book en gratis prøvetræning

Book en gratis prøvetræning

FC Silkeborg har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Klubbens adresser og faciliteter

Om klubben

FC Silkeborg er et holdsamarbejde mellem HA85 og ØBG. For drenge i U14, U15, U17 og U19 hold og for pigerne er det U14, U15, U18. Herudover har vi både kvinde- og herrersenior. Vi har træningssted ved begge moderklubber. Hvilket betyder at alle klubbens hold har minimum en ugentlig træning i Hvinningdal og i Buskelund (vinterperioden er undtaget)

Klubbens sportsgren

Fodbold

Fodbold:

Hjembyens næste stjerne eller bare for sjov?

Måske har du en drøm om en dag at spille fodbold på de største adresser? Måske vil du bare gerne dyrke en sjov sport og være en del af et fællesskab? Måske er I lige flyttet til en ny by, og du ved at fodbold er den nemmeste måde at få et nyt netværk? Uagtet hvad din begrundelse er, så er fodbold en yderst populær og sjov sport. Her på siden kan du finde det tilbud som passer bedst til dig eller dit barns situation. 

På motivu.dk kan du finde din nærmest fodboldklub, læse mere om den og tilmelde dig en gratis prøvetræning. Når du melder dig til, får træneren besked om at du eller dit barn kommer til træning, så han eller hun er klar til at modtage jer. Du kan på siden læse mere om niveauet, aldersspændet, hvad du selv skal have med og ikke mindst om hvilke faciliteter der er til rådighed. Så bind snørrebåndene og få tape på strømperne, for nu skal du til fodbold.


Hvorfor melde sig til fodboldtræning? 

Fodbold er sjovt, lærerigt og ikke mindst en holdsport hvor man kan møde en masse nye venner. Om det er fodbold med klassekammeraterne eller fodbold i en ny by, så kan læderkuglen noget unikt når det gælder om at danne nye venskaber. Fodbold er et sprog som de indviede taler og som ikke kender til landegrænser, men samtidig er det et sprog som det aldrig er for sent at lære. Med spillets konstante udvikling hvad angår det tekniske såvel som det taktiske, er det en holdsport hvor du hele tiden kommer til at lære. Derudover er det en af de sportsgrene hvor de små succeser kan fejres på samme måde som de store. En god glidende tackling kan være vigtigere for holdet, end et drømmemål og på den måde er alle spillere holdets stjerne. Det er en motionsform hvor du får brugt det meste af kroppen, men hvor løb i starten fylder en del. Det smukke ved fodbold er, at jo bedre man bliver til det, desto mindre løber man, da en forståelse af boldspillet giver bedre positionering. Med det sagt, så er du garanteret at få pulsen op når du spiller.

Det sociale, sejrens sødme eller begge dele? 

Fodbold bliver spillet på mange niveauer både for børn og voksne. For de fleste er fodbold noget man starter til, fordi man synes det er sjovt, eller fordi man gerne vil lære spillet. På motivu.dk kan du uden problemer finde de hold både for børn og voksne. For nogen udvikler dette sig med tiden til et ønske om altid at kæmpe for sejren og dermed ikke altid være garanteret spilletid. Det kan være en stor vindermentalitet der fører en til det, men det kan også være ønsket om at prøve sig selv af. Fejlagtigt tror mange at dette udelukker det sociale, men det er ikke nødvendigvis korrekt. I sidste ende er fodbold, som en klog mand engang har sagt, et relationelt spil. Det betyder, at man som fodboldspiller altid er afhængig af sine medspillere hvorfor det at have et godt forhold til dem er vigtigt. På den måde er fodboldtræningen et sted hvor du både får dig bevæget, men også trænet eller holdt dine sociale kompetencer ved lige. Du behøves ikke at vide, hvilken type du eller dit barn er, før i melder jer til en træning da det som bekendt kan ændre sig med tiden. På motivu.dk kan man melde sig til motionsfodbold, fodbold for hjertet, talenthold, bredebold, børnebold, oldboys og mange flere ting. Med andre ord, er der på motivu.dk hold for alle aldre og niveauer, det eneste de mangler, er at du eller dit barn melder sig til.


Find din lokale klub

En hver by med respekt for sig selv, har et fodboldhold, så hvorfor skulle det være anderledes for din by? Hos Motivu tror vi på at sport skal være for alle, derfor har vi gjort det nemt og overskueligt for dig, at finde dine motionsmuligheder i nærheden. Det betyder for dig, at du her på siden nemt kan finde hvor du kan spille fodbold henne. Uagtet af hvilket niveau I leder efter, så kan I finde det hos Motivu. Fælles for mange af disse klubber er, at de udover at tilbyde holdtræninger også ofte tilbyder sociale aktiviteter for børn såvel som voksne. Det sociale spiller generelt en stor rolle for de foreninger som er på motivu.dk, så selvom man ikke nødvendigvis er eller bliver en Messi, så er der plads til en i klubben. Det er det sociale ansvar vi tager hos Motivu, og det sociale ansvar vi ser foreningerne også tager. 


Kom nemt og godt i gang med fodbold

Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til fodbold, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om fodbold og fodboldklubben er noget for dig.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Som Svend Gehrts ville sige det Det er genialt det der for nu er du faktisk i mål. Nemt? Tjek. Hurtigt? Tjek. Ubesværet? Tjek. På alle fodboldtræningerne kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage på hver holdtræning. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om klubben generelt, så kontakt den respektive klub. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk 
God fornøjelse og held og lykke med din første træning! 


Klubben er en del af

Silkeborg kommune

Silkeborg:

Silkeborg er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Silkeborg er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Silkeborg står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Hampen, Bording, Engesvang, Karup J, Hammel, Sporup, Silkeborg, Kjellerup, Lemming, Sorring, Ans By, Them, Bryrup, Ry, Brædstrup, Viborg, Rødkærsbro, Thorsø, Fårvang, Gjern som har et centralt mødested for byens borgere i Silkeborg.

I Silkeborg findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Almindsøvej Idrætsanlæg, Ans Idræts- og Kulturcenter, Ans Skole, Arena Midt Kjellerup, Balleskolen, Bjerget Idrætsanlæg, BKM Arena, Bryrup Idrætsanlæg, Bryrup Skole, Bryrup Sportsplads, Buskelund Hallen, Buskelund Idrætsanlæg, Vores Fitness Silkeborg, Fitness Performance, DSI Them Svømmehal, Lemming idrætsanlæg, Dybkærskolen, Fitness World Papirfabrikken Silkeborg, Fitness World Stagehøjvej Silkeborg, Frederiksdal Idrætsanlæg, Frisholm Idrætsanlæg, Frisholm Skole, Funder Kirkeby Idrætsanlæg, Funder Idrætsanlæg, Funderhallen, Funder Skyttekreds, Fårvang Skole, Fårvang Idrætsanlæg, Fårvanghallen, Gødvad Hallen, Gjern Idrætsanlæg (Sportsvej), Gjern Idrætsanlæg (Søndergade), Gjern Kultur- og Idrætscenter, Gjern Skole, Gjessø Idrætsanlæg, Gjessø Skole, Gjessøhallen, Grauballe Forum, Grauballe Idrætsanlæg, Syd, Grauballe Idrætsanlæg, Nord, Grauballe Skyttekreds, Gråmose Idrætsanlæg, Dybkær Idrætsanlæg, Gødvadskolens Idrætsanlæg, Hauge Idrætsanlæg, Hjøllundhallen, Hvinningdal Idrætsanlæg, Hvinningdalskolen, Jysk Arena, Kjellerup Skole, Kjellerup Svømmesal, Kjellerup Skytteforening, Kjelleruphallen, Knudstrup Skyttekreds, Kragelund Svømmebad, Kragelund Idrætsanlæg, Kragelundhallen, Langsøskolens Idrætsanlæg, Langsøskolen, Laven Rideklub, Lindegaardens Rideklub, Linå Idrætsanlæg, Linåhallen, LOOP Fitness Nørrevænget Silkeborg, Midtjysk Ridecenter, Multihuset i Sejs-Svejbæk, Nørskovlund Idrætsanlæg, Nørskovlund Skole, Pasilac Skytteklub, Silkeborg Sportscenter, Resenbro Skole, Resenbro Idrætsanlæg, Sejs-Svejbæk Idrætsanlæg, Sejs Skole, Sejs-Svejbæk Skytteforening, Silkeborg Atletikstadion, Silkeborg Atletikhal, Knudlund, Silkeborg Efterskole, Silkeborg Fitness Center, Silkeborg Gymnasium, Silkeborg Højskole, Silkeborg Rideklub, Silkeborg Ry Golfklub, Silkeborg Skyttekreds, Marienlund Idrætsanlæg, Silkeborg Tennisklub, Sjørslev Idrætsanlæg, Sjørslev-Demstrup Egnscenter, Skægkær Idrætsanlæg, Skægkærskolen, Sorring Idrætsanlæg, Sorring Skole, Sportsrideklubben Silkeborg, STIF - Sorring Toustrup Idrætsforening, Svømmecenter Nordvest, Sydbyhallerne, Søholt Idrætspark, Sølystskolens Idrætsanlæg, Sølystskolen, Alderslyst Idrætsanlæg, Them Hallerne, Bryrup Hallen, Them Skytteforening, Thorning Idrætsanlæg, Thorning Skole, Thorninghallen, Tollundgaard Golf Park, Vestergadehallen, Vestre Skole Rolighedsvej Silkeborg, Vinderslev Skole, Vinderslev Stadion, Virklund Fritidscenter, Virklund Idrætsanlæg, Virklundhallen, Vium/Hvam Stadion, Voel Idrætsanlæg, Voel Skole, Voelhallerne, Voksenskolen Lysbro, Aarhusbakkens Idrætsanlæg, Søhøjlandet Golf, Landal Søhøjlandet, Himmelbjerg Golf Club, LOOP Fitness Bryggerstræde Silkeborg, ØBG Silkeborg Tennis, Kjellerup Sportsrideklub, Voel og Omegns Sportsrideklub, Hjøllund Skydebane, Christianshøj, Thorning og omegn jagtforening, Laven-Linå Idrætsforening, Værkeriet, Levring Efterskole, JYSK Park, Vium- Hvam Multihus, Funder Skole, Sletten, Silkeborg, Silkeborg Vesterskov, Lysbro/Odden, Silkeborg, Gødvad, Silkeborg Sønderskov, Vejlsø, Amerika Plantage, Gjern, Silkeborg Søhøjlandet, Silkeborg Bikepark, Silkeborg Robane, Zen Fitness, Ans Skatepark, Silkeborg Skatehal, Silkeborg Skatepark, Virklundvej Skatepark, Kjelsø Lejrens Aktivitetspark, Stald Gavnholt som ligger i Silkeborg.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk