Om Korsør Golf Klub

Klub alias: KGK

Klub CVR: 40959416

Golf hos os er naturoplevelser, fællesskab og sjove timer

Golf – en sport for alle i Korsør Golf Klub

Korsør Golf Klub ligger i skønne grønne omgivelser tæt på Korsør Nor med udsigt til Storebæltsbroen, og med rig mulighed for inspirerende naturoplevelser samtidig med at du spiller golf, spillet hvor du primært er i konkurrence med dig selv og din personlige udvikling, men samtidig har stor mulighed for gode sociale oplevelser med dine golfkammerater både på og uden for banen.

Korsør Golf Klub tilbyder golftræning for såvel begyndere, let øvede, øvede og eliten. Både for børn og voksne. Alle kan deltage – og på det niveau man nu befinder sig på.

Er du ny kommende golfer - så læs mere herunder om hvordan golfspillet giver dig energi til mere :-)

En tur rundt på vores flotte grønne bane kan ikke undgå at smitte positivt af på humøret - højt til loftet, blå himmel, grønne træer, buske, 800 Rhododendron og et rigt dyreliv over alt når man bevæger sig rundt på området.

Korsør Golf Klub har velfungerende Begynder- og juniorafdelinger, hvor der bliver taget godt imod nye medlemmer med masser af trænings- turneringstilbud, så starten i klubben bliver let og lærerig.

Ung i Korsør Golf Klub?
----------------------------
Vi har forskellige hold tilpasset børn og unge i alderen 5-18 år. Hør mere på klubbens kontor tlf. 58371836 eller ungdomsansvarlig Kenneth Schmidt, tlf. 25270992

Nøgleordene for børn og unges golfoplevelser hos os kan kort forkortes til RUS Relationer – Udvikling – Sjov

Vi tilbyder et træningsmiljø, hvor det først og fremmest skal være sjovt at være ung i Korsør Golf Klub. Der er altid plads til en sjov bemærkning, et sjovt indspark og en sjov konkurrence.

Vi ønsker at der skabes gode og langvarige relationer mellem spillerne uanset alder og niveau, således at golf i KGK ikke kun er en individuel sportsgren, men i højere grad en mulighed for at få nye venner og kammerater, som strækker sig over mange år - fra starten i klubben, gennem sine udviklende år og gennem hele golflivet med fx golfture, camps, turneringer m.v.

At gå til golf i Korsør Golf Klub er ensbetydende med bevægelse, bl.a. får man gået en masse skridt og kroppens bevægelser er omdrejningspunktet for succesfulde golfsving.

Vi arbejder desuden med balance og motorik, så du kan opleve både freebee-kast, gå på line, boldspil af forskellig art. Golf i Korsør Golf Klubs børne- og ungeafdeling er ikke bare at slå en lille golfkugle rundt på en bane.

Udvikling i golfspillet vil naturligt ske via den træning vi tilbyder, de turneringer man hurtigt kan deltage i, og de mange andre tilbud som findes i løbet af en golfsæson.

I Juniorafdelingen arrangerer bl.a. vi camps, golfture til andre klubber, ligesom Dansk Golf Union har et væld af interessante tilbud - JungleTræf for de mindste, Super6 for nye og letøvede, og for øvede findes en masse golfturneringer så du både kan spille individuelt, med en makker eller på et hold.

En golfsæson i Korsør Golf Klub byder derfor på mange fede oplevelser gennem året.

Noget af det vigtigste, vi gerne vil give vores unge medlemmer med videre fra os er en respekt for andre mennesker, vi skal kunne omgås alle med venlighed og imødekommenhed.

Ny voksen golfspiller - hvordan?
-------------------------------
Træningen varetages af klubbens træner, samt en masse medlemmer som hjælper dig godt ind i klubben.

Der er flere forskellige måder at komme i gang på - men ens for alle er du får en kontakt til klubbens træner, som vil vejlede dig videre på bedste vis.

Vi tilbyder en prøvetræningsperiode, hvor der er rig mulighed for at få indblik i teknik, møde nye ligesindede golfere, og et netværk af klubbens medlemmer.

Du får ret hurtigt en masse relationer, og mulighed for al den golftræning/spil som du kan afse tid til 😊 Golf i Korsør Golf Klub kan spilles 365 dage om året.

Klubbens klubhus med terrassen lige ud til 18. green, og Liljecafeen danner rammen for mange sociale arrangementer. Som nogle få eksempler kan nævnes mandagenes begynderturneringer og klubbens store Festuge (uge 30) med daglige turneringer. Liljecafeen er åben for såvel medlemmer som ikke-medlemmer og tilbyder et bredt menu-kort og kolde/varme drikke efter dit golfspil.

Når du, som voksen, har fundet ud af at du ikke kan leve uden at spille golf findes der flere ”klubber i klubben” hvor yderligere socialt samvær kombineret med venskabelig konkurrence kan udøves. Bl.a. Dameklubben, Tirsdagsklubben, Mandeklubben & Seniorklubben, som alle står klar til at tage imod nye medlemmer.
Her tilbydes ugentligt spil på banen, råhygge før, under og efter en runde golf, golfture i ind- og udland og meget andet.

På kontoret kan du få hjælp og vejledning til alle store og små spørgsmål.
Carina er klar til give svar på alt 😊 tlf. 58371836.

Vi håber at se dig og din familie til golf i Korsør Golf Klub

Mere om Korsør Golf Klub:
----------------------------------
Klubben er stiftet i 1964
P.t. ca. 900 aktive medlemmer

Korsør Golf Klub råder over
- en afvekslende 18 hullers bane (Old Cource)
- en lige så spændende og udfordrende 9 hullers bane (Harboe Course), der også
fungerer som Pay & Play bane.
- drivingrange
- flere indspils- og putteområder

Golf i Korsør

Korsør Golf Klub har aktive golf hold her: Korsør Golfklub (Ørnumvej 8). Holdene træner mandage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 18 årige.

Korsør Golf Klub har følgende golf hold i Korsør.

Korsør Golfklub (Ørnumvej 8):
Golf for 6 - 18 årige | Mandage, kl. 16:30 - 18:00
Golf for 6 - 18 årige | Onsdage, kl. 16:30 - 18:00

Korsør Golf Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Slagelse kommune