Om Eggeslevmagle SG&IF

Klub CVR: 14474137

Eggeslevmagle SG og IF er et stolt og dynamisk knudepunkt for idræt og fællesskab, der stræber efter at opfylde behovene for folk i alle aldre.

Eggeslevmagle SG og IF (Sportsforening og Idrætsforening) er et stolt og dynamisk knudepunkt for idræt og fællesskab, der stræber efter at opfylde behovene for folk i alle aldre. Med en bred vifte af aktiviteter og programmer sætter vi en ære i at være en flerstrenget idrætsforening, hvor både børn og voksne kan finde noget, der passer til deres interesser og niveau.

Alsidige Aktiviteter for Børn og Voksne:

Vi tror på, at alle bør have muligheden for at dyrke idræt og motion uanset alder eller færdigheder. Derfor tilbyder vi et omfattende udvalg af aktiviteter, der spænder fra boldspil til fitness, svømning til dans, og meget mere. Uanset om du er en ung, lovende atlet eller en voksen, der ønsker at komme i form, har vi noget for dig.

Ungdomsprogrammer:

Eggeslevmagle SG og IF har en dedikeret ungdomsafdeling, der sigter mod at inspirere og udvikle de næste generationer af atleter. Vores ungdomsprogrammer er designet til at skabe sunde vaner og fremme sportsånden. Vi træner vores unge medlemmer i forskellige idrætsgrene og tilbyder dem muligheder for at konkurrere på lokal og regional plan. Dette giver børn og unge mulighed for at udforske deres passion for idræt og opbygge venskaber, der varer livet igennem.

Voksenfitness og Velvære:

For de voksne medlemmer af vores fællesskab, tilbyder vi fitness- og velværeprogrammer, der hjælper med at forbedre sundhed og livskvalitet. Uanset om du ønsker at forbrænde kalorier i vores motionscenter, deltage i gruppetræning eller tage en dukkert i vores pool, er der utallige muligheder for at forbedre dit velvære og trivsel.

Fællesskab og Kammeratskab:

Eggeslevmagle SG og IF er mere end bare idræt. Vi er et fællesskab, hvor mennesker fra forskellige baggrunde mødes og deler deres passion for at bevæge sig og trives. Vi tror på, at sport kan bygge broer og skabe venskaber, der går ud over det sportslige. Vi arrangerer sociale arrangementer, ture og andre aktiviteter, der giver vores medlemmer mulighed for at lære hinanden at kende og opbygge meningsfulde forbindelser.

Vores Mission:

Vores mål er at være mere end bare en sportsforening. Vi ønsker at være et sted, hvor folk kan udforske deres passion for idræt, udfordre sig selv og opbygge stærke fællesskaber. Vi er forpligtet til at fremme en sund og aktiv livsstil, uanset hvem du er, og vi arbejder hårdt for at skabe et inkluderende og støttende miljø.

Så hvis du leder efter en idrætsforening, der tilbyder alsidige aktiviteter for hele familien, samtidig med at den dyrker fællesskab og kammeratskab, så er Eggeslevmagle SG og IF stedet for dig. Kom og deltag i vores fællesskab, udfordr dig selv, og lad os sammen bygge en sundere og mere aktiv fremtid for alle. Velkommen til vores spændende verden af idræt og fællesskab!

Eggeslevmagle SG og IF byder på en imponerende og mangfoldig palette af sportsgrene, der appellerer til en bred vifte af interesser og aldersgrupper. Vores klub er dedikeret til at tilbyde aktiviteter, der giver mulighed for motion, sjov og fællesskab for alle medlemmer. Her er en oversigt over vores hovedsportsgrene:

1. Cykling:
For dem, der elsker at udforske det smukke landskab og opleve friheden ved cykling, tilbyder vi cykelaktiviteter. Uanset om du er en erfaren cyklist eller nybegynder, er der plads til dig i vores cykelklub. Vi arrangerer ture og begivenheder, der giver dig mulighed for at nyde frisk luft og natur på to hjul.

2. Disc Golf:
Disc golf er en spændende sport, der kombinerer præcision med sjov. Vores disc golf-entusiaster er altid ivrige efter at byde nye medlemmer velkommen til at kaste frisbee og arbejde på deres kastefærdigheder i vores naturskønne disc golf-bane.

3. Hjælp til Opgaver:
Vores klub er drevet af frivillige, og vi opfordrer medlemmer til at deltage og hjælpe med opgaver og aktiviteter. Dette skaber et følelsesmæssigt engagement og ejerskab for vores fællesskab og klubben som helhed.

4. Gymnastik - Børn og Unge:
Vi tror på, at gymnastik er en fantastisk måde for børn og unge at udvikle styrke, smidighed og koordination. Vores gymnastikprogrammer er skræddersyet til forskellige aldersgrupper og niveauer og er designet til at skabe en sjov og udfordrende oplevelse for vores unge medlemmer.

5. Gymnastik - Voksne:
Gymnastik er ikke kun for børn og unge. Vores voksenhold giver voksne medlemmer mulighed for at træne, forbedre deres fleksibilitet og opbygge styrke. Det er en fantastisk måde at holde sig i form og socialisere med ligesindede.

6. Krocket:
Krocket er en traditionsrig sport, der er elsket af mange. Vores krocketklub giver medlemmer mulighed for at deltage i krocketturneringer og hyggespil i afslappende omgivelser.

7. Petanque:
Petanque er en sjov og konkurrencepræget kuglesport. Vores petanque-entusiaster mødes regelmæssigt for at konkurrere og nyde spillet sammen.

8. Skydning:
Skydning er en præcisionssport, der kræver koncentration og dygtighed. Vores skytteklub tilbyder træning og konkurrenceoplevelser for både begyndere og erfarne skytter.

Eggeslevmagle SG og IF har noget for alle, uanset om du er på udkig efter en udfordrende sportsgren eller bare ønsker at nyde samværet med ligesindede. Vores klub er et sted, hvor sport møder fællesskab, og hvor alle medlemmer er velkomne til at deltage og trives. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores mangfoldige og inkluderende fællesskab!

Skydning med pistol i Skælskør

Eggeslevmagle SG&IF har aktive skydning med pistol hold her: Eggeslevmagle Skolehal (Skolevej 8). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 10+ årige.

Eggeslevmagle SG&IF har følgende skydning med pistol hold i Skælskør.

Eggeslevmagle Skolehal (Skolevej 8):
Skydning med Riffel og Pistol for alle | Mandage, kl. 14:00 - 16:00

Skydning med riffel i Skælskør

Eggeslevmagle SG&IF har aktive skydning med riffel hold her: Eggeslevmagle Skolehal (Skolevej 8). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 10+ årige.

Eggeslevmagle SG&IF har følgende skydning med riffel hold i Skælskør.

Eggeslevmagle Skolehal (Skolevej 8):
Skydning med Riffel og Pistol for alle | Torsdage, kl. 18:00 - 22:00

Eggeslevmagle SG&IF har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Slagelse kommune