Default cover
Nyborg Triathlon Klub logo

Nyborg Triathlon Klub

Book en gratis prøvetræning

Book en gratis prøvetræning

Nyborg Triathlon Klub har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Klubbens adresser og faciliteter

Om klubben

Nyborg Triathlon Klub er klubben for alle på østfyn med interesse for triatlon, svømning, cykling eller løb. Klubben arrangerer træning i de tre discipliner og derudover flere sociale arrangementer for medlemmerne. Klubben arrangerer også flere større arrangementer, herunder et stort årligt triatlonstævne på stranden ved hotel Nyborg Strand med deltagere fra hele landet. Vi er en klub med højt til loftet og der er plads til alle - unge og gamle og både begyndere og mere erfarne udøvere.

Klubben er en del af

Nyborg kommune

Nyborg:

Nyborg er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Nyborg er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Nyborg står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Ullerslev, Langeskov, Nyborg, Ørbæk, Frørup, Hesselager som har et centralt mødested for byens borgere i Nyborg.

I Nyborg findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Danehofskolen, afd. Nyborg, Idrætscenter Nyborg, Fitness World Frisengårdsvej Nyborg, Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Nyborg Motion, Tårup IF, Ullerslev Kultur- og Idrætscenter, Ørbæk Midtpunkt, Aunslev Idrætscenter, Herrested Hallen, Langtved idrætsanlæg, SUB Ullerslev baner, SUB Ullerslevs baner v. Skellerup, Vindinge Hallen, Juelsberg Slot golfbane, Sct. Knuds Golfklub, 4kløverskolen - Afd. Frørup, 4kløverskolen, Afd. Ørbæk, Birkhovedskolen, Rævebakkeskolen, Vibeskolen - afd. Aunslev, Nyborg Rideklub, Rideklubben Krikkerne, Skovly Rideklub, Ullerslev Rideklub, Herrested Skytteforenings udendørsbaner, Langtved Skole, Nyborg Skytteforening, Nyborghallerne, Skovparkhallen, Ullerslev Tennisklub, Svindinge Jagtforenings flugtskydebane, Aunslev/Bovense Skytteforening, Kullerup/Refsvindinge skytteforening, Juulskovskolen, LOOP Fitness Dronningensvej Nyborg, Vibeskolen Skatepark, Nyborg Svømmeklub, Strandsikker som ligger i Nyborg.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk