Aabybro Svømmeklub logo

Aabybro Svømmeklub

Tilmeld gratis prøvetræning

Om Aabybro Svømmeklub

Klub CVR: 42726044

Aabybro Svømmeklub er en svømmeklub placeret i Aabybro i Jammerbugt kommune. Svømmetræning/ svømmeundervisningen forgår i DGI-Huset Aabybro. Vi har hold på

Aabybro Svømmeklub

Aabybro Svømmeklub er en svømmeklub placeret i Aabybro i Jammerbugt kommune. Svømmetræning/ svømmeundervisningen forgår i DGI-Huset Aabybro. Vi har hold på forskellige niveauer lige fra miniplask til voksen svømning. Vi svømmer både mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Aabybro fauner bredt lige fra 2-99 år.
I Aabybro Svømmeklub består af:
• Svømmeskole
• Voksen afd.
• Konkurrence afd.
I Aabybro Svømmeklub tilbyder svømmeundervisning af børn, unge og voksne, som skal sikre at så mange som muligt bliver fortrolig med vandet, lærer at svømme og har mulighed for socialt samvær. vores undervisning er målrettet undervisning, som motiverer børn og unge til fortsat at deltage i konkurrenceafdelingens træning, konkurrencer og sociale aktiviteter. Vi skaber rammer, herunder aktiviteter, som sikrer positiv "klubånd" og et godt sammenhold på tværs af hold og alder. Vi sikrer os at klubben har veluddannede trænere, hjælpetrænere og livreddere, herunder løbende efteruddannelse og fornyelse. Gennemføre aktiviteter, som sikrer synliggørelse af Aabybro Svømmeklub i og udenfor Jammerbugt Kommune. Til sidst arbejde på at opnå en engageret forældrekreds, som støtter børnene i deres idræt.

Svømmeskolen:
Der er en rødtråd igennem svømmeskolen. Det vil sige at det er udarbejdet en sæsonplan som sikre instruktørerne og svømmerne en udvikling igennem sæsonen.
I svømmeskolen er der også mulighed for at prøve kræfter med stævner så som Flipper Cup og Begynderstævne. Der vil være sociale arrangementer for nogle af holdene. Sociale arrangementer som f.eks. Pizza aften, vandpoloaften, Pool Party.
Vi har følgende børnehold:
Miniplask m. ledsager (2-3 År)
Leg og plask (3-4 år)
Plask og svøm (5-6 år)
Begynder (5-8 & 6-8 år)
Letøvede (7-9 år)
Øvede (8-12 år)
Superøvede (8-12 år)

Voksenafdelingen
Voksenafdelingen består af 3 niveauer.
• Voksen begynder 18+ Svømmer tirsdage 19.00-19.30
• Voksen letøvede 18+ Svømmer tirsdage 18.45-19.30
• voksen øvede 18+ Svømmer tirsdage 19.30-20.30 og torsdage 19.00-20.00
På voksenholdene bliver der igennem sæsonen lavet sociale arrangementer. Det kan være æbleskive hygge og sommer afslutning.

Konkurrenceafdelingen
Konkurrencesvømning er for den seriøse svømmer. Klubben har tre konkurrencehold, i daglig tale Førsteholdet og Talentholdet. Derudover har klubben et flex-hold, der består af tidligere konkurrencesvømmere, triatleter mv. Talentholdet er overgangen fra svømmeskolen til konkurrenceafdelingen. Her bliver svømmerne introduceret til færdigheder, man skal bruge til at dyrke svømning som sport, eksempelvis startspring og vendinger. Yderligere svømmes der hele året rundt på nær juli måned. Der trænes 2-3 gange pr. uge. Her introduceres programtræning, og det forventes, at man stille og roligt begynder at deltage i stævner.

Aabybro Svømmeklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Jammerbugt kommune