Om Jernbanebyen IF

Klub alias: JIF

Klub CVR: 44677970

Vi er stolte over at kunne præsentere Jernbanebyens Idræts Forening - et nyt hjem for bevægelse og velvære i Jernbanebyen i Københavns sydhavn. Vores formål er at skabe liv og energi i Jernbanebyen og sikre, at alle interesserede, uanset alder, køn, nationalitet og færdigheder, har mulighed for at dyrke idræt og deltage i vores fællesskaber.

Vi stræber efter at være en inkluderende forening, hvor forskellighed og mangfoldighed fejres. Hos os er alle velkomne, uanset om du er nybegynder eller erfaren udøver. Vi tror på, at bevægelse er nøglen til velvære, og vores mål er at understøtte nytænkende og inkluderende bevægelsesaktiviteter gennem afprøvning, eksperimentering og åben dialog.

Vi opfordrer dig til at blive en del af vores forening og være med til at forme vores fællesskab. Uanset om du er interesseret i at deltage aktivt i vores idrætsaktiviteter eller bare ønsker at støtte os som medlem, er du velkommen her hos Jernbanebyens Idræts Forening.

Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information eller for at tilmelde dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen og starte denne spændende rejse sammen med dig!

Med sportslige hilsner
Jernbanebyens Idræts Forening
@jernbanebyen_if

Multisport i København

Jernbanebyen IF har aktive multisport hold her: (Vasbygade 10). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 20+ årige.

Jernbanebyen IF har følgende multisport hold i København.

(Vasbygade 10):
Multisport | Tirsdage, kl. 16:00 - 17:30

Fitness i København

Jernbanebyen IF har aktive fitness hold her: (Vasbygade 10). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 60+ årige.

Jernbanebyen IF har følgende fitness hold i København.

(Vasbygade 10):
Styrketræning for Voksne | Tirsdage, kl. 15:00 - 16:30

Gymnastik i København

Jernbanebyen IF har aktive gymnastik hold her: (Vasbygade 10). Holdene træner mandage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 2 - 12 årige.

Jernbanebyen IF har følgende gymnastik hold i København.

(Vasbygade 10):
4-5-årige - Spor 10 leg og motorikhold | Torsdage, kl. 16:55 - 17:40
2-3-årige med forældre-Spor 10 leg og motorikhold | Torsdage, kl. 16:00 - 16:45
6-8-årige - Spor 10 Gymnastik og motorikhold | Mandage, kl. 16:30 - 17:30
9-12-årige - Spor 10 gymnastik og spring | Mandage, kl. 17:45 - 18:45

Bordtennis i København

Jernbanebyen IF har aktive bordtennis hold her: (Vasbygade 10). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 60+ årige.

Jernbanebyen IF har følgende bordtennis hold i København.

(Vasbygade 10):
Bat60+ i spor 10 | Torsdage, kl. 10:00 - 12:00

Jernbanebyen IF har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune