AOF Storkøbenhavn tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Om AOF Storkøbenhavn

Klub alias: AOF CSK

Klub CVR: 12289219

AOF (Arbejdernes Oplysningsforbund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kulturarrangementer og uddannelsesaktiviteter.

AOF (Arbejdernes Oplysningsforbund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kulturarrangementer og uddannelsesaktiviteter i hele landet.

Formålet er at sprede viden og forståelse om vores samfund og kultur og gøre danskerne til aktive medborgere. Formålet er også at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvær. Disse formål har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og efteruddannelse.

Hver uge bliver tusindvis af danskere på vores aftenskoler klogere på alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, så de fx kan lære at læse, regne og bruge IT i deres hverdag.

AOF's målgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, så tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi møder borgeren i øjenhøjde.

AOF Center Storkøbenhavn underviser voksne i grundlæggende færdigheder som dansk, matematik, engelsk og IT. Både til ordblinde og som springbræt til yderligere uddannelse. Fagene går under den samlede betegnelse Forberedende Voksenundervisning (FVU) og Ordblindeundervisning (OBU).

Men vi har også kurser inden for andre områder som kreative færdigheder og motion. Så trænger du f.eks. til at få rørt kroppen? Find bevægelseshold og opdag glæden ved motion i hverdagen med et kursus i bevægelse. Prøv fx kræfter med yoga, zumba eller Tai Chi for både begyndere og øvede hos AOF.
Find dit kursus her: www.aof.dk.

Samarbejder:
Mange af vores aktiviteter og tiltag sker i samspil med anerkendte og dygtige samarbejdspartnere med henblik på at oplyse befolkningen gennem et mangfoldigt tilbud af landsdækkende og lokalt forankrede projekter.

Oplysninger AOF center Storkøbenhavn:
Webside: www.aof.dk

Adresse: Svend Aukens Plads 11, 2300 København S

E-mail: storkbh@csk.aof.dk

Telefon: 92 90 10 80

Dans i Frederiksberg

AOF Storkøbenhavn har aktive dans hold her: Skolen ved Søerne (Niels Ebbesens Vej 10). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18+ årige.

AOF Storkøbenhavn har følgende dans hold i Frederiksberg.

Skolen ved Søerne (Niels Ebbesens Vej 10):
Afrikansk dansemotion | Torsdage, kl. 17:00 - 18:40

Styrketræning i Frederiksberg

AOF Storkøbenhavn har aktive styrketræning hold her: Magneten (Bernhard Bangs Allé 43). Holdene træner mandage og torsdage og er for piger/kvinder i alderen 45+ årige.

AOF Storkøbenhavn har følgende styrketræning hold i Frederiksberg.

Magneten (Bernhard Bangs Allé 43):
Motion og afspænding | Torsdage, kl. 11:00 - 12:20
Motion og afspænding | Torsdage, kl. 09:30 - 10:50
Motion og afspænding | Mandage, kl. 09:30 - 10:50

Grundtræning i Frederiksberg

AOF Storkøbenhavn har aktive grundtræning hold her: Kedelhallen (Nyelandsvej 75a+b), Lindevangsskolen (P. G. Ramms Alle 26) og Medborgerhuset på Biblioteket Danasvej (Danasvej 30B). Holdene træner mandage og tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18+ årige.

AOF Storkøbenhavn har følgende grundtræning hold i Frederiksberg.

Kedelhallen (Nyelandsvej 75a+b):
Gotvedgymnastik for kvinder | Tirsdage, kl. 09:00 - 10:10

Lindevangsskolen (P. G. Ramms Alle 26):
Multimotion for kvinder | Mandage, kl. 17:00 - 18:10

Medborgerhuset på Biblioteket Danasvej (Danasvej 30B):
TRE (Spændings- og traumeforløsende øvelser) | Mandage, kl. 10:50 - 12:00

Yoga i Frederiksberg

AOF Storkøbenhavn har aktive yoga hold her: Medborgerhuset på Biblioteket Danasvej (Danasvej 30B). Holdene træner mandage, onsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18+ årige.

AOF Storkøbenhavn har følgende yoga hold i Frederiksberg.

Medborgerhuset på Biblioteket Danasvej (Danasvej 30B):
Mindful yoga | Torsdage, kl. 13:00 - 14:30
Yin yoga 40+ | Mandage, kl. 14:15 - 15:45
Yin yoga 40+ | Onsdage, kl. 13:00 - 14:30
Yin yoga 40+ | Mandage, kl. 12:30 - 14:00

Pilates i Frederiksberg

AOF Storkøbenhavn har aktive pilates hold her: Medborgerhuset på Biblioteket Danasvej (Danasvej 30B). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18+ årige.

AOF Storkøbenhavn har følgende pilates hold i Frederiksberg.

Medborgerhuset på Biblioteket Danasvej (Danasvej 30B):
Hensyntagende pilates og TRE øvelser | Mandage, kl. 12:00 - 13:15

AOF Storkøbenhavn har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Frederiksberg kommune