AOF Storkøbenhavn tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Om AOF Storkøbenhavn

Klub alias: AOF CSK

Klub CVR: 12289219

AOF (Arbejdernes Oplysningsforbund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kulturarrangementer og uddannelsesaktiviteter.

AOF (Arbejdernes Oplysningsforbund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kulturarrangementer og uddannelsesaktiviteter i hele landet.

Formålet er at sprede viden og forståelse om vores samfund og kultur og gøre danskerne til aktive medborgere. Formålet er også at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvær. Disse formål har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og efteruddannelse.

Hver uge bliver tusindvis af danskere på vores aftenskoler klogere på alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, så de fx kan lære at læse, regne og bruge IT i deres hverdag.

AOF's målgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, så tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi møder borgeren i øjenhøjde.

AOF Center Storkøbenhavn underviser voksne i grundlæggende færdigheder som dansk, matematik, engelsk og IT. Både til ordblinde og som springbræt til yderligere uddannelse. Fagene går under den samlede betegnelse Forberedende Voksenundervisning (FVU) og Ordblindeundervisning (OBU).

Men vi har også kurser inden for andre områder som kreative færdigheder og motion. Så trænger du f.eks. til at få rørt kroppen? Find bevægelseshold og opdag glæden ved motion i hverdagen med et kursus i bevægelse. Prøv fx kræfter med yoga, zumba eller Tai Chi for både begyndere og øvede hos AOF.
Find dit kursus her: www.aof.dk.

Samarbejder:
Mange af vores aktiviteter og tiltag sker i samspil med anerkendte og dygtige samarbejdspartnere med henblik på at oplyse befolkningen gennem et mangfoldigt tilbud af landsdækkende og lokalt forankrede projekter.

Oplysninger AOF center Storkøbenhavn:
Webside: www.aof.dk

Adresse: Svend Aukens Plads 11, 2300 København S

E-mail: storkbh@csk.aof.dk

Telefon: 92 90 10 80

AOF Storkøbenhavn har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Frederiksberg kommune