Om Mujin-kai Shotokan Karate-do

Klub CVR: 33828489

Traditionel japansk karate, hvor der lægges vægt de grundlæggende elementer omkring korrekte og effektive teknikker, dyder og disciplin.

Foreningen har et børne- og voksenhold og optager medlemmer fra 8 år og op efter. På børneholdet er der mulighed for at forældre kan træne sammen med sine børn. Der er endvidere særlige tilbud til studerende og veteraner, der har været udsendt på internationale missioner.

Der trænes traditionel JKA Shotokan karate, som er en selvforsvars disciplin, hvor der lægges vægt på både den fysiske og mentale træning. Det handler om fysisk træning, træning af korrekte teknikker samt at skabe et mentalt overskud - evnen til at koncentrere sig i nuet og være fokuseret - som er nødvendig i både under træning og i dagligdagen (hjem, skole, arbejde m.v.), hvor der skal ydes noget ekstra.

Vi er målrettet i træningen med henblik på træningsindsats og udførelse, men er derudover en uformel foreningen, der også lægger vægt på det sociale sammenhold og respekten for den enkelte karateudøver.

Dette skulle gerne være noget for dig inden du melder dig ind, hvorfor vi tilbyder 1 måneds gratis
prøvetræning.

Karate i Frederiksberg

Mujin-kai Shotokan Karate-do har aktive karate hold her: Kedelhallen (Nyelandsvej 75a+b). Holdene træner mandage, onsdage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8+ årige.

Mujin-kai Shotokan Karate-do har følgende karate hold i Frederiksberg.

Kedelhallen (Nyelandsvej 75a+b):
Karate, børnehold | Onsdage, kl. 17:30 - 18:30
Karate, voksenhold | Onsdage, kl. 18:30 - 20:00
Karate, børnehold | Fredage, kl. 17:30 - 18:30
Karate, voksenhold | Fredage, kl. 17:30 - 19:00
Træning for børn og voksne | Mandage, kl. 17:30 - 19:00

Mujin-kai Shotokan Karate-do har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Frederiksberg kommune