Om Ollerup Havkajakforening

Klub alias: OHF

Klub CVR: 33988095

Vi er en ganske lille klub i det Sydfynske Øhav, med en meget afslappet atmosfære.

Velkommen til Ollerup Havkajakforening - din destination for havkajakroning og fællesskab! Vi er en lille, dedikeret forening beliggende på Ballen Havn, nær Svendborg. Foreningen blev grundlagt i 1991 af elever fra Den Frie Lærerskole i Ollerup, men i dag er vi en selvstændig forening med vores egen bestyrelse, egne kajakker og et hyggeligt "klubhus", der kan rumme op til 20 kajakker og udstyr.

Som en stolt tilknyttet forening til DGI har Ollerup Havkajakforening omkring 50 engagerede medlemmer. Vi har også et vigtigt mål med at uddanne og inspirere nye roere, og derfor afholder vi årligt frigivelseskurser med vores dedikerede frivillige instruktører, hvor vi uddanner 12-15 nye roere. Udover disse kurser arrangerer vi ugentlige klubaftener, hvor 7-15 roere deltager, samt spændende heldagsture i vores smukke område.

For at udnytte pladsen og sikre, at der altid er nok kajakker til vores klubaftener, har vi stadig et tæt samarbejde med Den Frie Lærerskole, der lejer pladser i vores kajakhus. Vi har også indgået en aftale om gensidig lån af kajakker til brug under kurser og klubture.

Vores klubaftener og prøvetræninger er åbne for personer med IPP2-frigivelse. Vi opfordrer dig til at medbringe dit eget tøj og møde op til tiden, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse.

Ollerup Havkajakforening er mere end bare en klub - det er et fællesskab, hvor vi værner om vores værdier som sikkerhed, hygge og sammenhold. Uanset om du er en erfaren roer eller helt ny inden for havkajakroning, vil du finde en varm velkomst og en afslappet stemning i vores klub. Tag det første skridt mod nye eventyr og join os i dag!

Vi er stolte af at tilbyde prøvetræninger i Ollerup Havkajakforening, hvor vi giver interesserede muligheden for at opleve spændingen ved havkajakroning. Vores prøvetræninger er åbne for personer med IPP2-frigivelse, og vi byder alle velkommen til at deltage. Det er en fantastisk mulighed for at prøve kræfter med sporten og få et indblik i vores klubmiljø.

Vi tilpasser prøvetræningerne efter deltagernes niveau og behov, så både begyndere og mere erfarne roere kan få en meningsfuld oplevelse.

Udover prøvetræninger tilbyder Ollerup Havkajakforening en bred vifte af aktiviteter og muligheder. Vores klubmiljø er præget af fællesskab, venskab og en stærk passion for havkajakroning. Vi værdsætter sikkerhed som vores højeste prioritet og opmuntrer til respekt for naturen og miljøet, når vi udforsker de omkringliggende farvande.

Som medlem af vores klub vil du få adgang til vores faciliteter, herunder vores klubhus med kajakker og udstyr. Du vil også blive en del af vores aktive fællesskab og have mulighed for at deltage i vores ugentlige ture, der spænder fra afslappende kajakture til mere udfordrende ekspeditioner.

Uanset om du ønsker at forbedre dine færdigheder som roer, nyde naturen eller bare møde ligesindede mennesker, vil du finde en varm og imødekommende atmosfære i Ollerup Havkajakforening. Vores medlemmer og frivillige instruktører vil byde dig velkommen og støtte dig i din kajakrejse.

Vi er glade for at annoncere vores kommende Frigivelseskursus 2023, der finder sted den 12.-13. august, med en ekstra opsamlingsdag. Dette kursus er designet til at give deltagerne de nødvendige færdigheder og viden til at blive frigivet som havkajakroere.

Vores Frigivelseskursus er en fantastisk mulighed for både begyndere og let øvede roere, der ønsker at tage deres kajakfærdigheder til næste niveau. Kurset er omhyggeligt sammensat af vores erfarne og dygtige instruktører, der er dedikeret til at sikre, at hver deltager får den bedst mulige oplevelse.

I løbet af hovedkurset vil deltagerne lære og øve sig på forskellige aspekter af havkajakroning, herunder grundlæggende teknikker, sikkerhedsprocedurer, navigation, redningsmetoder og meget mere. Vi sørger for, at alle deltagerne har en solid forståelse af de grundlæggende principper og føler sig trygge og sikre, når de er på vandet.

Opsamlingsdagen er en ekstra mulighed for deltagerne til at få yderligere træning, finpudse deres færdigheder og stille spørgsmål til instruktørerne. Det er også en god lejlighed til at opbygge tillid og samarbejde med andre deltagere, da vi tror på vigtigheden af fællesskab og støtte i kajaksporten.

Prisen for vores Frigivelseskursus er 1.400,00 kr. Dette inkluderer undervisning, instruktion, nødvendigt udstyr samt adgang til vores faciliteter og klubmiljø. Vi mener, at denne investering vil give deltagerne en solid grundlag for deres havkajakrejse og åbne dørene for spændende eventyr og oplevelser på vandet.

Vores Frigivelseskursus er populært, så det er vigtigt at tilmelde sig i god tid for at sikre en plads. Vi opfordrer alle interesserede til at deltage og tage det første skridt mod at blive en frigivet havkajakroer. Uanset om du ønsker at udfordre dig selv, forbedre dine færdigheder eller bare nyde den smukke sydfynske natur, vil vores kursus give dig den rette vejledning og støtte.

Tilmeld dig vores Frigivelseskursus 2023 i dag, og bliv en del af Ollerup Havkajakforeningens spændende kajakfællesskab. Vi ser frem til at dele vores lidenskab for havkajakroning med dig og hjælpe dig med at nå dine mål på vandet.

Ollerup Havkajakforening har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Svendborg kommune