Tankefuld Rideklub tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Skovsbovej 262, Skovsbo, 5700 Svendborg

Om Tankefuld Rideklub

Klub alias: TFR

Klub CVR: 35556206

Kunne du tænke dig at gå til voltigering (gymnastik/akrobatik på hesteryg) ?

Voltigering er akrobatik på ryggen af en hest og udøves enten som holdsport eller som individuel, og kan beskrives som gymnastik, ballet og ridesport. Hesten longeres af en longefører i en taktfast skridt eller galop. Med voltigering kan der skabes et fællesskab i ridesporten som holdsport og dyrke fællesskabet og få motion, hvor smidighed og samarbejde er i fokus.
Voltigering er en sport som henvender sig til alle børn og unge, uanset alder og køn. Det er en sport, som forener elegancen, smidigheden og kropsbevidstheden fra gymnastikkens verden, med kontakten og det unikke bånd til hesten fra ridesportens verden.
Herudover kommer en fantastisk holdånd og et godt sammenhold på tværs af hele klubben.
Derfor ønsker vi at tilbyde voltigering til vores nuværende og nye medlemmer af rideklubben.

Vores målgruppe er alle, som vil udøve en holdsport, hvor gymnastik er i højsædet omkring og på hesten og som giver udfordring, tempo og bevægelse. Tiltrække nye udøvere til ridesporten, som gerne vil dyrke en holdsport i samhørighed med en hest.
Afholde kursus og stævner for alle udøvere af voltigering i Danmark.

Du skal møde op i træningsbukser, t-shirt/trøje uden hætte, kondisko og strømper eller gymnastiksko med grip. Ingen smykker.

Strømper/gymnastiksko er, når vi skal være på hesten.
Husk vandflaske
Vi starter stille og roligt op med skridt.

Tankefuld Rideklub, er en rideklub under Dansk Ride Forbund, og er for alle, der kan lide heste, ridning og hyggeligt samvær. Uanset om du er nybegynder, tur-rytter eller om du rider på et højt niveau, så vil der være plads til dig og din familie.
Vi arbejder for at styrke vores sammenhold og nyde sporten og fællesskabet sammen, da vores værdier - glæde, forståelse og sammenhold gør os alle til bedre mennesker.


Læs mere om TFR
Se vores lukke/ferie dage her - vi følger Svendborg Kommune Skolers feriedage.
Se alle vores aktiviteter under event.

Rideskolen er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på skov og strand. På stedet er der dejlige og lyse stalde, løsdrift, store folde, 2 ridehaller med tilhørende rytterstuer, udendørs ridebane, gode folde samt mange andre faciliteter.

Mission:

At skabe et kraftcenter for rideaktiviteter for alle og derigennem sikre personlig udvikling for vores elever igennem en tryg omgang med gode heste, gode faciliteter og dygtige undervisere.

Vision:

Vi vil være den bedste rideklub på Fyn med særlig vægt på kvalificeret undervisning, gode faciliterer, personlig udvikling og socialt netværk.

Værdier:

Vi arbejder for at styrke vores sammenhold og nyde sporten og fællesskabet sammen, da vores værdier - glæde, forståelse og sammenhold gør os alle til bedre mennesker.

Tankefuld Rideklub er medlem af Dansk Ride Forbund og er certificeret indenfor:

Elevskole
Sikkerhed
Bæredygtighed

Klik på de enkelte omåder, hvis du vil læse mere om kravene for certificeringen og læs nedenfor mere om Dansk Ride Forbunds certificeringsordning

Betaling sker forud og betaling opkræves straks for den måned du tilmelder dig i.
Du skal derfor vente med at betale, til vi er kommet ind i den måned, hvor du starter med ridningen.
Opsigelse er løbende måned plus 30 dage.
Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab eller ændre/opsige din undervisning skrive en sms til 41588061 el. e-mail til tankefuldrideklub@hotmail.com
Vi følger skolernes ferier. Det betyder, at der i nogle måneder er færre ridetimer end i andre - men dette er indregnet i betalingen, som opkræves over 11 måneder (ikke i juli), så man betaler det samme i alle måneder.
Rideundervisning forudsætter medlemskab af Tankefuld Rideklub - enten familie el. enkelt-medlemskab. Vi opfordrer til at tegne et familiemedlemsskab og angive alle familiemedlemmer, såvel aktive som passive. Derved sikres den fortsatte udvikling af rideklubben.

Betaling:
På www.tankefuldrideklub.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort
Visa/Dankort
Visa Electron
eDankort
Matercard

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb

Abonnementsvilkår:

Det er en forudsætning for medlemskabet af Tankefuld Rideklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Tankefuld Rideklub og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Tankefuld Rideklub fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Tankefuld Rideklub .

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Tankefuld Rideklub trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 5 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale.

Tankefuld Rideklub benytter Quickpay, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Tankefuld Rideklub, men hos Quickpay.
Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig acceptere du vores vilkår og du stopper abn. ved at kontakte klubben.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Tankefuld Rideklub påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du hár modtaget det nye kort, ved at logge ind i Tankefuld Rideklubs hjemmeside, klik på "Dine tilmeldinger", og klik hér på "Ret kort info". Læg de nye oplysninger ind. "Ret kort info" kommer først frem, når du har modtaget dit nye Dankort.

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Tankefuld Rideklubs hjemmeside og som beskrevet ovenfor.
KLUBMODUL - VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF HJEMMESIDE & APP


Voltigering i

Tankefuld Rideklub har aktive voltigering hold her: (Skovsbovej 262, Skovsbo). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 20 årige.

Tankefuld Rideklub har følgende voltigering hold i .

(Skovsbovej 262, Skovsbo):
Voltigering - gymnastik på hest | Tirsdage, kl. 16:00 - 18:00

Tankefuld Rideklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Svendborg kommune

Find din næste idræt i Svendborg Kommune!
Der er et væld af fede muligheder for at dyrke idræt i Svendborg Kommune. Er du til det højtflyvende og saltomortaler så kan kaste dig over springgymnastikken. Skal det være mere jordnært, men dog stadig med stor elegance kan du give dig i kast med gymnastik. Er du en vandhund som er tosset med hovedspring, leg i vandet eller træning i vandet, kan du crawle din vej til svømning, give den gas til aqua fitness eller blive en ung kombi af Hasselhoff til livredningskursus. Er du mere til præcision, kontrolleret vejrtrækning og noget der siger bang, kan du sigte efter at blive en god skytte til skydning med riffel og pistol. Om man er ung eller senior, kan man have et ønske om at være i god form. Det kan man sagtens komme i Svendborg, hvor der er alt fra grundtræning til OCR træning og crossfit. Manglen på muligheder kan i hvert fald ikke holde en tilbage. Er man mere til motion på cyklen, kan man både kaste sig over indendørs cykling og spinning. Er du mere til tunge vægte og fornemmelsen af at være Hulk, så har du mulighed for at opleve den fornemmelse til vægtløftning. For nogen kan det med vægte virke lidt for tungt, men så er det jo godt at man stadig kan give den gas med sin atletiske formåen til atletik. Skal det hellere være roligt, idyllisk og med højt humør, så kan du prøve dig selv af på golfbanen. Måske har du set viaplay serien røven af 4. division med Michael Sørensen, måske har du hørt den legendariske fortælling om Guldfuglen fra Tåsinge eller også har du stiftet bekendtskab med familien Troensegaard på fodboldbaner rundt omkring i landet. Fælles for alle, er at de er fodboldkoryfæer fra det sydfynske, og det kan du nu også blive.

I Svendborg Gymnastikforening har du mulighed for at give dig i kast med springgymnastik. Her er målet at have det sjovt, og lære nye tricks som udvikles på måtte og trampolin. Du kan både gå til tumling basis hvor du langsomt, men sikkert, bliver indført i magien som er springgymnastik samt springgymnastik for unge fra 10 år og opefter. Samme muligheder gør sig gældende i Oure Gudme Idrætsforening hvor de også tilbyder spring/rytme for piger. Er du en større vandhund end landkrabbe, så har du et væld af muligheder i Svendborg Kommune. Her kan du prøve de klassiske svømmediscipliner som brystsvømning og crawl, du kan give den en skalle til Aqua fitness, er dit barn mellem 4 og 6 år kan han/hun have det sjovt til Plaske/Legehold, er du voksen og bange for vandet kan du komme dig over det til Vandskræk Voksne hvor du selv vælger hvad målet med træningen er. Er du god i vandet, men har lyst til at prøve noget anderledes, så kan du give den gas som Hasselhoff til juniorlivredning. Her er målet at lære dig hvordan man kan redde menneskeliv i vandet. Du kan gå til svømning i Søløven Svømmeklub og Svendborg Svømmeklub. Har du set American Sniper en gang eller to for meget? Synes du at Jude Law er en halvdårlig skytte i Enemy at the Gates? Nu kan du teste dig selv til skydning med riffel og pistol hos både Lunde skytteforening og Ollerup skytteforening. Det kræver ingen forudgående kendskab til skydning, men du vil blive introduceret for sikkerhedsregler for håndtering af våben samt forskellige skydestillinger. En aktiv krop er en sund krop, men det at holde sig i form og dyrke motion hjælper også på det mentale. Er du seniorer i Svendborg Kommune har du rigelig med muligheder for både at holde dig fysisk aktiv, men også at have det sjovt med andre ligesindede. Du kan gå til frisk motion som er for dem der ønsker at få sig rørt på en god og sjov måde. Frisk motion foregår i Tåsinge Hallen, Svendborg Idrætshal, Skårup Hallen og Thurø Hallen. Skal der være mere fart over feltet kan du sætte kroppen i hare og melde dig til Turbo motion hvor intensiteten er højere end til frisk motion. Her er der fokus på balance, koordination og kreativitet samtidig med at man har det sjovt med de andre. Holder du mere af at være herrer i eget hus samtidig med at få svedt igennem, kan du melde dig til spinning på Johs. Jørgensenvej. Spinning instruktøren kommer til at styre intensiteten, men du styrer selv modstanden. Måske har du hørt om crossfit bølgen som har ramt kongeriget, men altid tænkt at det var noget være københavneri. Nu har du muligheden for selv at prøve kræfter med crossfit som er en times effektiv træning af kroppens store muskler. Du kan godt gøre dig klar til at få svedt igennem, men også at have det sjovt. Alle disse tilbud kan findes hos Svendborg Senior Idræt, som bygger på værdigrundlagene: Rummelighed, faglighed, kvalitet, ordentlighed, tillid, dialog og samarbejde. Der er ingen undskyldning for ikke at holde sig aktiv efter man runder de 60. 

Hos Svendborg Senior Idræt er der mulighed for at forældre eller bedsteforældre kan komme i form, men skulle du ikke helt have ramt de 60 år, har du også muligheder. Du kan blandt andet tag med til OCR træning hos Tåsinge Gymnastikforening, eller til crossgym i Ollerup Gymnastikforening. Både OCR træning og crossgym kræver at du ikke er bange for at bruge kroppen, eller have ondt i den dagen efter. Om du er ung eller… knap så ung, har du mulighed for at agere tempo monster i SG Atletik. Her kan du deltage i træning som konkurrenceløber både som junior og seniorer, give den gas med de andre veteran motionister eller give den gas med de andre børn og unge i de klassiske atletik discipliner såsom spring og sprint. SG Atletik danner rammer for Svendborgs løbe- og atletikudøvere. Alle aldre er repæsenteret i klubbens forskellige hold. Er du mere til indenfor end udenfor, og hjælper høj musik og dygtige trænere dig til lige at give den en skalle ekstra, så har Ollerup Gymnastikforening disciplinen for dig. Cykling indendørs eller Indoor Cycling er en høj intens motionsform som sætter gang i kredsløbet, men hvor du selv vælger hvor hårdt det skal være. Dette gør det til en eminent træningsform for alle aldre og baggrunde. Dette kombineret med uddannede Indoor Cycling instruktører skaber ganske simpelt en verdensklasse træningsform. Er du tosset med at løfte tungt, eller kunne du bare godt tænke dig at prøve kræfter med vægtløftning, har du mulighed for at gøre dette hos Svendborg Atlet Club. Her starter træningen med lidt gymnastik så man bliver varm i kroppen, før teknikken øves med lette vægtstænger. Derfra vil der løbende blive sat flere og flere kilo på. Alt det kræver af dig, er at du møder op i træningstøj, og så er du good to go. Efter træningen har du sågar mulighed for at komme i bad og sauna i klubben, så de ømme muskler kan få sig lidt ekstra varme. Ikke ulig vægtløftning og den konkurrence det er med en selv, kan du få samme oplevelse i Svendborg Golf Klub. Her er der prøvetræning for juniorer som kan prøve kræfter med det både fysiske og mentale spil som golf er. Du vil få træning så du kan blive endnu bedre og på sigt kan blive familiens overhovede på golfbanen. Svendborg Golf Klub har en stor og velfungerende juniorafdeling, som kombineret med ugentlige klubaftener gør golf til en meget social sport. Det er svært at sige Tåsinge uden at tilføje Forenede Boldklubber. Fodboldklubben som blev landskendt takket være Viaplay programmet Røven af 4. Division har skabt et væld af koryfæer i årenes løb. Nu har du mulighed for at blive en del af det fantastiske sammenhold som eksisterer i Tåsinge Forenede Boldklubber. Du kan nemlig melde dig til en prøvetræning hos deres Kvindesenior hold. Her er der fokus på at alle får noget ud af træningen, alt det kræver af dig, er at du møder op og giver den gas. Bagefter er der plads til det gode sociale som også er et kendetegn for Tåsinge Forenede Boldklubber. Der er således rigeligt med muligheder for at bevæge sig i Svendborg Kommune. Foreningerne i Svendborg Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig. 

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk