Tankefuld Rideklub tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Skovsbovej 262, Skovsbo, 5700 Svendborg

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er kun 1 åbent hold i Tankefuld Rideklub

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Tankefuld Rideklub

Klub alias: TFR

Klub CVR: 35556206

Kunne du tænke dig at gå til voltigering (gymnastik/akrobatik på hesteryg) ?

Voltigering er akrobatik på ryggen af en hest og udøves enten som holdsport eller som individuel, og kan beskrives som gymnastik, ballet og ridesport. Hesten longeres af en longefører i en taktfast skridt eller galop. Med voltigering kan der skabes et fællesskab i ridesporten som holdsport og dyrke fællesskabet og få motion, hvor smidighed og samarbejde er i fokus.
Voltigering er en sport som henvender sig til alle børn og unge, uanset alder og køn. Det er en sport, som forener elegancen, smidigheden og kropsbevidstheden fra gymnastikkens verden, med kontakten og det unikke bånd til hesten fra ridesportens verden.
Herudover kommer en fantastisk holdånd og et godt sammenhold på tværs af hele klubben.
Derfor ønsker vi at tilbyde voltigering til vores nuværende og nye medlemmer af rideklubben.

Vores målgruppe er alle, som vil udøve en holdsport, hvor gymnastik er i højsædet omkring og på hesten og som giver udfordring, tempo og bevægelse. Tiltrække nye udøvere til ridesporten, som gerne vil dyrke en holdsport i samhørighed med en hest.
Afholde kursus og stævner for alle udøvere af voltigering i Danmark.

Du skal møde op i træningsbukser, t-shirt/trøje uden hætte, kondisko og strømper eller gymnastiksko med grip. Ingen smykker.

Strømper/gymnastiksko er, når vi skal være på hesten.
Husk vandflaske
Vi starter stille og roligt op med skridt.

Tankefuld Rideklub, er en rideklub under Dansk Ride Forbund, og er for alle, der kan lide heste, ridning og hyggeligt samvær. Uanset om du er nybegynder, tur-rytter eller om du rider på et højt niveau, så vil der være plads til dig og din familie.
Vi arbejder for at styrke vores sammenhold og nyde sporten og fællesskabet sammen, da vores værdier - glæde, forståelse og sammenhold gør os alle til bedre mennesker.


Læs mere om TFR
Se vores lukke/ferie dage her - vi følger Svendborg Kommune Skolers feriedage.
Se alle vores aktiviteter under event.

Rideskolen er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på skov og strand. På stedet er der dejlige og lyse stalde, løsdrift, store folde, 2 ridehaller med tilhørende rytterstuer, udendørs ridebane, gode folde samt mange andre faciliteter.

Mission:

At skabe et kraftcenter for rideaktiviteter for alle og derigennem sikre personlig udvikling for vores elever igennem en tryg omgang med gode heste, gode faciliteter og dygtige undervisere.

Vision:

Vi vil være den bedste rideklub på Fyn med særlig vægt på kvalificeret undervisning, gode faciliterer, personlig udvikling og socialt netværk.

Værdier:

Vi arbejder for at styrke vores sammenhold og nyde sporten og fællesskabet sammen, da vores værdier - glæde, forståelse og sammenhold gør os alle til bedre mennesker.

Tankefuld Rideklub er medlem af Dansk Ride Forbund og er certificeret indenfor:

Elevskole
Sikkerhed
Bæredygtighed

Klik på de enkelte omåder, hvis du vil læse mere om kravene for certificeringen og læs nedenfor mere om Dansk Ride Forbunds certificeringsordning

Betaling sker forud og betaling opkræves straks for den måned du tilmelder dig i.
Du skal derfor vente med at betale, til vi er kommet ind i den måned, hvor du starter med ridningen.
Opsigelse er løbende måned plus 30 dage.
Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab eller ændre/opsige din undervisning skrive en sms til 41588061 el. e-mail til tankefuldrideklub@hotmail.com
Vi følger skolernes ferier. Det betyder, at der i nogle måneder er færre ridetimer end i andre - men dette er indregnet i betalingen, som opkræves over 11 måneder (ikke i juli), så man betaler det samme i alle måneder.
Rideundervisning forudsætter medlemskab af Tankefuld Rideklub - enten familie el. enkelt-medlemskab. Vi opfordrer til at tegne et familiemedlemsskab og angive alle familiemedlemmer, såvel aktive som passive. Derved sikres den fortsatte udvikling af rideklubben.

Betaling:
På www.tankefuldrideklub.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort
Visa/Dankort
Visa Electron
eDankort
Matercard

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb

Abonnementsvilkår:

Det er en forudsætning for medlemskabet af Tankefuld Rideklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Tankefuld Rideklub og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Tankefuld Rideklub fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Tankefuld Rideklub .

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Tankefuld Rideklub trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 5 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale.

Tankefuld Rideklub benytter Quickpay, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Tankefuld Rideklub, men hos Quickpay.
Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig acceptere du vores vilkår og du stopper abn. ved at kontakte klubben.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Tankefuld Rideklub påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du hár modtaget det nye kort, ved at logge ind i Tankefuld Rideklubs hjemmeside, klik på "Dine tilmeldinger", og klik hér på "Ret kort info". Læg de nye oplysninger ind. "Ret kort info" kommer først frem, når du har modtaget dit nye Dankort.

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Tankefuld Rideklubs hjemmeside og som beskrevet ovenfor.
KLUBMODUL - VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF HJEMMESIDE & APP


Voltigering i Svendborg

Tankefuld Rideklub har aktive voltigering hold her: (Skovsbovej 262, Skovsbo). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8 - 20 årige.

Tankefuld Rideklub har følgende voltigering hold i Svendborg.

(Skovsbovej 262, Skovsbo):
Voltigering - gymnastik på hest | Tirsdage, kl. 16:00 - 18:00

Tankefuld Rideklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Svendborg kommune