Amerikansk Football Woman (20 år+) tryout image

Amerikansk Football Woman (20 år+)

Club logo

Triangle Razorbacks Football & Cheerleading Klub

Tilmeld gratis prøvetræning

Amerikansk Football Woman (20 år+)
ledige pladser

  • Tir. 22.10.2024 kl. 18:00 - 20:00
  • Tir. 29.10.2024 kl. 18:00 - 20:00
  • Tir. 05.11.2024 kl. 18:00 - 20:00
  • Tir. 12.11.2024 kl. 18:00 - 20:00
  • Tir. 19.11.2024 kl. 18:00 - 20:00
Tilføj barn

Oplysninger om forælder

  • Beskrivelse

    Razorbacks søger hele tiden kvindelige atleter, som er interesseret i konkurrencemæssige, læringsrige og atletiske oplevelser. Football kendskab er et plus – men ikke et krav. Vi har plads til ALLE kvindelige atleter. Er du lav, høj, langsom, hurtig, tyk eller tynd? I Amerikansk football er der plads til alle størrelser, da de forskellige positioner alle kræver noget forskelligt.

    ​Hvorfor Razorbacks?
    Razorbacks kvindehold blev dannet i 2018, men trods den unge alder er vi en sammentømret familie, der støtter og anerkender hinandens forskelligheder. Vi elsker at få nye engagerede spillere ind i truppen, der i fællesskab kan gøre os alle bedre.

    ​I Razorbacks har vi stor fokus på basale teknikker, spilforståelse og regler, da mange kommer uden kendskab til sporten. Vi elsker at have det sjovt og bruger weekender i ny og næ på hygge – om det er fællesspisning, brætspil eller en bytur Du skal være fyldt 16 år for at spille på kvindeholdet – er du yngre, kan du spille på vores junior mixhold, indtil du når den rigtige alder. Og der er ingen alder for, hvor gammel man kan være – vi har i sporten kvinder, der er 50 år og opefter!

    Der er desværre ikke en kvindeliga i Danmark, vi har derfor lavet et samarbejde med Copenhagen Raptors, hvor vi spiller sammen med dem i den svenskeliga. Derudover er der mulighed for at spille med vores Razorbacks 2 senior herrehold. Begge dele er dog helt frivilligt.

    Derudover har vi et samarbejde med flere af de andre danske kvindehold om holdet Valkyries. I vinterperioden træner vi sammen med dem for at blive klar til et stævne i Sverige, der hedder Griffins Cup. Stævnet er en fed mulighed for at få en masse spilletid og nogle fede oplevelser med de andre kvinder på holdet.

    ​Der er 4 gratis prøvetræninger, og udstyr for begyndere kan lånes i klubben. Det eneste, du skal have med, er et par fodbold støvler (cleats), sportstøj og gå-på-mod.

    Læs mere Luk
  • Niveau

    For alle niveauer

  • Faciliteter & udstyr (inkluderet)

    - Bad
    - Omklædningsfaciliteter
    - Hjelm
    - Shoulderpads
    - Tandbeskytter (nye)

Tilmeld gratis prøvetræning