Gentofte Vangede Idrætsforening tryout image
Gentofte Vangede Idrætsforening logo

Gentofte Vangede Idrætsforening

Tilmeld gratis prøvetræning

Om Gentofte Vangede Idrætsforening

Klub alias: GVI

Klub CVR: 11361412

GVI er en traditionsrig, smuk og udviklingsorienteret klub med plads til alle

Velkommen til Gentofte Vangede Idrætsforening - bedre kendt som GVI!
GVI er en traditionsrig, smuk og udviklingsorienteret klub med plads til alle.

Vi er en fodboldklub, der ligger i byen Vangede i Gentofte kommune. Vi har et stærkt fællesskab og en passion for fodbold, og vi er altid glade for at byde nye medlemmer velkommen.
GVI blev stiftet i 1921 og har dermed en lang og rig historie. I løbet af årene har vi opbygget en stærk tradition for at udvikle talenter og skabe et stærkt fællesskab omkring fodbold. Vi har haft mange dygtige spillere gennem årene, og flere af dem har spillet på højt niveau i flere af landets storklubber.

Træningsmiljøet i GVI er kendetegnet ved glæde, ligeværd, tryghed og fællesskab.
Vi anser disse elementer som afgørende for børnenes udvikling.

Træningsmiljøet fokuserer på udvikling gennem bevægelse i inkluderende
træningsfællesskaber, hvor kammeratskab og støtte er uafhængigt af den enkeltes
spillers færdighedsniveau og forudsætninger.

GVI træner børn gennem aldersrelateret børnetræning, hvor spilleren er i centrum.

VÆRDIER:
GLÆDE – TRIVSEL - PASSION

Nøgleordene er leg og begejstring, nysgerrighed, vilje, god opførelse,
fællesskab, spillerudvikling, kvalitet i træningen og udvikling af trænere.
Udvikling er derfor vigtigere end resultaterne.

FORMÅL:
GVI børnefodbold skal skabe et fodboldfællesskab i lokalområdet med glæde,
trivsel og passion som kendetegnes ved altid at have barnet i centrum.

VISION
GVI vil udvikle fremtidens børnefodbold med afsæt i passioneret og nysgerrig leg
med bolden, hvor vi dyrker fodboldfællesskabet.

BØRNESYN:
I GVI har alle børn ret til at være en del af fodboldfælleskabet. Vi lærer hinanden, at vi alle er en del af samme fællesskab, og vi alle er lige vigtige.

Vi støtter og hjælper hinanden, når det er svært, og skaber et trygt og anerkendende
miljø, hvor der er plads fejl.

Den enkelte spiller er i centrum og har ret til medbestemmelse, hvor fokus er på følgende værdier: NYSGERRIGHED – ANERKENDELSE – SPILLERUDVIKLING

Mere om træningsmiljøet:
GVI er kendetegnet ved et børnemiljø, der stiller udfordrende og differentierede opgaver, hvor trænerne skal være bevidste om vores pædagogiske linje.
Træningsmiljøet bygger på et rotationsprincip, hvor den enkelte øvelse differentieres i forhold til det enkelte barns udvikling.

Træningsmetoderne er med afsæt i årgangsbestemte træningsprogrammer, der er udarbejdet af F.C. København fra FCKcoach.dk, og som stimulerer børnenes læring og udvikling i de forskellige aldersgrupper. Derudover skal GVI periodiseringsplan være styrende for træningens struktur samt grundlag for valg af tema til både træning og kamp.

I GVI bestræber vi os på at lave selvstændige årgange fra U5 til U12, dog med et ugentligt tilbud hvor to årgange sammen dyrker det vi kalder Xtra spil sammen, for at danne fællesskaber, relationer og udviklingszoner med fokus på aldersrelateret træning og alderseffekt på tværs af.

BESKRIVELSE AF TRÆNERROLLEN
I GVI skal alle trænere arbejde ud fra klubbens værdier og principper (jf. trænerfolder). Det er særligt vigtigt, at vi forstår, hvad rollen som træner indebærer og samt forstår at træne med barnet i centrum.

I GVI arbejder vi med følgende trænerroller (yderligere information findes i trænerfolderen):
- Cheftræneren planlægger træning og styrer træningen i samarbejde med Børneudviklingstrænerne.
- Assistenttræneren hjælper cheftræneren med at afvikle træningen
- Forældre- eller ungtræneren. Vi tilstræber at forældre- eller ungtræneren træner 2
gange om ugen som stationstrænere, hvor de udfører opgaven ud fra det udleverede
program, som de har fået af cheftræneren.

Gentofte Vangede Idrætsforening har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Gentofte kommune

Velkommen til Gentofte Kommune - Et pulserende foreningsliv og mangfoldige fritidsaktiviteter

Det kan ikke være manglen på muligheder, som gør at man ikke holder sig fysisk aktiv i Gentofte Kommune.
Gammel er ikke noget man er, det er noget man bliver. Hos Modne Motionister kan du blive lidt langsommere gammel, ved at melde dig til et af deres hold. Hos Modne Motionister er fokus på at man skal bevæge sig selvom man er 50+, men også på at det skal være sjovt og socialt at bevæge sig. Selvom man er over de 50 kan man stadig have et ønske om at være sund, stærk, fit eller bare ganske godt tilfreds med sig selv. Her hjælper Modne Motionister dig med at holde dig i gang, holde hovedet klart og ikke mindst give dig et smil på læben. Du kan få hjælp til at vælge den motionsform som passer bedst til dig og din krop. Alt det kræver af dig, er at du har lidt gåpåmod og et frisk og åbent sind, så skal Modne Motionister nok sørge for resten.

Skal der være fart og feltet, og skal hele familien kunne dyrke den samme sport, så kan I alle komme til rugby eller touch rugby hos Gentofte Rugby Klub. Her mener de, ikke overraskende, at rugby er den bedste sport i verden, hvilket du får at opleve ved dygtige trænere og et stærkt fællesskab.

De fleste af os har stiftet bekendtskab med hockey i idræt eller gymnastiktimerne i folkeskolen og gymnasiet. Nu kan du dog prøve kræfter med den i din fritid hos Gentofte Hockey Klub. Klubben har både børne, ungdom og senior hold. Klubben har en del udenlandske medlemmer og har i øjeblikket repræsentanter fra: England, Tyskland, Holland, Australien, Argentina og Sydafrika, udover danskere naturligvis. Klubben er yderst socialt anlagt, og holder flere gange om året arrangementer for at styrke fællesskabet i klubben. Her er der plads til alle, uanset niveau så det er bare med at komme i gang.

Hvis du nogensinde har set udspring på TV, har du måske haft den reaktion mange har. “Gud hvor ser det farligt ud” eller “Hold fast hvor er det dog smukt”. Nu har du muligheden for selv at prøve kræfter med udspring i Lyngby Udsprings Klub eller bare LUK2002. Udspring udfordrer dig både fysisk og mentalt, men giver dig også et adrenalinsus af de store, og ikke mindst et smil på læben, når du har turde at prøve et nyt spring. På Motivu kan du finde og tilmelde dig til prøvetræninger i klubben.

Om du har en musketer gemt i dig, eller du bare synes det kunne være sjovt at prøve kræfter med fægtning, så har du muligheden for det i Hellerup Fægte-Klub. Klubben tilbyder struktureret træninger fra børnehold til verdensklasse med gode resultater og endnu bedre oplevelser. Så kom ud og prøv kræfter med fægtning i HFK!
Hvis du er til kampsport, så har du et væld af muligheder hvis du bor i Gentofte Kommune. Du kan gå til karate med en forælder eller alene i Gentofte Shotokan Karate-Do Kai. Her lægges der vægt på udviklingen af den enkeltes karate samt på det sociale. Alt i kontekst af fysisk og mental træning som fører til en personlig udvikling. GSKK har erfarne trænere som alle har erfaring med alle aldersgrupper og niveauer. Udover GSKK har du mulighed for at træne karate i Charlottenlund Shotokan Karateklub. Klubben har miniput, børne, elite, voksen og kombihold. Vil du hellere prøve kræfter med Jiu-Jitsu eller Arnis - Filipinsk stokkekamp - så kan du melde dig til en prøvetræning hos Gentofte Budo- og Selvforsvarsklub. Her kan du finde juniorhold som er for 8-15 årige, eller seniorhold som er for +15. Hvis du hellere vil prøve kræfter med Taekwondo, kan det også lade sig gøre i Gentofte Kommune. Her kan du komme til prøvetræning hos Gentofte Taekwondo klub, som er en klub der bygger på sammenhold, respekt og tålmodighed. Det betyder også, at det er vigtigt for klubben at alle har en god oplevelse når de deltager i træningerne. Taekwondo er en koreansk selvforsvars/kampsport hvor der både bruges spark og håndhandlinger. Dele af udtrykene som bruges i løbet af træningen er på koreansk, hvilket sikre at man også kan træne taekwondo i andre lande.

Lad os hoppe fra kampsporten til isen, for her er der også muligheder i Gentofte Kommune. Du kan for eksempel komme til en prøvetræning i ishockey hos Gentofte Stars. Her starter man på U7 holdet som er deres begynderhold, hvorfra man vil lære de nødvendige færdigheder. Ishockey er måske mest kendt som en hård og brutal sport, men faktisk kræver den stor smidighed, udholdenhed og ikke mindst en masse gåpåmod.
Vil du hellere kaste med sten og feje med koste, så kan du prøve kræfter med Curling i Gentofte Curling Club. Her kan du melde dig til en begynder træning, men det anbefales at du lige husker en varm trøje.
Vil du have et væld af muligheder for træning, så kan du komme til en prøvetræning hos Lyngby og Gentofte gymnastik. Her kan du prøve kræfter med parkour, springgymnastik, kondi, styrke og kordination eller akrobatik, dansegymnastik, street dance, rytme dans og rope skipping. Mulighederne virker næsten uendelige, men så er det jo godt at man kan prøve alle de forskellige ting af, for at finde ud af hvad der passer bedst til en. LG Gymnastik går meget op i at det skal være sjovt, og bruger derfor ideen om LEG - Læring, Energi og Glæde. Klubben tilbyder hold i: Gentofte, Hellerup, Lyngby, Sorgenfri og Virum.

Er du til holdsport indendørs og plads til det sociale, så kan du melde dig til en prøvetræning hos håndboldklubben Gentofte-Vangede Håndboldklub. Her er der hold til hele familien, og det vigtigste for klubben er at der skal være plads til alle. Så snør indendørs skoene og kom til håndboldtræning hos Gentofte-Vangede Håndboldklub.

Har du en drøm om en dag at deltage i konge disciplinen 100m til OL, så er det en god idé at starte i Gentofte Idræts Klub - GIK. Klubben tilbyder træning inden for alle atletik discipliner og appellerer til breden. Målet for klubben er at skabe et klubmiljø som fastholder de unge i klubben og den aktive livsstil hvor der er plads til alle. Udover den daglige træninger står klubben også for Skole OL og er en aktiv spiller i forhold til kommunens projekter.

Hvis du har en drøm om en dag at gennemføre en triatlon, eller er du den helt hårde type som synes en Ironman lyder som det fedeste, så skal du prøve kræfter med Skovshoved Triathlon Klub. Her kan du både melde dig til interval løbetræning, cykeltræning på landevej og ikke mindst svømning. Her kan du få trænet mange af de store muskelgrupper og få bygget dig en solid form.

Synes du fodbold er det sejeste i verden, og kunne du tænke dig at komme ind i en god breddeklub med sportslige ambitioner, så kan du melde dig til en træning hos Jægersborg Boldklub. Klub har stor fokus på det sociale og leg med bolden, hvilket styrker fodboldglæden blandt foreningens medlemmer.

Læste du fodbold som football eller er du bare bidt af det gale griseskind, så kan du prøve kræfter med Flag Football eller Football hos Copenhagen Towers. Her er det plads til alle, så uanset din kropsform eller fysiske niveau, så har de brug for dig. Klubben har fokus både på det sociale og det at vinde, hvilket de så fint opsummerer i hashtagget #WhereFriendsTouchDown.

Kort sagt er der et væld af foreninger og muligheder i Gentofte Kommune, så hvad venter du på? Foreningerne i Gentofte Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Fritidsaktiviteter i Gentofte Kommune - Noget for enhver smag

Gentofte Kommune tilbyder et bredt udvalg af fritidsaktiviteter for alle aldre. Uanset om du er interesseret i sport, kultur eller hobbyer, vil du finde noget, der passer til dine interesser. Fra aktive udendørsaktiviteter til mere afslappede indendørsaktiviteter er der noget for enhver smag. Her er nogle af de populære fritidsaktiviteter, som Gentofte Kommune har at byde på: Fodbold, Håndbold, Gymnastik, Yoga, Skak, Rugby og mange flere.

Fritidsaktiviteter for voksne i Gentofte Kommune - Opdag nye interesser

Gentofte Kommune er en perle for voksne, der ønsker at udforske nye fritidsaktiviteter og udvide deres horisonter. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du finde et bredt udvalg af aktiviteter, der kan berige dit liv. Voksne i Gentofte Kommune kan deltage i alt fra sportsklubber, kreative workshops, sprogkurser, dansetimer, frivilligt arbejde og meget mere. Byen er hjemsted for mange foreninger og klubber, der tilbyder aktiviteter specielt designet til voksne. Uanset om du ønsker at dyrke motion, udvikle dine færdigheder eller møde nye mennesker, vil Gentofte Kommune ikke skuffe dig.

Fritidsaktiviteter for børn i Gentofte Kommune - Skab gode minder og udvikl færdigheder

Gentofte Kommune er også et ideelt sted for børn at udforske en bred vifte af fritidsaktiviteter og udvikle sig både fysisk og mentalt. Kommunen byder på et væld af muligheder for børn i alle aldre, hvor de kan dyrke deres interesser og skabe gode minder. Børn i Gentofte Kommune kan deltage i sportsklubber, kunstworkshops, teatergrupper, musikundervisning, svømmehold og meget mere. Aktiviteterne er ikke kun sjove, men de giver også børnene mulighed for at udvikle deres færdigheder, opbygge selvtillid og skabe venskaber.

Sport i Gentofte Kommune - En aktiv og sund livsstil

Sport spiller en vigtig rolle i Gentofte Kommune, hvor folk i alle aldre og niveauer kan dyrke deres favoritsportsgrene og opretholde en sund livsstil. Kommunen har et rigt udvalg af sportsfaciliteter, der understøtter en bred vifte af sportsgrene. Uanset om du er interesseret i boldspil som fodbold, håndbold og basketball, eller om du foretrækker individuelle discipliner som løb, cykling eller svømning, vil du finde mulighederne i Gentofte Kommune tilfredsstillende.

Hvad kan man gå til i Gentofte Kommune? - Muligheder for alle

Gentofte Kommune er kendt for sin mangfoldighed og rigdom af aktiviteter, som borgerne kan deltage i. Uanset om du er interesseret i sport, kultur, kunst eller hobbyer, vil du finde et bredt udvalg af muligheder. Her er nogle af de aktiviteter, du kan gå til i Gentofte Kommune: Se Motivu.dk/gentofte

Klubber i Gentofte Kommune - Sammen om fællesskabet

Gentofte Kommune er hjemsted for mange klubber, der er dedikeret til at fremme forskellige interesser og skabe et stærkt fællesskab. Uanset om du er interesseret i sport, musik, kunst, frivilligt arbejde eller noget helt andet, vil du finde klubber i Gentofte Kommune, der passer til dine ønsker og behov. Klubberne i Gentofte Kommune tilbyder et frirum for folk med fælles interesser, hvor de kan dyrke deres passion og opbygge stærke bånd med andre medlemmer.

Gentofte Kommune byder velkommen til en mangfoldighed af fritidsaktiviteter, sportsgrene og klubber for både børn og voksne. Uanset om du er interesseret i at dyrke motion, udforske kulturelle aktiviteter eller møde nye mennesker, vil du finde noget, der passer til dine behov i denne pulserende kommune. Gå på opdagelse i Gentofte Kommune, og lad dig inspirere af alt, hvad denne spændende destination har at tilbyde!

Læs mere Luk