Default cover
Brobyggerne Gentofte - Basecamp logo

Brobyggerne Gentofte - Basecamp

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

  • Nymosehave

    Stolpehøj 150, 2820 Gentofte

  • Charlottenlund Fort

    Strandvejen 144, Gentofte, 2920 Charlottenlund

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er kun 1 åbent hold i Brobyggerne Gentofte - Basecamp

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Brobyggerne Gentofte - Basecamp

Klub CVR: 36588241

Basecamp - Skærmet idrætstilbud for børn med særlig behov

Velkommen til BASECAMP

BASECAMP er et fritidstilbud til børn med særlige behov, der ønsker at være en del af et socialt bevægelsesmiljø i trygge rammer. BASECAMP henvender sig til piger og drenge i aldersgruppen 8–15 år. Og vi har plads til 14-18 børn.

Hvor afholdes BASECAMP?
BASECAMP afvikles hver onsdag fra kl. 16.00-17.30.

I vintersæsonen (efter 1 oktober til 1 maj) foregår BASECAMP i Nymosehave i Vangede i to gymnastiksale.

I sommersæsonen foregår det udendørs ved Charlottenlund Fort. Her bruger vi de omkringliggende grønne arealer, stranden og vandet. Vi kan også godt finde på at gå over på den anden side af Strandevejen, hvor der er en fantastiks skov om indbyder til en masse sjove bevægelsesaktiviteter.

Hvem er vores trænere?
Aktiviteterne styres af faguddannet personale inden for idræt/motorik, friluftsliv og socialpædagogik. Derudover invitere vi instruktører fra andre idrætsforeninger ind, så vores børn og unge kan prøve nye former for idræt og bevægelse.

Hvem er vi som forening?
Brobyggerne Gentofte er en idrætsforening, der arbejder mod øget inklusion af børn og unge med særlige behov i kommunens fritids- og aktivitetstilbud. Vi er en lille forening med et enkelt hold, der drives af forældre i samarbejde med vores dygtige instruktører.

Indsatsen har desuden til formål at bidrage til, at denne børne- og ungegruppe oplever at blive inkluderet i et fællesskab hvis omdrejningspunkt er baseret på sport og fælles oplevelser.

Indsatsen skal gradvist vænne børnene til at indgå i anderledes og lidt mere ustrukturerede former for idræt og motion end de er vant til i deres skole/specialtilbud, således at de i løbet af processen rustes til det etablerede idrætsforeningsliv eller fortsat deltagelse i BASECAMP.

Det handler derfor ikke om at blive super god til en bestemt sportsgren. Hos os er det fællesskabet og deltagelse heri, der er det vigtigste. Vores medlemmer skal via et alsidigt aktivitetsprogram først og fremmest blive trygge ved et genkendeligt og veltilpasset fundament af aktiviteter. Herfra gradvist udfordres og vænnes mere og mere til de rutiner, som findes i det etablerede foreningsliv med henblik på at invitere instruktører fra andre foreninger til gæsteoptrædener og på længere sigt at inkludere medlemmer fra BASECAMP i andre idrætsforeningstilbud.

Multisport i Gentofte

Brobyggerne Gentofte - Basecamp har aktive multisport hold her: Nymosehave (Stolpehøj 150). Holdene træner onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8 - 14 årige.

Brobyggerne Gentofte - Basecamp har følgende multisport hold i Gentofte.

Nymosehave (Stolpehøj 150):
Basecamp - tilbud til børn med særlig behov 8-15 år | Onsdage, kl. 16:00 - 17:30

Brobyggerne Gentofte - Basecamp har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune