Killer Bees Softball Klub tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Killer Bees Softball Klub tager mega godt imod nye medlemmer, også forældre. Man føler sig velkommen

Anne-Mette Lykkegaard

Vægter man et fedt fællesskab og samtidig vil dyrke en fed sport. Så spil Softball i KBSK.

Danny Lykkegaard

Killer Bees Softball Klub har et kanon fedt fællesskab og sammenhold - i hele klubben.

Tobias Lykkegaard

Træner-teamet gør meget ud af at varierer træningen og gøre den spændende, udviklende og udfordrende

Sebastian Andersen

Fantastik klub for de viser stor interesse i både sporten og udøverne de sætter fællesskabet først.

Amalie Henriksen

Mega fed klub med godt fællesskab og gode træninger

Emma Tanderup

Om Killer Bees Softball Klub

Klub alias: KBSK

Klub CVR: 42808636

KBSK er en rummelig forening der engagerer sig i det enkelte medlems udvikling og trivsel. KBSK er meget mere end bare sport

Killer Bees Softball Klub ønsker at bidrage med et nyt spændende alternativ til børn og unges fritidstilbud i Nordfyns Kommune.

Et sportstilbud der inkluderer og motiverer til motion på en ny og sjov måde. Alle kan være med - læringskurven er stejl og spillerne oplever hurtigt succes med sporten, hvilket også styrker selvtilliden i hverdagen.

I tæt samarbejde med de omkringliggende skoler og SFOér vækker vi børn og unge interesse og nysgerrighed for sporten ved at afholde skolearrangementer i idrætstimerne for 3-9 årgang.
Killer Bees Softball Klub afholder også 3 årlige Nordfynske skoleturneringer for alle kommunens 5. årgange. Forud for turneringerne har klasserne softball på skoleskemaet i et forløb på 4 uger. Killer Bees Softball Klub udlåner softballudstyr til klasserne under forløbet. Andre klasser og årgange kan naturligvis gratis låne taskerne udenfor turneringsprogrammet. Killer Bees Softball Klub stræber efter at blive den største softball kommune i Danmark - ikke målt på antal klubmedlemmer med i stedet målt på antal af elever og borgere der har stiftet bekendtskab med sporten.

Softball er en nichesport i Danmark, Killer Bees Softball klub er den tredje Softball Klub på Fyn, ud af i alt 11 klubber på landsplan, og den nyeste i Danmark. Klubben blev stiftet i september 2021 og er hurtigt vokset til en velfungerende forening. De fleste andre klubber ligger fordelt på Sjælland (7 stk.)

Killer Bees Softball Klub er en klub hvor børn og ungdommen samt det gode fællesskab er omdrejningspunktet. Ydermere vægter vi den sportslige og personlige udvikling højt.

Killer Bees Softball Klub ønsker at skabe gode klub mæssige traditioner og vi værner om foreningslivet. De unge oplever glæden og værdien af et godt foreningsliv - og vigtigheden af at bidrage til fællesskabet og frivilligheden, hvilket udvikler en stor samhørighed og klubånd.

Killer Bees Softball Klub er en rummelig forening der engagerer sig i det enkelte medlems personlig udvikling. Trivsel er afgørende for at man falder til i fællesskabet, derfor styrker vi fællesskabsfølelsen både gennem sporten - men også gennem aktiviteter og arrangementer hvor medlemmerne møder hinanden i andre sammenhæng.
Vi har det hyggelig og sjovt sammen og respekterer hinandens forskelligheder.

Killer Bees Softball Klub ønsker at skabe et ikke konkurrencepræget miljø. Derfor opdeles børnene ikke i A og B hold, men vi udvikler spillerne til positioner der stemmer overens med deres evner og interesse. Der afholdes med jævne mellemrum både individuelle medlem- og forældresamtaler hvor forventninger afstemmes.

Killer Bees Softball Klub har også seniorhold - 2. division og slowpitch. 2. divisionsholdet er under opbygning og melder først til turneringen i 2024. Slowpitchholdet er for spillere på +30 der ønsker at træne i et hyggeligt og sjovt fællesskab.
Slowpitch er en variation af softball, der som navnet antyder betyder at pitchet, den måde bolden bliver kastet til batteren, er langsommere. Holdet består af tidligere divisionsspillere, helt nye spillere uden erfaring og forældre til juniorspillere - ALLE kan være med.
Spillet er reguleret og afviger en smule fra de almindelige softball regler - udelukkende for at gøre det mere egnet til målgruppen.
Fra 2023 tilmelder vi os turneringen hvor vi spiller mod andre hold fra klubber på Fyn og Sjælland.
KBSK Slowpitch er et godt valg, hvis du ønsker at kombinere det sociale med en god og sjov træning. Slowpitch er for alle - man behøver ikke at være i topform for at spille med.

Killer Bees Softball klub er beliggende i Lunde, hvor foreningen i samarbejde med Lunde G&IF drifter et super dejligt klubhus med alle ønskelige faciliteter. Klubben afholder blandt andet månedlige fællesspisninger for junior holdene i huset

Killer Bees Softball Klub glæder sig til at udvikle og promovere softball i Nordfyns kommune blandt andet gennem skolearbejde og deltagelse i lokale arrangementer rundt i kommunen, hvor de besøgende kan prøve kræfter med bat, handske og bold.

Killer Bees Softball Klub arrangerer løbende mange forskellige events, arrangementer og aktiviteter på tværs af hold, da vi i Killer Bees ønsker at komme hinanden ved og styrke fællesskab og klubånd.

- Killer Bees Softball klub er MEGET mere end bare sport.


Softball i Otterup

Killer Bees Softball Klub har aktive softball hold her: Lunde Baneanlæg (Bladstrupvej 276), Krogsbølle Hallen (Krogsbølle Bygade 50) og Græshoppen Lunde Børnehave (Skolevænget 5). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 9+ årige.

Killer Bees Softball Klub har følgende softball hold i Otterup.

Lunde Baneanlæg (Bladstrupvej 276):
U12 Softball - Tirsdag - ude | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:00
U15 Softball - Tirsdag - ude | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:00
Slowpitch +30 - ude | Onsdage, kl. 20:00 - 21:30
2. Division - Tirsdag - ude | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:30
U12 Softball - Torsdag - ude | Torsdage, kl. 16:30 - 18:30
U15 Softball - Torsdag - ude | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:30
2. Division - Torsdag - ude | Torsdage, kl. 18:30 - 20:30

Krogsbølle Hallen (Krogsbølle Bygade 50):
U12 softball - Tirsdag - inde | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:00
U15 Softball - Tirsdag - inde | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:00
Slowpitch - Mandag - inde | Mandage, kl. 17:30 - 19:00

Græshoppen Lunde Børnehave (Skolevænget 5):
Fysisk træning - Torsdag - inde | Torsdage, kl. 17:00 - 18:00

Killer Bees Softball Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Nordfyns kommune