Killer Bees Softball Klub tryout image
Book en gratis prøvetræning

Klubbens adresse

Killer Bees Softball Klub tager mega godt imod nye medlemmer, også forældre. Man føler sig velkommen

Anne-Mette Lykkegaard

Vægter man et fedt fællesskab og samtidig vil dyrke en fed sport. Så spil Softball i KBSK.

Danny Lykkegaard

Killer Bees Softball Klub har et kanon fedt fællesskab og sammenhold - i hele klubben.

Tobias Lykkegaard

Træner-teamet gør meget ud af at varierer træningen og gøre den spændende, udviklende og udfordrende

Sebastian Andersen

Fantastik klub for de viser stor interesse i både sporten og udøverne de sætter fællesskabet først.

Amalie Henriksen

Mega fed klub med godt fællesskab og gode træninger

Emma Tanderup

Om klubben

Klub alias: KBSK

KBSK er en rummelig forening der engagerer sig i det enkelte medlems udvikling og trivsel. KBSK er meget mere end bare sport

Killer Bees Softball Klub ønsker at bidrage med et nyt spændende alternativ til børn og unges fritidstilbud i Nordfyns Kommune.

Et sportstilbud der inkluderer og motiverer til motion på en ny og sjov måde. Alle kan være med - læringskurven er stejl og spillerne oplever hurtigt succes med sporten, hvilket også styrker selvtilliden i hverdagen.

I tæt samarbejde med de omkringliggende skoler og SFOér vækker vi børn og unge interesse og nysgerrighed for sporten ved at afholde skolearrangementer i idrætstimerne for 3-9 årgang.
Killer Bees Softball Klub afholder også 3 årlige Nordfynske skoleturneringer for alle kommunens 5. årgange. Forud for turneringerne har klasserne softball på skoleskemaet i et forløb på 4 uger. Killer Bees Softball Klub udlåner softballudstyr til klasserne under forløbet. Andre klasser og årgange kan naturligvis gratis låne taskerne udenfor turneringsprogrammet. Killer Bees Softball Klub stræber efter at blive den største softball kommune i Danmark - ikke målt på antal klubmedlemmer med i stedet målt på antal af elever og borgere der har stiftet bekendtskab med sporten.

Softball er en nichesport i Danmark, Killer Bees Softball klub er den tredje Softball Klub på Fyn, ud af i alt 11 klubber på landsplan, og den nyeste i Danmark. Klubben blev stiftet i september 2021 og er hurtigt vokset til en velfungerende forening. De fleste andre klubber ligger fordelt på Sjælland (7 stk.)

Killer Bees Softball Klub er en klub hvor børn og ungdommen samt det gode fællesskab er omdrejningspunktet. Ydermere vægter vi den sportslige og personlige udvikling højt.

Killer Bees Softball Klub ønsker at skabe gode klub mæssige traditioner og vi værner om foreningslivet. De unge oplever glæden og værdien af et godt foreningsliv - og vigtigheden af at bidrage til fællesskabet og frivilligheden, hvilket udvikler en stor samhørighed og klubånd.

Killer Bees Softball Klub er en rummelig forening der engagerer sig i det enkelte medlems personlig udvikling. Trivsel er afgørende for at man falder til i fællesskabet, derfor styrker vi fællesskabsfølelsen både gennem sporten - men også gennem aktiviteter og arrangementer hvor medlemmerne møder hinanden i andre sammenhæng.
Vi har det hyggelig og sjovt sammen og respekterer hinandens forskelligheder.

Killer Bees Softball Klub ønsker at skabe et ikke konkurrencepræget miljø. Derfor opdeles børnene ikke i A og B hold, men vi udvikler spillerne til positioner der stemmer overens med deres evner og interesse. Der afholdes med jævne mellemrum både individuelle medlem- og forældresamtaler hvor forventninger afstemmes.

Killer Bees Softball Klub har også seniorhold - 2. division og slowpitch. 2. divisionsholdet er under opbygning og melder først til turneringen i 2024. Slowpitchholdet er for spillere på +30 der ønsker at træne i et hyggeligt og sjovt fællesskab.
Slowpitch er en variation af softball, der som navnet antyder betyder at pitchet, den måde bolden bliver kastet til batteren, er langsommere. Holdet består af tidligere divisionsspillere, helt nye spillere uden erfaring og forældre til juniorspillere - ALLE kan være med.
Spillet er reguleret og afviger en smule fra de almindelige softball regler - udelukkende for at gøre det mere egnet til målgruppen.
Fra 2023 tilmelder vi os turneringen hvor vi spiller mod andre hold fra klubber på Fyn og Sjælland.
KBSK Slowpitch er et godt valg, hvis du ønsker at kombinere det sociale med en god og sjov træning. Slowpitch er for alle - man behøver ikke at være i topform for at spille med.

Killer Bees Softball klub er beliggende i Lunde, hvor foreningen i samarbejde med Lunde G&IF drifter et super dejligt klubhus med alle ønskelige faciliteter. Klubben afholder blandt andet månedlige fællesspisninger for junior holdene i huset

Killer Bees Softball Klub glæder sig til at udvikle og promovere softball i Nordfyns kommune blandt andet gennem skolearbejde og deltagelse i lokale arrangementer rundt i kommunen, hvor de besøgende kan prøve kræfter med bat, handske og bold.

Killer Bees Softball Klub arrangerer løbende mange forskellige events, arrangementer og aktiviteter på tværs af hold, da vi i Killer Bees ønsker at komme hinanden ved og styrke fællesskab og klubånd.

- Killer Bees Softball klub er MEGET mere end bare sport.


Klubben er en del af

Nordfyns kommune

Nordfyns:

Nordfyns er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Nordfyns er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Nordfyns står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Odense N, Bogense, Otterup, Morud, Brenderup Fyn, Søndersø, Veflinge, Skamby, Blommenslyst, Vissenbjerg, Aarup som har et centralt mødested for byens borgere i Nordfyns.

I Nordfyns findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Strandager Skydecenter, Otterup Bold- og Idrætsklub, Bogense Hallerne, Bogense Svømmehal og Badeland, Otterup Fysioterapi, Aqua & Fitness, Otterup Idrætscenter, BeneFiT Odensevej Nordfyns, Hårslev Hallen, Krogsbølle Hallen, Langesøhallerne, Nordfyns Gymnasium, Sletten Skole, afd. Skovløkken, Særslev Boldklub, Særslev Skole, Søndersø Hallerne, Veflingehallen, H.C. Andersen Golfklub, Langesø Golf, Bogense Skole, afd. Kongslund, Gudskov Svømmehal, Havrehedskolen, Havrehedskolen, afd. Veflinge, Hårslev Skole, Kystskolen, afd. Krogsbølle, Kystskolen, afd. Løkkemark, Sletten Skole, afd. Otterup, Søndersø Skole, Dressur- og ovalbane v/ Pernille Bue, Laxi Islandshesteklub, Dressurbane v/ Jytte Prehm, Hedebo Töltheste, Hestehavens Rideklub, Nordfyns Ridecenter, Krogsbølle Skytteforening, Nr. Esterbølle Skytteforening, Otterup Skytteforening, Særslev Skytteforening, Sletten Skole, afd. Nordvest, Bogense Skole, Bogense Svømmehal, Morud Friluftsbad, Otterup Tennisklub, Særslev Tennisklub, Søndersø Tennisklub, Nordfyns flugtskydningscenter, Klinte Baneanlæg, Ore, Roerslev Stadion, Skamby Stadion, Bogense Stadion, Lunde Baneanlæg, Skovby baneanlæg, Børnehuset Fyrtårnet, Dressur- og springbane, Langesø, LOOP Fitness Vesterled Nordfyns, Blue Fitness, Søndersø Skatepark som ligger i Nordfyns.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk