Hjørring Tennisklub & Hjørring Outdoor Padel tryout image
Hjørring Tennisklub & Hjørring Outdoor Padel tryout image
Hjørring Tennisklub & Hjørring Outdoor Padel logo

Hjørring Tennisklub & Hjørring Outdoor Padel

Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning

Hjørring Tennisklub & Hjørring Outdoor Padel har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Hjørring Tennisklub & Hjørring Outdoor Padel

Klub alias: HTK

Tennis & Padel hele året rundt på Vendsyssels smukkeste anlæg. Fantastiske mennesker, sammenhold, grin og sportslige udfordringer.

Hjørring Tennisklub er en klub for alle aldersgrupper lige fra juniorer til pensionister, for såvel elite som motionister.

I 2022 fejrer vi vores 125 års jubilæum og fra starten med 2 græsbaner under navnet Hjørring Lawn Tennisklub er udviklingen gået stærkt.
Udover en stor og homogen ungdomsafdelingen pryder vi os af det sociale liv i klubben. Her vitterligt plads til alle. Pensionist tennis, Mandagsmix med fællesspisning (kører på 49. år i streg), åbent hus arrangementer, julefrokost, nytårstennis og meget meget mere.

Vi åbnede i 2021 også 2 udendørs padel baner på anlægget og som tennis medlem får du 50% rabat på medlemskabet her (Hjørring Outdoor Padel). Et medlemskab der ligesom på tennisdelen giver fri banebooking gennem hele året. Fordelagtige gæstepriser, hvis du som medlem skal have naboen, storesøsteren eller klassekammeraten med ud og prøve de vidunderlige spil.

Her er nye, som tidligere medlemmer altid velkomne og respekt, samhørighed og socialt samvær skal gå hånd i hånd med selve tennis og padel spillet.

Faciliteter:
7 udendørs grus tennisbaner
2 udendørs minibaner
1 udendørs slagmur
2 udendørs double padelbaner
2 indendørs tennisbaner
2 bordtennisborde
Klublokale med fuldt udstyret køkken
Terrasser og lounge områder
Grill
Juniorhule med sækkestole, poolbord og Play Station

Altid fordelagtige introduktionstilbud - træningshold for alle niveauer og alle aldre.

Vi glæder os til, at tage imod dig


Klubben er en del af

Hjørring kommune

Hjørring:
Er du en sportsentusiast eller blot interesseret i at holde dig i form og leve en aktiv livsstil? Så er Hjørring kommune det perfekte sted for dig at udforske og opleve forskellige sportsgrene og aktiviteter.

Hvor ligger Hjørring?
Hjørring kommune ligger i den nordvestlige del af Jylland og har en befolkning på omkring 64.000 indbyggere. Kommunen dækker et område på mere end 930 kvadratkilometer og består af forskellige byer og landsbyer, herunder Hjørring, Løkken, Sindal, Tårs, Vrå og flere andre.

Sportsaktiviteter i Hjørring kommune
Hjørring kommune tilbyder et bredt udvalg af sportsaktiviteter og -faciliteter for børn, unge og voksne. Uanset om du er interesseret i boldspil, vandsport, fitness, dans eller kampsport, kan du finde en aktivitet, der passer til dine behov og ønsker.

Hvilke boldspil kan man gå til i Hjørring?
Boldspil er populære sportsgrene i Hjørring kommune, og der er mange muligheder for at deltage i både indendørs og udendørs aktiviteter. Hjørring har flere fodboldklubber, som tilbyder træning og kampe på forskellige niveauer og aldersgrupper. Derudover er der også mulighed for at spille håndbold, basketball og volleyball i kommunen.

Kan jeg gå til vandsport i Hjørring?
Hjørring kommune ligger tæt på Vesterhavet og Limfjorden, og derfor er der også mange muligheder for at dyrke vandsport. Der er flere sejlklubber og surfklubber i kommunen, som tilbyder kurser og træning i windsurfing, kitesurfing, sejlsport og meget mere.

Hvor kan jeg træne fitness i Hjørring?
Hvis du er mere interesseret i fitness og træning, så er der også mange muligheder for dette i Hjørring kommune. Der er flere fitnesscentre og træningshaller, som tilbyder forskellige træningsformer og -programmer, herunder styrketræning, konditionstræning, yoga og meget mere.

Dans I Hjørring
Hjørring kommune har også et blomstrende dansemiljø med forskellige dansestudier og -skoler, som tilbyder undervisning i forskellige dansegenrer som ballet, moderne dans, hiphop og meget mere.

Kan man gå til kampsport i Hjørring?
Hvis du er interesseret i kampsport, er der også flere muligheder i Hjørring kommune. Der er forskellige klubber og træningscentre, som tilbyder undervisning i karate, taekwondo, boksning og andre kampsportsgrene.

Hvilke sportsfaciliteter er der i Hjørring kommune?
Hjørring kommune har også et stort udvalg af sportsfaciliteter, som kan benyttes af lokale sportsklubber og enkeltpersoner.

Hjørring kommune har flere idrætshaller, som kan bruges til forskellige indendørs sportsgrene såsom fodbold, håndbold, basketball og volleyball. Nogle af de mest populære haller inkluderer Vendelbohallen og Vendsysselhallen.

Der er mange boldbaner i Hjørring kommune, som kan bruges til fodbold, håndbold, basketball og volleyball. Derudover er der også flere tennisbaner og padeltennisbaner, som kan bookes af lokale beboere.

Hvor er der svømmehaller i Hjørring?
Hjørring kommune har flere svømmehaller, som kan bruges til forskellige vandsportsgrene såsom svømning, vandpolo og dykning. Nogle af de mest populære svømmehaller inkluderer Hjørring Svømmehal og Sindal Svømmehal.

Hvilke fodboldbaner er der i Hjørring?
Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i Hjørring kommune, og der er derfor mange fodboldbaner, der kan bruges af lokale klubber og hold. Nogle af de mest populære fodboldbaner inkluderer Hjørring Stadion og Sindal Stadion.

Der er flere atletikbaner i Hjørring kommune, som kan bruges til forskellige atletikdiscipliner såsom løb, spring og kast. Nogle af de mest populære atletikbaner inkluderer Hjørring Atletikstadion og Vrå Atletikstadion.

Hjørring kommune er et fantastisk sted at leve en aktiv livsstil og udforske forskellige sportsgrene og aktiviteter. Med et bredt udvalg af sportsfaciliteter og klubber, kan du nemt finde en aktivitet, der passer til dine ønsker og behov. Uanset om du er interesseret i boldspil, vandsport, fitness, dans eller kampsport, er der noget for enhver smag i Hjørring kommune.

Læs mere Luk