Amager Triatlon Klub  tryout image
Amager Triatlon Klub  tryout image
Amager Triatlon Klub  tryout image
Amager Triatlon Klub  tryout image
Amager Triatlon Klub  logo

Amager Triatlon Klub

Tilmeld gratis prøvetræning

Om Amager Triatlon Klub

Klub alias: ATK

Klub CVR: 35175121

ATK - klubben for alle

Amager Triatlon Klub blev stiftet i 2013. Klubben har fra begyndelsen haft fokus på det sociale ud over træningen selvfølgelig. Det betyder, at triatlon ikke behøver blive så individuel en sportsgren, når man træner i ATK. Der er masser af muligheder for sparring og gode råd fra trænere og klubkammerater. Vi er en lille klub hvor alle kender alle. Medlemmerne i ATK er en meget blandet gruppe. Der er alt fra unge studerende til midaldrende familiefædre. Nogle træner mod deres første tri-stævne nogensinde og andre træner mod deres 5. ironman. Andre medlemmer glemmer at komme til træning men husker altid at komme til fester og andre sociale arrangementer.
Rigtig mange nye medlemmer melder sig ind, fordi de gerne vil lære at svømme crawl. Derfor kan det være lidt grænseoverskridende at melde sig til sin første svømmetræning. Banen tættest på kanten er altid reserveret til dem, der har brug et ekstra øje fra træneren. Træneren hiver gerne en masse op af "tips og tricks"-kassen og rigtig mange oplever hurtigt en kæmpe fremgang. Mange melder sig ind, fordi de har behov for lidt hjælp til at købe en cykel og tilhørende grej. Der er lige så mange holdninger til grej, som der er medlemmer. Derfor er det rigtig godt at snakke med en masse forskellige i klubben, så man kan danne sin egen mening om tingene. Mange melder sig ind, for de aldrig selv får løbet de intervaller, som de godt ved gør dem hurtigere. De har brug for lidelses-fæller (!).
Kort sagt er der altså rigtig mange forskellige motivationer for at melde sig ind i klubben. Dette er med til at skabe de unikke fællesskab, som vi er så glade og stolte af.
Klubben benytter træningsfaciliteter liggende i Kbh S. Det betyder, at vi ligger centralt og der er aldrig langt til træning. Vi har delt året op i en vintersæson og en sommersæson. Træningen foregår indendørs om vinteren undtaget løb. Om sommeren foregår al træning udendørs. Derudover har vi en aktiv, lukket facebook-gruppe, hvor medlemmerne slår op, hvis de savner en træningsmakker til en cykeltur eller andet uden for klubtræningerne.

Sommersæson (fra maj-sep):
Mandag kl 18.00: løbetræning med Mikkel Mortensen (pro triatlet). Vi mødes ved Sundby Metro St.
Onsdag - "svøm solen i sænk" i samarbejde med Copenwater. Tidspunkt varierer. Vi mødes ved Jollerampen, Amager Strand.
Torsdag kl 17.30: cykeltræning med vejkaptajn. Vi mødes ved "den røde port" nær Vestamager Naturcenter.
Herudover er der masser af pop up fællestræninger, der arrangeres i Facebook-gruppen.

Vintersæson (sep-april):
Mandag kl 18.00: løbetræning med Mikkel Mortensen (pro triatlet). Vi mødes ved Sundby Idrætspark (Englandsvej).
Tirsdag kl 20 og/eller kl 21: svømning med Maria Grandt (tidligere vinder af Christiansborg rundt) Frankrigsgade Svømmehal.
Onsdag kl 19.30: spinning med Mikkel Fruensgaard (det ultimative watt-monster) eller træner fra KVIK Kastrup. Sats, Amager Strandvej
Torsdag kl 20 og/eller kl 21: svømning med Maria Grandt (tidligere vinder af Christiansborg rundt) Sundbybadet.
Søndag kl 14.30: svømning uden træner, Frankrigsgade Svømmehal.

En gang om året tager vi på træningslejr i Kalundborg. Klubben giver et tilskud, så alle har mulighed for at deltage. Vi cykler samlet i mindre grupper til og fra Kalundborg. Udover træning er der tid til en masse hygge, en enkelt øl eller to.
Nogle år har vi været i udlandet enten for at køre stævner, træne eller heppe på holdkammerater. Det giver et ekstra godt sammenhold at være på ture sammen. I løbet af året afholdes fredagsbar, diverse oplæg, træning af slangeskift etc. alt efter hvad medlemmerne har lyst og behov for. Hvert år fejrer vi VM ironman ved at afholde Hawaii fest samme dag, som der afholdes VM på Kona. Vi har endda haft medlemmer på startlisten OG på podiet på Kona!

Amager Triatlon Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune