Amager Triatlon Klub  tryout image
Amager Triatlon Klub  tryout image
Amager Triatlon Klub  tryout image
Amager Triatlon Klub  tryout image
Amager Triatlon Klub  logo

Amager Triatlon Klub

Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning

Amager Triatlon Klub  har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Amager Triatlon Klub

Klub alias: ATK

Klub CVR: 35175121

ATK - klubben for alle

Amager Triatlon Klub blev stiftet i 2013. Klubben har fra begyndelsen haft fokus på det sociale ud over træningen selvfølgelig. Det betyder, at triatlon ikke behøver blive så individuel en sportsgren, når man træner i ATK. Der er masser af muligheder for sparring og gode råd fra trænere og klubkammerater. Vi er en lille klub hvor alle kender alle. Medlemmerne i ATK er en meget blandet gruppe. Der er alt fra unge studerende til midaldrende familiefædre. Nogle træner mod deres første tri-stævne nogensinde og andre træner mod deres 5. ironman. Andre medlemmer glemmer at komme til træning men husker altid at komme til fester og andre sociale arrangementer.
Rigtig mange nye medlemmer melder sig ind, fordi de gerne vil lære at svømme crawl. Derfor kan det være lidt grænseoverskridende at melde sig til sin første svømmetræning. Banen tættest på kanten er altid reserveret til dem, der har brug et ekstra øje fra træneren. Træneren hiver gerne en masse op af "tips og tricks"-kassen og rigtig mange oplever hurtigt en kæmpe fremgang. Mange melder sig ind, fordi de har behov for lidt hjælp til at købe en cykel og tilhørende grej. Der er lige så mange holdninger til grej, som der er medlemmer. Derfor er det rigtig godt at snakke med en masse forskellige i klubben, så man kan danne sin egen mening om tingene. Mange melder sig ind, for de aldrig selv får løbet de intervaller, som de godt ved gør dem hurtigere. De har brug for lidelses-fæller (!).
Kort sagt er der altså rigtig mange forskellige motivationer for at melde sig ind i klubben. Dette er med til at skabe de unikke fællesskab, som vi er så glade og stolte af.
Klubben benytter træningsfaciliteter liggende i Kbh S. Det betyder, at vi ligger centralt og der er aldrig langt til træning. Vi har delt året op i en vintersæson og en sommersæson. Træningen foregår indendørs om vinteren undtaget løb. Om sommeren foregår al træning udendørs. Derudover har vi en aktiv, lukket facebook-gruppe, hvor medlemmerne slår op, hvis de savner en træningsmakker til en cykeltur eller andet uden for klubtræningerne.

Sommersæson (fra maj-sep):
Mandag kl 18.00: løbetræning med Mikkel Mortensen (pro triatlet). Vi mødes ved Sundby Metro St.
Onsdag - "svøm solen i sænk" i samarbejde med Copenwater. Tidspunkt varierer. Vi mødes ved Jollerampen, Amager Strand.
Torsdag kl 17.30: cykeltræning med vejkaptajn. Vi mødes ved "den røde port" nær Vestamager Naturcenter.
Herudover er der masser af pop up fællestræninger, der arrangeres i Facebook-gruppen.

Vintersæson (sep-april):
Mandag kl 18.00: løbetræning med Mikkel Mortensen (pro triatlet). Vi mødes ved Sundby Idrætspark (Englandsvej).
Tirsdag kl 20 og/eller kl 21: svømning med Maria Grandt (tidligere vinder af Christiansborg rundt) Frankrigsgade Svømmehal.
Onsdag kl 19.30: spinning med Mikkel Fruensgaard (det ultimative watt-monster) eller træner fra KVIK Kastrup. Sats, Amager Strandvej
Torsdag kl 20 og/eller kl 21: svømning med Maria Grandt (tidligere vinder af Christiansborg rundt) Sundbybadet.
Søndag kl 14.30: svømning uden træner, Frankrigsgade Svømmehal.

En gang om året tager vi på træningslejr i Kalundborg. Klubben giver et tilskud, så alle har mulighed for at deltage. Vi cykler samlet i mindre grupper til og fra Kalundborg. Udover træning er der tid til en masse hygge, en enkelt øl eller to.
Nogle år har vi været i udlandet enten for at køre stævner, træne eller heppe på holdkammerater. Det giver et ekstra godt sammenhold at være på ture sammen. I løbet af året afholdes fredagsbar, diverse oplæg, træning af slangeskift etc. alt efter hvad medlemmerne har lyst og behov for. Hvert år fejrer vi VM ironman ved at afholde Hawaii fest samme dag, som der afholdes VM på Kona. Vi har endda haft medlemmer på startlisten OG på podiet på Kona!

Amager Triatlon Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

København kommune

København Kommunes brede udvalg af sportsaktiviteter

Motivu.dk/København er din ultimative kilde til at udforske klubber og sportsgrene i København. Uanset om du søger efter specifikke klubber i København, ønsker at opdage forskellige sportsgrene i byen eller leder efter sportsklubber og spændende sportsaktiviteter, er vores hjemmeside skræddersyet til at opfylde dine behov. Vi tilbyder omfattende oplysninger om klubber og sportsgrene i København, så du kan finde præcis det, du leder efter. Uanset om det er fodbold, tennis, boksning, yoga eller andre populære sportsgrene, kan du finde relevante oplysninger og ressourcer hos os. Vores mål er at sikre, at du får den bedste oplevelse og kan udforske et væld af København Kommunes sportsaktiviteter.

Vi tilbyder detaljerede beskrivelser af klubber og sportsgrene, herunder deres beliggenhed, faciliteter, prøvetræninger, hold, medlemsgebyrer og anmeldelser fra andre sportsentusiaster. Vores mål er at give dig alle de nødvendige oplysninger, så du kan træffe informerede valg og finde den klub eller sportsgren, der passer bedst til dig og nærmest dig.

Vores hjemmeside er let at navigere og er meget brugervenlig. Du kan nemt søge efter klubber og sportsgrene enten ved at bruge vores søgefunktion, hvor du kan indtaste din lokation og filtrere resultaterne efter dine præferencer, eller ved at udforske vores kategorier og sektioner, der organiserer klubber og sportsgrene efter deres type og popularitet i København.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have adgang til opdaterede oplysninger, derfor arbejder vi konstant på at opdatere vores database og oprette nye klubber og sportsgrene. Vi opfordrer også brugerne til at dele deres erfaringer og anmeldelser af klubber og sportsgrene, så andre kan drage fordel af deres indsigt og feedback.

Hos Motivu.dk/København er vi også opmærksomme på betydningen af fællesskab og samarbejde inden for sportsverdenen. Derfor stræber vi efter at facilitere kommunikation og forbindelse mellem sportsentusiaster, klubber og trænere. Vores hjemmeside indeholder muligheden for at tilmelde sig en gratis prøvetræning på et hold hos en af klubberne inden for Københavns Kommune.

Vi forstår, at valget af en klub eller sportsgren er en personlig beslutning, der kan påvirke dit velvære og sportsudøvelse. Derfor er vi her for at hjælpe dig med at gøre den rette beslutning. Uanset om du er interesseret i at finde en klub for at dyrke motion, konkurrere på højt niveau eller blot møde nye mennesker og have det sjovt, er Motivu.dk/København din troværdige guide til at opfylde dine sportsmål. Søg på tværs af foreningers tilbud og aktiviteter og find det hold som passer bedst til dig.

Så lad os sammen begynde din rejse mod at finde din næste klub eller sportsgren i København. Udforsk de forskellige hold og sportsaktiviteter i København, og lad os hjælpe dig med at opdage de muligheder og oplevelser, der venter på dig i Københavns dynamiske sportsmiljø.

Nedenfor har vi prøvet at besvare nogle af de typiske spørgsmål, du måske kan finde gavnligt i din søgende efter din næste klub eller aktivitet.

Hvilke klubber tilbyder fodboldtræning i København?

Der er adskillige klubber i København, der tilbyder fodboldtræning. Nogle af de populære klubber inkluderer FC København, Brøndby IF, B93, Fremad Amager og Hvidovre IF. Disse klubber har forskellige hold og træningsprogrammer til spillere på forskellige niveauer og aldre. Filtrer efter fodbold her på siden, for at se alle resultater som fodboldklubber i København tilbyder.

Hvor kan jeg finde en bokseklub i København?

I København er der flere bokseklubber, hvor du kan træne og forbedre dine boksefærdigheder. Nogle af de kendte bokseklubber i København inkluderer KBK Boxing, Bokseklubben Vægteren, BK Olympia og BK Dan. Disse klubber tilbyder træning for både begyndere og mere erfarne boksere. Du kan finde flere oplysninger om bokseklubber ved at søge på Motivu.dk/København og filtrere efter sportsgrenen boksning.

Er der nogen steder, hvor jeg kan prøve yoga i København?

Ja, der er flere steder i København, hvor du kan prøve yoga. Byen har et stort udvalg af yogastudier og fitnesscentre, der tilbyder forskellige yogaformer og niveauer. Nogle populære yogastudier i København inkluderer Yoga Factory, Hot Yoga Copenhagen, Hamsa Yoga Studio og Bikram Yoga Copenhagen. Disse studier tilbyder både begynderklasser og mere avancerede sessions. Filtrer efter yoga her på siden, for at se alle resultater som der findes i Københavns Kommune.

Hvilke sportsgrene er populære i København?

København er kendt for at være en aktiv by med en bred vifte af populære sportsgrene. Nogle af de mest populære sportsgrene i København inkluderer fodbold, løb, cykling, håndbold, svømning, tennis, badminton, fitness og basketball. Disse sportsgrene har et stort udvalg af klubber, faciliteter og arrangementer i byen. Du kan finde oplysninger om populære sportsgrene og relaterede klubber her på siden.

Er der klubber i København, der tilbyder børnetræning?

Ja, der er mange klubber i København, der tilbyder børnetræning i forskellige sportsgrene. Fodboldklubber som FC København, Brøndby IF og B93 har ungdomshold og træningsprogrammer for børn i forskellige aldersgrupper. Der er også klubber, der fokuserer specifikt på børnetræning i sportsgrene som svømning, gymnastik, håndbold og tennis. Du kan finde flere oplysninger om klubber, der tilbyder børnetræning og ungdomstræninger, hvilket har gavnet mange til bedre trivsel og helbred.

Hvordan kan jeg finde en tennisbane i København?

Hvis du leder efter en tennisbane i København, er der flere muligheder. Du kan starte med at undersøge tennis- og idrætsklubber i byen, da mange af dem har tennisbaner til rådighed for medlemmerne. Nogle populære tenniscentre i København inkluderer KB Tennis, Frederiksberg Tennis Club, Gentofte Tennis Klub og B93 Tennis. Derudover har København også offentlige tennisbaner, der kan bookes gennem kommunens idrætsfaciliteter. Hvis du vil starte i en tennisklub, så find et hold her på siden og start med en gratis prøvetræning.

Hvad er de bedste fitnesscentre i København?

København har mange fremragende fitnesscentre, der passer til forskellige behov og præferencer. Nogle af de bedste fitnesscentre i København inkluderer Fitness World, SATS, Fresh Fitness, DGI-byen Fitness og Fitnessdk. Disse centre tilbyder moderne faciliteter, et bredt udvalg af træningsudstyr, gruppetræning og personlig træning. De fleste fitnesscentre har også dygtige instruktører og trænere til rådighed for at hjælpe dig med at opnå dine træningsmål.

Hvor kan jeg tilmelde mig løbeklubber i København?

Hvis du er interesseret i at deltage i en løbeklub i København, er der flere muligheder at vælge imellem. Nogle populære løbeklubber i København inkluderer Sparta Atletik og Motion, Copenhagen Running Crew, Parkrun København og NBRO Running. Disse klubber arrangerer regelmæssige løbeture, træninger og sociale arrangementer for løbere på alle niveauer.

Læs mere Luk