Om Shin-to shotokan karate-do

Klub alias: Shin-to

Klub CVR: 30035976

Opdag styrken i Shin-to shotokan karate-do på Islands Brygge!

Ønsker du at udfordre dig selv, forbedre din fysik og mestre kunsten i Shotokan Karate? Velkommen til Shin-to, hvor vores passionerede instruktører og dedikerede medlemmer skaber en dynamisk og inkluderende træningsoplevelse.
Uanset om du er en del af en familie, søger bredde- eller eliteudvikling, er Shin-to det perfekte sted for dig. Vores dygtige og erfarne instruktører tilbyder træning af høj kvalitet tilpasset alle niveauer og aldersgrupper.

For familier giver Shin-to en unik mulighed for at træne sammen og styrke båndene mellem jer. Vores familieorienterede træninger skaber en sjov og motiverende atmosfære, hvor I kan udforske karateens verden og opbygge minder sammen.

Hvis du ønsker at dyrke karate som en breddeaktivitet, er vores klub det rette valg. Vi tilbyder et omfattende træningsprogram, der fokuserer på tekniske færdigheder, fysisk kondition og mental styrke. Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du forvente at finde udfordringer og udvikling i vores træningsmiljø.

For ambitiøse karateudøvere, der stræber efter at nå elite-niveau, tilbyder Shin-to specialiseret træning og coaching. Vores erfarne instruktører har en stærk baggrund inden for elite karate og vil hjælpe dig med at opnå dine mål gennem teknisk forfinelse, fysisk træning og mentalt fokus.

Shin-to ligger på Islands Brygge og er let tilgængelig for alle på amager. Vores tætte sammenhold og fine faciliteter skaber de perfekte rammer for at udforske karateens kunst i et trygt og venligt miljø.

MEN HVAD ER KARATE?
Klubben Shin-to Shotokan Karate-do blev grundlagt i 2001 med tanke på at undervise i traditionel karate i Danmark. Vi træner under forbundet Shotokan Karate International Federation (S.K.I.F). Karate indebærer både fysisk og mental træning, og kan trænes hele livet. Klubben træner under forbundet S.K.I.F. grundet Soke Kanazawas (10. dan) elegance, livssyn og høje tekniske niveau.
Fundamentet for traditionel karate er kihon, Kata og Kumite, der alle vægter lige meget. Disciplinered træning og dojo-kun er en vigtig del af tvores træning, men vi ønsker ligeledes at vores elever slutter træningen med et smil. Folk har forskellige grunde til at begynde med at træne karate. Nogen vil komme i bedre form, nogen vil deltage i stævner og andre vil lære at forsvar sig selv. I Vores træning har vi primært fokus på traditional karate, men deltager ligeledes til konkurrencer, hvor vi bl.a. har vundet 2x bronze til Verdensmesterskaberne, 2x sølv til Europamesterskaberne og adskillige guld til Danmarksmesterskaber. Dermed er denne konkurrence karate ligeledes en del af vores træning. Vores overordnede fokus er at man får mere selvtillid, selvkontrol, styrke, smidighed og disciplin, samt at alle fra 5-95 år kan udvikle sig.

I karate træner (og lever) vi efter fem vigtige principper kaldt Dojo-kun som er skrevet på japansk. Dojo kun er en vigtig del af Shotokan Karate og refererer til de fem grundlæggende etiske regler eller principper, der guider karateudøvere i deres træning og livsstil. Disse principper blev oprindeligt formuleret af Gichin Funakoshi, grundlæggeren af Shotokan Karate, og de er centrale for at udvikle en stærk karakter og etiske værdier hos udøverne. Dojo kun udtrykkes normalt som en del af karatetræningens ritualer og gentages ofte i begyndelsen eller slutningen af en træningssession.

1. Jinkaku Kansei ni Tsutomuro Koto (Søg den perfekte karakter):
Dette princip opfordrer karateudøverne til at stræbe efter perfektion i deres karakter og personlige udvikling

2. Makoto no Michi wo Mamoru Koto (Vær trofast):
Dette princip opfordrer karateudøverne til at være ærlige, autentiske og ærbare.

3. Doryoku no Seishin o Yashinau Koto (Vær stræbsom):
Dette princip handler om at udvikle en ånd af ihærdighed og respekt både over for sig selv og andre.

4. Reigi o Omonzuru Koto (Respekter andre):
Dette princip opfordrer karateudøverne til at udvise selvkontrol, disciplin og respekt for regler, venner og samfundet.

5. Kekki no Yu o Imashimuru Koto (Vær ikke voldelig i din optræden):
Dette princip handler om at udvise uselviskhed, omsorg og medfølelse over for andre, samt en viden om at karate ikke skal misbruges.

HVIS DU SYNES DET LYDER SPÆNDENDE SÅ:

Tilmeld dig i dag og bliv en del af karatefællesskabet. Uanset om du ønsker at styrke dit sind, lærer kampsport, forbedre din fysik eller bare have det sjovt, vil vores træningstilbud imødekomme dine behov. Tag det første skridt på din karaterejse og oplev, hvor langt du kan nå med Shin-to shotokan karate-do på Islands Brygge!

Shin-to shotokan karate-do har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune