VAF Skytteforening tryout image
VAF Skytteforening tryout image
VAF Skytteforening tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

  • VAF Skytteforening - Indendørs

    Aarsleffsgade 14, 4760 Vordingborg

  • VAF Skytteforening - Udendørs

    Mosegårdsvej 20E, 4760 Vordingborg

  • Frontline Hardball

    Mosegårdsvej 20E, 4760 Vordingborg

Om VAF Skytteforening

Klub alias: VAF

Klub CVR: 37983640

VAF Skytteforenings primære formål er at udvikle interessen for skydning, samt at fremme følelsen af at være en del af et meningsfyldt fællesskab.

VAF Skytteforenings primære formål er at udvikle interessen for skydning med airsoftmarkører og bue, samt at fremme følelsen af at være en del af et større og meningsfyldt fællesskab. VAF Skytteforening vægter det sociale fællesskab rigtig højt og arbejder aktivt med at fremme medlemmernes lyst til at engagere sig og tage et medansvar i foreningen gennem folkeoplysende aktiviteter.

Foreningen er bygget op omkring skydning, men når det er sagt er der også plads til aktiviteter, som ikke har noget med skydning at gøre. Selv om vi er en skytteforening er vi ikke låst til kun at lave skydeaktiviteter. Så har du en god idé, så lad os endelig hører. Vi arbejder pt. med at opstarte en esports afdeling også, da vi kan se at denne målgruppe passer rigtig godt ind hos os.

Når du kommer som gæst i foreningen vil du møde en masse utrolig søde og rummelige mennesker, som giver plads til alle uanset alder, køn, eventuelle handicap og dianoser. Vores forening er meget inkluderende og her er plads til alle alle, så længe man overholder forenings regler.

VAF Skytteforening råder over indendørs lokaler på Aarsleffsgade 14, som rummer en ren airsoft skydebane, en kombineret airsoft og bue skydebane, opholdslokaler, og køkken. Udendørs råder foreningen over en stort udendørs areal på Mosegaardsvej 20E i Ornebjerg, som primært er indrettet til hardballskydning, men som også kan anvendes til bue og Airsoft Challenge.

Som noget nyt har vi lejet os ind i Tingsted Skytteforening i Eskildstrup, hvor vi vi har adgang til klassiske skydebaner, til vores medlemmer der skyder med skarpe pistoler på 25m baner. Bemærk at dette kræver anciennitet og våbenpåtegninger.

Det er altid muligt at komme ned og besøge os og se hvem vi er. vi du skal ikke have noget med andet end måske lidt drikkelse og mad, men dette kan også købes i vores kiosk.

Tænker du at dette lyder spændende og kunne det måske være noget for dig?
Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os på vores Facebook side: https://www.facebook.com/VAF4760
eller via mail til vaf4760@gmail.com.


VAF Skytteforening har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Vordingborg kommune