Om Vordingborg Fægtning og Multisport

Klub alias: VFM

Klub CVR: 31806755

Sportsfægtning, Historisk fægtning, Moderne Femkamp og Combat Archery. Konkurrence niveau og FIGHTforFUN for hele familien.

Børne- og ungdoms ( 8 - 12 år) SPORTS FÆGTNING.
Vi fægter med både kårde og fleuret, med de unge, som igennem de sidste 6 år har vundet mange danske mesterskaber og deltaget på KADET landsholdet .Forældre kan fægte med på dette hold..

Fægterne tilbydes GRATIS deltagelse i klubbens KRIGERSKOLER, der er HISTORISK FÆGTNING med soft våben, bueskydning m.m. enten onsdag efter fægtetræningen eller Mandag (kun KRIGERSKOLE)
Et samarbejde med foreningen KONG VALDEMARS FOLK, der har reenactment over Valdemarernes tidsperiode i Vordingborg kommune giver medlemmerne en mulighed for at deltage som middelalderkriger i opvisninger på markeder og andre events.


UNGDOM/VOKSEN SPORTSFÆGTNING ( fra 13 år +)
Fægtning med kårde kan dyrkes individuelt eller som familie - fægtning. med jeres børn, der træner sportsfægtning for sjov eller på konkurrence niveau.
Fægterne på dette hold deltager også i officielle fægtestævner incl. de danske mesterskaber for seniorer og veteraner i ind- og udland. .

KRIGERSKOLE- FIGHT for FUN ( Historisk fægtning samt bueskydning (Combat Archery). Alder fra min. 12 år.
Vi træner med mange typer fægtevåben som kort sværd/skjolde, Langsværd, rapirer, sabler og
Star Wars lyssværd. Alt hvad en ægte krigersjæl ønsker at kæmpe med til Teaterfægtning og Full Contact.
Alt efter din alder og styrke kan du vælge mellem soft-våben og stålvåben. INSTRUKTION og FRI TRÆNING.
Aftenen slutter med en Combat Archery ( Last man standing) .
Et samarbejde med foreningen KONG VALDEMARS FOLK, der har reenactment over Valdemarernes tidsperiode i Vordingborg kommune giver medlemmerne en mulighed for at deltage som middelalder kriger til opvisninger og
middelalder markeder.

COMBAT ARCHERY
Voksen- og ungdomstræningen på alle hold slutter med en sjov omgang COMBAT ARCHERY -"last man standing". Holdkamp med bløde sikkerhedspile, der er "blidere" end paint-ball,s når de rammer.

OLYMPISK MULTISPORT
Klubben til byder alle over 8 år at få undervisning og træning i Moderne Femkamp disciplinerne: løb/laserpistol skydning, kårde fægtning og svømning. kan trænes i løbet af ugen i DGI-huse samtidig med de øvrige SPORTSFÆGTNING og KRIGERSKOLE aktiviteter.
Du kan låne laserpistoler /skiver til den selvstændige verdens sport LASER/RUN både til hjemmetræning og konkurrencer i ind- og udland.

SJOV OPVARMNING og FITNESS for alle holdene.
ALLE DELTAGERE på de forskellige træningshold får en alsidig fysisk træning med grundig opvarmning og sjove qction-baner, der styrker hurtighed, smidighed og muskler i hele kroppen.

Stort udvalg af VÅBEN og SIKKERHEDSUDSGYR til gratis brug.
Klubbens omfangsrige og dyre udstyr er i stor udstrækning finansieret af puljer og tilskud fra
Vordingborg kommune, DGI og DIF samt private fonde og sponsorer. TAK !

Hjemsted og træning : DGI-huset, Solbakkevej 42, Vordingborg. træning primært mandage

Fægtning i Vordingborg

Vordingborg Fægtning og Multisport har aktive fægtning hold her: DGI Huset Panteren (Solbakkevej 42-56). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8+ årige.

Vordingborg Fægtning og Multisport har følgende fægtning hold i Vordingborg.

DGI Huset Panteren (Solbakkevej 42-56):
Sportsfægtning for begynder og letøvet 8 år+ | Mandage, kl. 17:00 - 18:30

Vordingborg Fægtning og Multisport har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Vordingborg kommune