Team Tvilling Aarhus tryout image
Team Tvilling Aarhus tryout image
Team Tvilling Aarhus logo

Team Tvilling Aarhus

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Stefanshjemmet

    Carl Nielsens Vej 2, Aarhus, 8000 Aarhus C

Om Team Tvilling Aarhus

Klub CVR: 40182055

I Team Tvilling mødes friske løbere for at løbe en tur med handicappede i specialdesignede løbevogne

Formålet med Foreningen Team Tvilling er at aktivere handikappede i almen sport og nedbryde tabuer omkring det at være handikappet
Vi stræber efter at sprede glæde og livsenergi hos handikappede, møde dem i øjenhøjde og lade dem deltage i sportsaktiviteter på lige vilkår med personer uden fysiske handikap. For os handler det om at nedbryde den berøringsangst, som mange mennesker har over for handikappede. Vi vil vise almindelige mennesker, gennem rummelighed og ikke mindst åbenhed, at det ikke er forfærdeligt at være handikappet. Der er en masse sjov og glæde i livet, og det opnår vi sammen.
Når Foreningen Team Tvilling deltager i diverse løb landet over, er det for at vise og inspirere andre til at gøre det samme, og tro på at det er muligt. Tro på, at det trods udfordringer er okay at sætte sit mål højt og gå efter det.
Vi bestræber os på at give vores medlemmer, såvel de handikappede som foreningens aktive sportsudøvere, en masse førstegangs- oplevelser, udfordre deres måde at se sig selv på og afprøve grænser - sammen ser vi muligheder frem for begrænsninger.
Til trods for at det endelige mål kræver utallige træningstimer, så vi sammen kan gennemføre et halvt
eller helt maraton, så er det i høj grad det sociale aspekt, der har foreningens fulde fokus. For os handler det om at nå målet på en sjov og umiddelbar måde, gennem god energi, hvor alle er ligestillede.
Foreningen Team Tvilling er en 100% nonprofit forening, som er drevet af livsglade ildsjæle, der brænder for at gøre en forskel og være med til at nedbryde tabuer.

Løb i Aarhus

Team Tvilling Aarhus har aktive løb hold her: Stefanshjemmet (Carl Nielsens Vej 2). Holdene træner søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18+ årige.

Team Tvilling Aarhus har følgende løb hold i Aarhus.

Stefanshjemmet (Carl Nielsens Vej 2):
Søndagstræning hos Team Tvilling Aarhus | Søndage, kl. 09:45 - 12:00

Team Tvilling Aarhus har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Aarhus kommune