Motorikhold for 3-5 årige tryout image

Motorikhold for 3-5 årige

Club logo

AIF Gymnastik & Fitness

Tilmeld gratis prøvetræning

Motorikhold for 3-5 årige
ledige pladser *

  • Man. 23.09.2024 kl. 16:00 - 16:45
  • Man. 30.09.2024 kl. 16:00 - 16:45
  • Man. 07.10.2024 kl. 16:00 - 16:45
  • Man. 21.10.2024 kl. 16:00 - 16:45
  • Man. 28.10.2024 kl. 16:00 - 16:45
Tilføj barn

Oplysninger om forælder

*Antal prøvetræninger tilladt før indmeldelse: 1

  • Beskrivelse

    Vil du sikre, at dit barn får de bedste forudsætninger for en aktiv og sund livsstil? Vores motorik- og bevægelseshold for børn i alderen 3-5 år er det perfekte sted at starte! Her får dit barn mulighed for at udvikle sin balance, styrke og motorik gennem sjove og engagerende øvelser, hvor du som forælder er en vigtig del af træningen.

    Hvad laver vi på holdet?
    På holdet arbejder vi med grundteknikker inden for springgymnastik, balanceøvelser, smidighed og styrke. Øvelserne er designet til at styrke dit barns motorik, som er afgørende for barnets selvfølelse og evne til at deltage i sociale aktiviteter. Træningen inkluderer lege og aktiviteter, hvor både børn og forældre deltager aktivt. Vi fokuserer på at lære de grundlæggende bevægelser som kolbøtter, vejrmøller og hovedstand – alt sammen i trygge rammer, hvor I som forældre bliver klædt på til at støtte og guide jeres børn både i og uden for træningen.

    Hvad får I ud af det?
    Dit barn vil udvikle stærke motoriske færdigheder, der danner grundlag for en aktiv livsstil. Træningen styrker barnets selvtillid og glæde ved fysisk aktivitet. Som forældre får I redskaber til at støtte jeres barns udvikling og mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen, hvor bevægelse og leg er i centrum.

    Hvad skal I huske at medbringe?
    Sørg for, at både du og dit barn har tøj på, som I kan bevæge jer frit i. Medbring også en vandflaske, så I kan holde jer hydrerede under træningen. Vi ser helst, at barnet enten har bare fødder eller sokker med skridsikre dutter nedenunder på til træningen. Sokker, uden dutter, kan være meget glatte og kan forårsage unødvendige fald.

    Tidspunkter og træningstider
    Holdet træner hver mandag fra kl. 16.00 til 16.45. Træningen finder sted på Egelundsskolen sal 3, hvor vi har de perfekte rammer for sjov og udviklende træning. Sæsonen starter i september og slutter i maj 2025.

    Pris og tilmelding
    Kontingentet for hele sæsonen er 1250 kr. Tilmelding sker via vores medlemsportal på hjemmesiden. Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, kan du altid kontakte os på info@aifgymnastik.dk.

    Læs mere Luk
  • Niveau

    Nybegynder,

  • Faciliteter & udstyr (inkluderet)

    - Omklædningsfaciliteter

Tilmeld gratis prøvetræning